Jooga-, hyvinvointi- ja pikkujouluviikonloppu Tallinnassa 8. - 10.12.2017

Lähde viikonlopun jooga-, hyvinvointi- ja pikkujoulumatkalle Tallinnaan! Matkalla majoitutaan mukavassa Meriton Spa -hotellissa, jossa on viihtyisät huoneet sekä kylpylä saunoineen ja altaineen. Viikonlopun aikana nautitaan joogatunneista, adventtiajan tunnelmasta ja samanhenkisestä seurasta.

Matka tehdään yhteistyössä Gaia Vallila -joogastudion kanssa.

Asiantuntijan matkassa 

Ulmanen Minna

Ulmanen Minna, Joogaopettaja

Joogaopettaja, 36-vuotias positiivinen ja empaattinen, rauhallinen ihminen. Minna on ohjannut aktiivisesti joogaa ja pilatesta usean vuoden ajan. Opettajana hän haluaa tarjota ...

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Tallinkin laivoilla kansipaikoin
  • majoitus kahden hengen Superior-huoneessa
  • hotellin sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö
  • 2 x hotelliaamiainen, 1 x illallinen
  • Minna Ulmasen ohjaamat joogatunnit

269 €

 

1. päivä
Kokoontuminen Helsingin Länsisatamassa.
Klo 16.30 - 18.30 Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Tallinkin laivalla.
Siirtyminen yhdessä rauhallisesti kävellen tai takseilla hotellille (2,7 km).
Majoittuminen huoneisiin ja vapaa ilta. Hotellin sauna- ja allasosasto on käytettävissä.

2. päivä
Klo 8.00 - 9.30 Minna ohjaa aamujoogan hotellin liikuntasalissa.

Gaia lempeä Flow -tunnilla edetään rauhalliseen tahtiin, tutustutaan hengityksen sekä liikkeen yhdistämiseen toisiinsa. Tunti koostuu mm. hathajoogan perusasanoista, joissa viivytään hetki niihin tutustuen. Tunti sopii kaikille - aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Lempeä Flow on loistava harjoitus aamuun herättelemään kehoa uuteen päivään!

Joogan jälkeen hotelliaamiainen tarjolla klo 11 asti. Mahdollisuus nauttia hotellin viihtyisästä sauna- ja allasosastosta. Kylpylässä on neljä saunaa (suomalainen sauna, suolasauna, höyrysauna ja samarium), kaksi uima-allasta ja kaksi poreallasta. Hyödynnä hotellin spa:n tarjous hoidoista (ryhmällemme etukäteisvarauksista -20% alennus)! Vaihtoehtoisesti voit lähteä porukalla tai omin päin viettämään päivää Tallinnassa. Raatihuoneentorin piparin- ja glögintuoksuiset joulumarkkinat kutsuvat vanhaan kaupunkiin. Myös boheemi Kalajamajan puukaupunginosa on lähellä. Telliskivi-keskus on vanhasta teollisuusmiljööstä kuoriutunut kulttuuri- ja ravintola-alue. Telliskivessä on myös ihania yksilöllisiä pikkuliikkeitä.

Klo 16.00 - 18.00 Minna ohjaa yin-joogaharjoituksen hotellin liikuntasalissa.

Gaia Grounding Yin
-harjoituksessa keskitymme huoltamaan ja hoitamaan kehoa monipuolisesti sekä saamaan uutta energiaa. Asanat ovat hyvin rentouttavia ja niissä viivytään hieman tavallista yin-tuntia pidempään (noin 5 min >). Akupisteiden ja niihin liittyvien energiakanavien käsittely kevyesti painellen sekä hieroen yhdistettynä yinjoogan asanoihin aktivoi ja tehostaa energiakiertoa kehossa monipuolisesti. Ohjaaja kiertää käsittelemässä jokaisen asanan aikana kaikkia halukkaita.

Klo 19.00 Lähtö vanhaan kaupunkiin yhteiselle illalliselle.

3. päivä
Klo 8.00 - 9.30 Aamujooga, Minna ohjaa.
Joogan jälkeen hotelliaamiainen tarjolla klo 11.00 asti.
Klo 12.00 Huoneiden luovutus
Vapaa-aikaa omalle ohjelmalle Tallinnassa. 
Klo 19.30 - 21.30 Laivamatka Tallinnasta Helsinkiin Tallinkin laivalla.


Hotelli
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
Moderni hotelli Tallinnan keskustan tuntumassa. Raatihuoneentorille on matkaa 1 km, samoin Telliskivi-keskukseen. Hotellissa on kylpylä ja Wellness Spa, liikuntakeskus, kuntosali, ravintola, konditoria-kahvila ja kaksi baaria. Superior-huoneissa on parivuode tai kaksi sänkyä, TV, kahvin- ja teenkeittovälineet, hiustenkuivain. Ilmainen wi-fi. Varaa hoidot suoraan Spa:sta (mainitse -20% etu): wellness.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com


Lisämaksusta
- yhden hengen huone 60 €
- buffet-ruokailu laivalla 25 €/hlö/ruokailu (8.12./10.12.)

Laiva-aikataulu
Tallink Megastar
Helsinki - Tallinna 16.30 - 18.30
Tallinna - Helsinki 19.30 - 21.30

Joogaopettaja Minna Ulmanen
36-vuotias positiivinen ja empaattinen, rauhallinen ihminen. Minna on ohjannut aktiivisesti joogaa ja pilatesta usean vuoden ajan. Opettajana hän haluaa tarjota jokaiselle sopivan, omaa kehoa kunnioittavan ja kuullostelevan harjoituksen. Minna haluaa rohkaista jokaista tutustumaan joogaan, viettämään aikaa oman kehon äärellä. Minna saa voimaa ja energiaa joogan lisäksi luonnosta, toisista ihmisistä sekä matkustamisesta.