Uuden - Seelannin kiertomatka 16.-29.1.2019

Auckland - Waitomo - Rotorua - Wellington - Picton - Christchurch - Mount Cook - Queenstown - Milford Sound - Auckland

 

Täällä on filmattu Tolkienin Taru Sormusten herrasta ja maisemat ovat sen arvoisia. Etelä-ja Pohjoissaarten hämmästyttävän kaunis luonto hakee maailmassa vertaistaan.  Vaihtelevat maisemat geisireistä viinitarhoihin ja lumihuippuisiin vuoristoihin seuraavat toisiaan.

Asiantuntijan matkassa 

Helanen Topi

Helanen Topi, Asiantuntijaopas

Erittäin pidetty matkaopas, joka on opastanut jo vuosikymmeniä. Topi on ansioitunut erityisesti kaukomatkoilla. ...

Hintaan sisältyy

  • lennot Qatar Airwaysin reittilennoilla
  • Uuden-Seelannin sisäiset lennot
  • yöpyminen Dohassa paluumatkalla
  • y.m ohjelma, viinitilamaistajaiset ja sisäänkäynnit
  • ateriat ( 11 x aamiainen, 4 x lounas, 6 x illallinen)
  • 1 x illallinen Dohassa, 1 x aamiainen Dohassa
  • asiantuntijaoppaan palvelut koko matkan ajan

5 696 €
2019 hinta tarkentuu helmikuussa 2018

 

1.päivä
Doha
Lento Dohaan, Qatarin pääkaupunkiin.
Pieni kierros Dohassa, jossa käynti paikallisilla markkinoilla. Illallinen. Paluu kentälle, josta jatkolento 17.1 klo 02.50 Aucklandiin.

2.päivä
Lento Aucklandiin
Lento Aucklandiin, jonne saavutaan 18.1 klo 5.00.

3.päivä
Auckland, hienoja kaupunkimaisemia ja historian havinaa
Ajetaan kentältä hotelliin, jossa lepohetki. Kiertoajelu "purjeiden kaupunkiin”, joka sijaitsee Tyynen valtameren ja Tasmanian meren välissä. Lounas ja illallinen. Majoittuminen.

4.päivä
Waitomo ja Rotorua (194 km)
Aamiaisen jälkeen ajetaan Waitomoon, jossa vieraillaan tippukiviluolissa.  Jokiveneestä voidaan ihailla pimeän kallioluolan tuhansia kiiltomatoja, jotka loistavat kilpaa keskenään. Lounas ennen saapumista Rotoruaan. Täällä kiehuvat muta-altaat, geotermiset lammet ja ryöppyävät kuumat geisirit houkuttelevat turisteja ympäri maailmaa. Ilta vapaa.

5.päivä

Rotorua
Aamiainen. Päivän aikana tutustutaan mineraalilähteisiin Whakarewarewan puistossa, jossa nähdään mm. vettä syökseviä geisirejä. Maorioppaan johdolla tutustutaan perinteisiin, tansseihin ja tapoihin. Käydään Rainbow Springs-puistossa ihailemassa kirkkaissa lähteissä uivia taimenia. Agrodomessa seurataan lampaiden keritsemisnäytöstä ja lammaskoirien taitavaa työskentelyä. Illalla nautitaan perinteinen maorien Hang-illallinen ja seurataan heidän tanssi- ja musiikkiesitystään.

6.päivä 
Wellington, Uuden-Seelannin pääkaupunki (456 km)
Aamiainen. Ajo hienojen maisemien läpi Wellingtoniin, jossa kiertoajelu ja tutustuminen Te Papa Tongarewa-museossa. Ilta vapaa.

7.päivä 
Wellington – Picton – Blenheim (157 km P-B)
Aamiainen. Kolmen tunnin laivamatkaa Cookinsalmen yli Wellingtonista Pictoniin kutsutaan yhdeksi maailman kauneimmista laivareiteistä. Pictonista jatketaan Blenheimiin, kuuluisalle viinialueelle. Nautitaan lounas viinitilalla ja maistellaan paikallisia viinejä. Käynti myös Omakan ilmailukeskuksessa. Majoitutaan hotelliin keskelle Marlborough´n viinialuetta.

8.päivä  (309 km)
Upeita meri-ja vuoristomaisemia, Christchurch

Aamiainen. Matkataan Marlborough´n viinialueiden läpi keskellä upeita vuoristo- ja merimaisemia. Vuorten huiput ovat lumen peittämiä suurimman osan vuodesta. Illaksi saavutaan Christchurchiin, jossa nautitaan neljän ruokalajin raitiovaunuillallinen. Mukava tapa nähdä kaupunkia! Majoittuminen.

9.päivä  (385km)
Mount Cookin kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen lähdetään Mount Cookin kansallispuistoon. Aoraki Mount Cook, 3754m, on Uuden-Seelannin korkein vuori, ja luonnonpuisto on nimetty sen mukaan. Puistossa on myös viisi jäätikköä. Yövytään hotellissa, josta näkymä suoraan vuorelle, ja nautitaan buffetillallinen.

10.päivä (206km)
Mount Cook – Queenstown

Aamiaisen jälkeen ajetaan Wakatipujärven rannalla sijaitsevaan Queenstowniin. Matkalla ihaillaan vaihtuvia vuoristo-ja jokimaisemia. Perillä kiertoajelu tässä alppimaisemien ja -järvien tunnelmallisessa sekä hauskassa lomakaupungissa. Benjihyppy on lähtöisin läheiseltä Kawarau-sillalta, josta vieläkin tuhannet uskaliaat hyppäävät vuosittain. Illallinen 450 metriä korkealla kukkulalla sijaitsevassa näköalaravintolassa, johon mennään kaapelihissillä.

11.päivä  (263km)
Milford Soundin vuono

Aamiainen. Kokopäiväretki henkeäsalpaavan upeaa maisemareittiä pitkin Fiordlandin kansallispuiston kautta Milford Sound –vuonolle, jossa risteily. Milford Sound on epäilemättä yksi Uuden–Seelannin kauneimmista paikoista. Nautitaan risteilyllä lounas ennen paluuta Queenstowniin.

12.päivä
Auckland ja illallinen

Aamiaisen jälkeen lento Aucklandiin. Matkan viimeisenä iltana syödään merellinen illallinen satamaravintolassa.

13.päivä
Lento Dohaan jonne saavutaan klo 22.10. Yöpyminen.

14.päivä
Lähtö aamulla Helsinkiin, jonne saavutaan klo 13.55.

Helsinki - Doha 09.40 - 16.30
Doha - Auckland 02.25 - 05.00+1

Auckland - Doha 15.15 - 23.35
Doha - Helsinki  08.15 - 13.25

Vahvistamme 2019 lennot helmikuun 2018 aikana


Auckland City Hotel ****
Novotel Rotorua Lakeside ****
Quality hotel Wellington ****
Scenic Hotel Marlborough, Blenheim ****
Rydges Latimer Christchurch ****
The Hermitage hotel, Mt Cook ***
Copthorne Lakefront Hotel, Queenstown ***


Lisämaksusta

  • matkavakuutus
  • yhden hengen huone 900 €

 

Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.