Paratiisisaaren rauhaa ja suurkaupungin sykettä Hainan-Hongkong 22.-31.12.2017

Mukava tapa yhdistää Kiinassa kaupunki- ja rantaloma!

Kiinan uskomattoman kaunista paratiisisaarta Hainania kutsutaan usein Kiinan Havaijiksi - eikä syyttä. Lämpöä, palmuja, valkoista hiekkaa, kulinaarisia nautintoja. Suosituin kohde on pitkien hiekkarantojen Sanya, jossa hotellimmekin sijaitsee. Kilometreittäin valkohiekkaisia rantoja, kahviloita, kauppoja ja hedelmäkojuja.

Asiantuntijan matkassa 

Simula Kristoffer

Simula Kristoffer, Asiantuntijaopas

Aalto-yliopistossa teknillistä fysiikkaa opiskeleva Kristoffer on innokas Kiinan matkaaja. Monissa saatto- ja opastehtävissä Kiinaan hän on saanut läheisen ...

Hintaan sisältyy

• Finnairin suorat lennot turistiluokassa Helsinki – Shanghai/Hongkong – Helsinki
• lennot Chongqing – Hainan – Hongkong
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset retket ja kuljetukset
• ohjelman mukaiset ateriat (1 x lounas, 7 x aamiainen)
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut
• viisumi

2 496 €

1.päivä
Lento Chongqingiin.

2. päivä
Hainanille
Saapuminen Chongqingiin aikaisin aamulla. Jatkolento Hainanille. Kuljetus hotelliin, majoittuminen.

3. päivä
Hainan, jouluaatto
Aamiainen. Koko päivä aikaa nauttia auringosta ja hotellin uima-altaasta ja hiekkarannasta. Illalla lisämaksullinen jouluillallinen hotellin puutarhassa (buffet).

4. päivä
Hainan, retkipäivä
Aamiainen. Retken aikana pääsee  kävelemään sademetsään ja ihailemaan saaren runsasta kasvustoa sekä vierailemaan alkuperäiskansan Li-heimon kylään. Kylässä tutustutaan heimon asuinrakennuksiin sekä  nähdään hieno kansantanssiesitys. Lounas retken aikana. 

5. – 6. päivä
Lomailua Hainanilla
Aamiainen. Omatoimista oleskelua Hainanin paratiisisaarella. 6.päivänä tehdään lisämaksullinen retki Nanwanin apinasaarelle – Tämä lähes 2000 makiapinan koti sijaitsee Lingshuin läänissä, Etelä-Hainanilla.

7. päivä
Lento Hongkongiin
Aamiainen. Lento Hongkongiin. Majoittuminen Kowloonin saarelle.

8. päivä
Hongkong

Kaupunkikiertoajelu tässä kiehtovassa kaupungissa. Käynti ylhäällä Victoria Peakillä, josta avautuvat huikeat näkymät Hongkongin kaupunkiin. Käydään myös veneretkellä kalastajakylässä. Hot Pot-lounas. Illalla upea valoshow Hongkongin lahdella.

9. päivä
Hongkong
Aamiaisen jälkeen koko päivä aikaa Hongkongissa. Lähtö kentälle vasta klo 21. Lisämaksusta voi huoneen lunastaa klo 18 asti.

10.päivä
Saapuminen Suomeen aikaisin aamulla.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Chongqing  17.50 - 08.15+1
Hongkong - Helsinki 00.45 - 05.25


Hotelli 
Hainan: Resort Intime Dadong Bay****
Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Kiinan meren äärellä ja lähistöllä sijaitsee useita ravintoloita, joissa pääsee nauttimaan erilaisten keittiöiden aterioista. Myös hotellissa on ravintoloita länsimaalaisesta kiinalaiseen. Rakennettu vuonna 2003. Huoneissa on tallelokero, hiustenkuivaaja ja tv. Hotellin palveluihin kuuluu myös huonepalvelu ja pesula. Kolme ravintolaa, baari, uima-allas, kuntosali, hierontaa.

Regal Kowloon hotel****
Hotelli sijaitsee keskellä Kowloonin ostosaluetta. Hotellissa baari, 3 ravintolaa ja kuntosali. Huoneissa tallelokero, hiustenkuivaaja ja TV. Hotellissa ilmainen Wifi.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 400 €
• jouluaattoillallinen Hainanilla 60 € (sis juomat)
• kokopäiväretki sademetsään ja Li-heimon kylään 100€
• retki apinasaarelle 80€