Hyvinvointiviikko Playa del Inglesissä 30.10. - 6.11.2017 latinorytmejä ja salsan sykettä

Latinorytmejä ja salsan sykettä Playa del Inglesissä

Erilaisia tansseja, syvävenyttelyä, pilatesta ja aitoa kanarialaista tunnelmaa. Playa del Inglesissä ovat dyynit lähellä, paljon palveluita,iltaelämää tulvillaan. Läheltä löytyy lukuisia ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja. Viikon matkalla tehdään retki saaren pääkaupunkiin Las Palmasiin.

 

 

Asiantuntijan matkassa 

Katainen Pekka

Katainen Pekka, Asiantuntijaopas

Liikunnan monipuolinen asiantuntija, joka on työskennellyt oppaana kuuden vuoden ajan Välimeren maissa ja Espanjan alueella. Pekka on toiminut oppaana myös Kuubassa ...

Talasma Janne

Talasma Janne, Tanssitaiteilija

Janne Talasma on kotonaan niin kuubalaisen salsan ja baletin kuin reggaetonin pyörteissä. Hän on opettanut ympäri maailmaa, mm. Kuubassa Grupo Danzarelle salsaa ...

Hintaan sisältyy

• Norwegianin reittilento Helsinki- Las Palmas – Helsinki turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat (7 x aamiainen, 7 x illallinen)
• ohjelman mukaiset kuljetukset
• retki Las Palmasiin 
• Janne Talasman tanssitunnit,  Pekka Kataisen hyvinvointitunnit (2 tuntia/päivä, ei tulo- tai lähtöpäivinä eikä retkipäivänä)

998 € /hlö standardihuone
1 098 € /hlö huone puutarhanäkymällä

 

1. päivä
Norwegianin  suora lento Las Palmasin kentälle. Bussikuljetus hotelliin. Majoittuminen ja illallinen.

2.-3.päivä
Aamiainen hotellissa. Ohjatut tanssi- ja syvävenyttely tai pilatestunnit aamuisin tai iltaisin, myös lihashuoltotunteja ja venyttelyä. (2 tuntia/päivä.) Illallinen hotellin ravintolassa.

4. päivä
Retki Las Palmas
Aamiaisen jälkeen lähdetään retkelle Las Palmasiin, käydään vanhassakaupungissa ja vapaata ostosaikaa. Paluu hotelliin, illallinen hotellissa.

5. päivä - 7.päivä
Aamiainen ja illallinen hotellissa. Ohjatut tanssi- ja syvävenyttely tai pilatestunnit aamuisin tai iltaisin, myös lihashuoltotunteja ja venyttelyä.

8.päivä
Aamiainen hotellissa. Kuljetus Las Palmasin kentälle, josta lento Helsinkiin.

Lentotiedot Norwegian (sitoumuksetta)
Helsinki - Las Palmas D85971 10.40 - 15.15 
Las Palmas - Helsinki D85970 15.55 - 00.10 +1 (tulo Hkiin 7.11.)

Aikataulu on muuttunut esitetietoihin nähden. 


Hotellitiedot
IFA Catarina ***+, muuttanut nimensä Abora Catarinaksi (1.9.2017)
Hyvätasoinen Abora Catarina -hotelli sijaitsee Tirajana-kadun päässä, lähellä dyynejä. Hotellin lähellä ovat kaikki Playa del Inglésin lomakeskuksen palvelut ja viihdetarjonta,kuten ravintoloita, kahviloita, baareja ja Cita-ostoskeskus.
Puutarhassa nautitaan aurinkoisista päivistä kahden uima-altaan ja porealtaan äärellä. Hiukan kauempana nurmialueella on myös aurinkotuoleja ja -varjoja lomalaisia varten.Hotellin katolla on auringonottoalue rajattoman rusketuksen ottoon.Hotellissa on pieni kuntosali, tenniskenttä. Rantabulevardille on vain lyhyt kävelymatka. Uimarannalle pääset mukavasti hotellin ilmaisella kuljetuksella useita kertoja päivässä.

Parvekkeelliset tai terassilliset standardihuoneet huoneet ovat tilavia ja valoisia. Lisämaksullisista huoneista on näkymä puutarhaan ja ne ovat hotellin ylemmissä kerroksissa. Hotellissa on päivisin ja iltaisin paljon ohjelmaa, jonka äänet voivat kantautua osaan huoneista, samoin liikenteen äänet.

 


Lisämaksusta
• kahden hengen huone yhdelle 285 €
• ruokajuomat aterioilla

Myymme nais- ja miespaikkoja vain standardihuoneisiin.