Doc Martinin maisemissa 2.–5.9.2016

Vieraile Doc Martin -tv-sarjasta tutussa Port Isaacin kylässä, Miss Marplen ja Hercule Poirot’n filmauspaikoilla Devonin ja Cornwallin ihastuttavissa maisemissa ja näe Stonehengen mystiset kivet.

Asiantuntijan matkassa 

Jukarainen Sirpa

Jukarainen Sirpa, Asiantuntijaopas

Lontoon kaupungin virallinen opas vuodesta 1999. Erityisalaa ovat Lontoon lisäksi opastetut kiertomatkat Englannissa, Walesissa, Skotlannissa ja Irlannissa. Lisämausteena ...

Lukijamatka

SEURA

SEURA

Sisällöltään uudistunut Seura on syvällisempi, särmikkäämpi ja kutkuttavampi. Lehden haastattelut pyrkivät löytämää ...

Hintaan sisältyy

• Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Lontoo – Helsinki turistiluokassa
• ohjelman mukaiset majoitukset kahden hengen huoneissa
• ohjelman mukaiset ruokailut (3 x aamiainen, 3 x illallinen)
• ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut Lontoosta alkaen

1 296 €

Lähtö on Seura-lehden lukijamatka.

1. päivä
Miss Marplen ja Poirot ´n jäljillä
Finnairin suora lento Lontooseen, jossa on opas vastassa. Ajetaan pieneen Nether Wallopin kylään, jossa on filmattu useita Miss Marple -filmejä. Lounastauko Salisburyn historiallisessa kaupungissa, josta jatketaan Devoniin, merenrannalla olevaan suosittuun Torquayn kaupunkiin. Majoitutaan hotelliin ja nautitaan yhteinen illallinen.

2. päivä
Agatha Christien kesäkoti – Greenway
Aamiaisen jälkeen nähdään Agatha Christien kesäkoti, jonka alueella on myös filmattu Poirot’n Kuolleen miehen Huvimaja. Lyhyt laivamatka Dartmouthin pikkukylästä Dartjokea pitkin Greenwayhin. Kesäkodin jälkeen on vielä aikaa tutustua huvilan puutarhaan ja nauttia halutessaan lounas. Paluumatkalla poiketaan Agatha Christien kotikirkossa ja vieressä olevassa 1400-luvun pubissa. Yhteinen illallinen hotellissa.

3. päivä
Ihastuttavat nummet ja idyllinen Port Isaacin kylä
Aamiainen, jonka jälkeen ajetaan Princetownin ja Tavistockin kautta Dartmoorin nummille. Hetki aikaa kävellä nummilla ja ihailla maisemia. Matkan määränpää on Doc Martin -sarjan pikkukylä Portwenn, kuten Port Isaacin kylää nimitetään tunnetussa tv-sarjassa. Tutustutaan pikkukylään, jossa on mahdollisuus nauttia lounas. Ajetaan Tauntonin kaupunkiin, jossa majoitutaan ydinkeskustassa sijaitsevaan linnahotelliin. Yhteinen illallinen.

4. päivä
Stonehengen kivet, Marlborough
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Wiltshiren mysteeriselle Stonehengen kivikehälle, jota on tutkittu viime vuosina paljon. Ovatko kivet olleet aurinkojumalan palvontapaikka vai avaruusolioiden rakentama maamerkki? Lounastauko viehättävässä Marlborough’n kylässä, jossa omaa aikaa. Ajo Heathrow’n kentälle, josta suora lento Helsinkiin.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Lontoo 08.00 – 09.10
Lontoo – Helsinki 18.05 – 23.00


Hotellit
Livermead House hotel ***. Yksityisessä omistuksessa oleva siisti turistiluokan hotelli meren rannalla, kävelymatkan päässä keskustasta. 1800-luvun rakennuksessa on 67 hotellihuonetta, joissa kylpyhuone, tv, kahvin- ja teenkeitin. Hotellissa on hissi.

Castle Hotel****. Yli 60-vuotta Chapmanin perheen omistuksessa ollut neljän tähden linnahotelli Tauntonin keskustassa. Hotelli tunnetaan hyvästä ruuasta, ystävällisestä palvelusta ja kodikkaasta tunnelmasta. Huoneita on vain 44. Teen- ja kahvinkeittomahdollisuudet, tv, hiustenkuivaaja. Hotellissa on hissi.

Pyydämme huomioimaan, että matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
Matkan hinta perustuu 21.10.2015 voimassa olleisiin valuuttakursseihin.