Lämpöä ja eksotiikkaa Vietnamissa 6. - 15.1.2017

Ho Chi Minh City (Saigon) ja Mui Ne / Phan Thiet

Samalla matkalla miljoonakaupunki Ho Chi Minhin nähtävyydet, Mekongjoen maisemat ja rentouttava rantaloma Phan Thietissä, Mui Nen alueella. Etelä-Vietnam tarjoilee aurinkoa, lämpöä, rauhaa ja eksotiikkaa – aitoa Vietnamia.

Asiantuntijan matkassa 

Laine Raila

Laine Raila, Asiantuntijaopas

Pitkän linjan matkailun ammattilainen, joka on opastanut lukuisissa maissa ja tulee toimeen kaikkialla maailmassa. Erityisalueena englanninkieliset maat. ...

Hintaan sisältyy

- lennot Finnairin ja Vietnam Airlinesin lennoilla turistiluokassa
- majoitus kahden hengen huoneessa
- ohjelman mukaiset retket ja kuljetukset
- ohjelman mukaiset ruokailut (7 x aamiainen, 3 x lounas, 1 x illallinen)
- asiantuntijaoppaan palvelut

1 965 €

1. päivä
Lento Helsingistä Frankfurtin tai Pariisin kautta Ho Chi Minh Cityyn.

2. päivä
Ho Chi Minh City
Saapuminen Ho Chi Minh Cityyn eli Saigoniin varhain aamulla. Kuljetus hotellille ja aamupäivä lepoa. Iltapäivällä tehdään kaupunkikiertoajelu. Ho Chi Minhin kaupunkikuvassa näkyy hyvin ranskalaisten siirtomaa-aika. Tervetuloillallinen.

3. päivä
Mekongjoen suisto
Aamiainen. Kokopäiväretki Mekongjoen suistoalueelle, joka levittäytyy yhdeksänhaaraiseksi ennen mereen laskemista. Vietnamilaiset kutsuvat sitä yhdeksäksi lohikäärmeeksi. Veneillään jokea pitkin, käydään kookostilalla ja tiilitehtaalla. Lounas retkellä. Paluu Ho Chi Minhiin, jossa vieraillaan vielä Chinatownissa ja Thienhaun pagodalla. Vapaa ilta. Saigonin värikkäät bulevardimaiset kadut kahviloineen houkuttelevat iltakävelylle.

4. päivä
Ho Chi Minh City - Phan Thiet
Aamiaisen jälkeen kuljetus Phan Thietiin, majoittuminen hotelliin Mui Nen rauhalliselle, palmujen reunustamalle ranta-alueelle. Yhteisen lounaan jälkeen vapaata lomailua.

5. – 8. päivä
Phan Thiet
Aamiainen päivittäin. Vapaata lomailua rentoutuen rannalla, uima-altaalla tai läheisellä golfkentällä. Lomapäivien aikana on mahdollisuus osallistua muutamalle leppoisalle retkelle, joilla on mukana suomenkielinen opas. Hotellista voi lainata polkupyöriä. Hotellista on iltaisin ilmainen kuljetus Mui Nen keskustaan, jossa on mahdollisuus nauttia merenherkuista ja muista vietnamilaista ruoista.

9. päivä 
Phan Thiet – Ho Chi Minh City
Aamiainen. Kuljetus Ho Chi Minh Cityyn. Yhteisen lounaan jälkeen vapaa-aikaa esim. tuliaisostoksille. Kuljetus lentokentälle, josta lento Pariisiin.

10. päivä 
Koneenvaihto aamulla Pariisissa ja jatkolento Helsinkiin.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
6.1.17   Helsinki - Pariisi                 07.35 - 09.40
6.1.17   Pariisi - Ho Chi Minh City  13.10 - 06.05 (7.1.)
14.1.17 Ho Chi Minh City - Pariisi  22.30 - 06.30 (15.1.)
15.1.17 Pariisi - Helsinki                 10.50 - 14.50


Hotelli
Hyvätasoiset hotellit

2 yötä Ho Chi Minh City: Renaissance Riverside
Moderni hotelli sijaitsee keskustassa Saigonjoen varrella lähellä monia historiallisia rakennuksia ja Ben Thanhin kauppahallia. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baareja, spa, kuntosali, uima-allas hotellin katolla. Tilavat, hyvin varustetut huoneet.

5 yötä Phan Thiet: The Cliff Resort
Hyvätasoinen vuonna 2012 rakennettu hotelli sijaitsee Mui Nen alueella, rauhallisella paikalla rinteessä. Hotellin edessä on pitkä hiekkaranta. Mui Nen keskustaan on matkaa 1,5 km, Phan Thietin kaupunkiin noin 10 km. Lähistöllä on tasokas golfkenttä. Hotellissa on ravintola, uima-allasalue, allasbaari, kuntoiluhuone ja spa, jossa voi ottaa kauneushoitoja ja hierontaa. Tilavista ja viihtyisistä Azul-huoneista on näkymä puutarhaan. Ilmainen langaton internet-yhteys.


Lisämaksusta
- yhden hengen huone 430 €
- matkavakuutus (suosittelemme kaikille)
- retket Phan Thietissä