Siveltimellä & Stilettikorkokanta -blogien lukijamatka Kaliforniaan 19. - 28.10.2017

Upea matka Kaliforniaan!


Elämyksellinen matka Kaliforniaan, viihteen pääkaupunkiin Los Angelesiin, missä tekeminen ja näkeminen ei lopu. Beverly Hills, Rodeo Drive, Hollywood, Santa Monica Pier, Venice Beach, Malibu - ja kaiken tämän kruunaa ikoninen road trip San Franciscoon. Koe elokuvista tutut maisemat matkabloggaajien opastuksella kruisaillen, pyöräillen ja jalkaisin reippaillen. Tältä matkalta nappaat taatusti eeppisimmät reissukuvat albumiisi!

Asiantuntijan matkassa 

Kanninen Sanna

Kanninen Sanna, Asiantuntijaopas

Maailmanympärimatkaaja. Intohimoinen Amerikan reissaaja. Siveltimellä-blogin kirjoittaja, jolta ilmestyy kesällä 2017 sähköinen Los Angeles -matkaopas ...

Alakangas Ulla

Alakangas Ulla, Asiantuntijaopas

Matkabloggaaja ja vapaa kirjoittaja, joka on erikoistunut erityisesti Amerikan matkailuun. Helsingissä asuva matkailun ja viestinnän ammattilainen on opiskellut sekä ...

Hintaan sisältyy

  • lennot Helsinki – Los Angeles ja San Francisco – Helsinki Amsterdamin kautta KLM:n reittilennoilla
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja retket sisäänpääsymaksuineen
  • pyörävuokra Venicessä
  • ohjelman mukaiset ruokailut (7 x aamiainen, 1 x illallinen)
  • palveluraha bussinkuljettajalle
  • suomalaisten asiantuntijaoppaiden palvelut

2 949 €

1. päivä  Saapuminen Los Angelesiin
Lento Helsingistä Amsterdamiin, koneenvaihto ja lento Los Angelesiin. Kuljetus minibussilla hotellille Hollywoodiin. Yhteinen tervetuloillallinen Hard Rock Cafessa.

2. päivä  Hollywood Tour, valokuvausretki Hollywood-kyltin edustalle ja auringonlasku Griffith Observatoriossa
Aamulenkki Runyon Canyonille ja aamiainen hotellissa. Lähdemme Hollywoodin kierrokselle, jonka aikana näemme tähtien koteja Beverly Hillsissä, kuuluisan Rodeo Drive -ostoskadun ja paljon muuta (2 h). Mahdollisuus lounaaseen Hollywood Boulevardilla (omakustanteinen). Iltapäivällä lähdemme valokuvausretkelle Hollywood-kyltin edustalle, jossa jokainen voi ottaa selfien kyltin kera parhaalta paikalta. Auringonlaskua siirrymme ihailemaan La La Land –leffastakin tutun Griffith Observatorion maisemiin.

3. päivä  Warner Bros Studios ja Lopez Ranch Pumpkins
Aamiainen hotellissa.  Mahdollisuus käydä aamulenkillä Runyon Canyonilla. Pakkaamme matkalaukut minibussiin ja lähdemme retkelle elokuvien maailmaan. Teemme kierroksen Warner Bros –studioilla (2 h). Mahdollisuus nauttia lounasta studioilla (omakustanteinen). Iltapäivän retkikohteemme on Lopez Ranch Pumpkins, jossa ihastelemme amerikkalaiseen syksyyn kuuluvia muhkeita kurpitsoja. Iltapäivän päätteeksi kirjaudumme hotelliin Venice Beachille. 

4. päivä Venice Beach, rentoa rantaelämää
Aamiainen hotellissa. Päivä vapaavalintaista rentoutumista Venicen rannoilla. Mahdollisuus lähteä Sannan ja Ullan kanssa aamulenkille Venicen kanaville, suppailemaan tai melomaan Marina Del Rayn pastellisiin maisemiin ja löytöretkelle Abbot Kinneyn boheemille alueelle, joka tunnetaan lempinimellä "coolest block in America".

5. päivä Pyöräretki Route 66 päätepisteen – Santa Monica
Aamiainen hotellissa ja baanalle! Los Angelesin hauskimpiin aktiviteetteihin kuuluu pyörällä viilettäminen rantabulevardia pitkin. Tämä päivä on täynnä merimaisemia, palmuja ja shoppailua Santa Monican pääkadulla. Päivän aikana näemme legendaarisen Route 66:n päätepisteen Santa Monican huvipuistolaiturilla. Illalla vapaata ohjelmaa tai mahdollisuus osallistua lisämaksusta LA:ssa asuvan bloggaaja Marika Valdezin valokuvaus-workshopiin rannalla.

6. päivä  Road trip Highway 1 – Malibu, Santa Barbara ja San Simeon
Aamiaisen jälkeen lähdemme maailman kauneimmaksi tieosuudeksi tituleerattua Highway 1 -rantatietä pitkin seuraavaan majoituspaikkaamme, San Simeoniin. Pysähdymme matkalla nautiskelemaan Malibun surffitunnelmista ja Santa Barbaran espanjalaistyylisestä keskustasta. Majoittuminen San Simeonissa.

7. päivä  Kohti San Franciscoa
Omatoiminen aamiainen. Jatkamme Highway 1 -tietä pitkin kohti Carmelia ja 17-Mile Drivea (huomioimme reitin paikallisen tien kunnon mukaan). Se on 17 mailia pitkä tie Carmelin ja Montereyn välillä, sen varteen jää unohtumattomia maisemia. Saapuminen San Franciscoon ja majoittuminen hotelliin.

8. päivä  San Franciscon tärkeimmät nähtävyydet Hop on Hop off -bussilla
Aamiainen hotellissa. Päivällä halukkaat voivat tutustua San Franciscon ydinkeskustaan Hop on Hop off -bussilla (omakustanteinen). Jokainen voi valita haluamansa linjan eri vaihtoehdoista tai lähteä Sannan ja Ullan valitsemalle kierrokselle, joka kattaa kaikki San Franciscon tärkeimmät nähtävyydet.

9. päivä  Kotimatka
Aamiainen hotellissa. Kuljetus San Franciscon lentokentälle ja lento Amsterdamiin.

10. päivä
Koneenvaihto Amsterdamissa ja jatkolento Helsinkiin.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
KLM
19.10.  Helsinki - Amsterdam           07.00 - 08.35
19.10.  Amsterdam - Los Angeles     10.00 - 11.55
27.10.  San Francisco - Amsterdam  16.45 - 12.05 (+1)
28.10.  Amsterdam - Helsinki           14.00 - 17.30


Hotellit
Days Inn Hollywood
Venice Beachin hotellin nimi vahvistuu myöhemmin
Courtesy Inn, San Simeon
Hampton Inn Hotel, San Francisco


Hintaan ei sisälly
- USA:n matkustuslupa ESTA (14 USD)
- matkustaja- tai matkatavaravakuutukset
- San Franciscon Hop on Hop off –kortti
- henkilökohtaiset palvelumaksut