Keväinen Pariisi, 5 päivää 19.-23.4.2018

Lähde keväiseen Pariisiin nauttimaan kaupungin nähtävyyksistä ja tunnelmasta. Matkalla vieraillaan maailman kuuluisimman impressionistin Claude Monet´n puutarhassa ja kotitalossa sekä Loiren laakson lumoavien linnojen ja viinitilojen maisemissa. Matkan kruunaa ”April in Paris” -illallisristeily Seinellä, jossa tunnelmaa luovat Mari Palo, Hannu Lehtonen ja Niko Kumpuvaara.

 

Asiantuntijan matkassa 

Lehtonen Hannu

Lehtonen Hannu, laulaja, diplomisaksofonisti

Hurmaavaääninen baritoni, suurten tunteiden tulkki, Hannu Lehtonen on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin. ...

Palo Mari

Palo Mari, Sopraano

Opiskellut laulua Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ja valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian laulumusiikin osastolta vuonna 2008. Palo on konsertoinut useimpien suoma ...

Kumpuvaara Niko

Kumpuvaara Niko, Muusikko

Muusikko, jonka työ risteilee nykymusiikin ja improvisoidun rytmimusiikin välillä. Hän on työskennellyt Oulun Musiikkijuhlien ja Sata-Häme Soi -festiv ...

Rajander Leila

Rajander Leila, Asiantuntijaopas

Ranskan valtion virallinen opas, kielten opettaja, tulkki ja kääntäjä. ...

Massiah Pirkko

Massiah Pirkko, Asiantuntijaopas

Vuosikymmeniä Ranskassa asunut virallinen opas, joka on perehtynyt erityisesti taidehistoriaan ja ranskalaiseen kulttuuriin. ...

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelmassa mainitut ateriat (4 x aamiainen, 3 x lounas)
  • Seinen illallisristeily, kolme ruokalajia, aperitiivi ja viiniä ruoan kanssa
  • asiantuntijaoppaan palvelut ja opastukset kohteessa
  • ohjelmassa mainitut retket sisäänpääsymaksuineen

 1 396 €

 

 

 

1. päivä
Kaupunkikiertoajelu
Lento Pariisiin. Ajo Pariisin läpi  ja lounas taiteilijakaupunginosa Montmartrella.  Majoittuminen hotelliin.

2. päivä
Givernyn kylä ja Claude Monet´n kotitalo
Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti kaunista Normandiaa, jossa pysähdytään Givernyn kylään, Claude Monet´n taloon. Impressionisti Claude Monet asui Givernyssä vuodesta 1883. Hän rakennutti kotiinsa ihastuttavan japanilaisen vesipuutarhan, jota voi vielä tänäkin päivänä ihastella. Täällä hän maalasi kaikkein kuuluisimpia maalauksiaan, kuten Vesililjat-sarjan ja Sillan, joihin hän käytti mallina omaa puutarhaansa. Lumoava puutarha on todella tutustumisen arvoinen. Lounas Givernyssä.

3. päivä
Louvre, Orsay ja illallinen Seinellä
Aamiaisen jälkeen mahdollisuus lisämaksusta osallistua kello 9.00 alkavalle kiertokävelylle Louvreen ja/tai kello 13.00 Orsayn taidemuseoon. Museoihin ei ole kuljetusta. Suomenkielinen opastus. Illalla Seinen risteily, jonka aikana nautitaan kolmen ruokalajin illallinen viineineen. Katsellaan Pariisin upeimpia nähtävyyksiä iltavalaistuksessa ja kuunnellaan artistien upeaa esitystä.

4. päivä
Loiren laakso, linnoja ja viinejä
Aamiaisen jälkeen lähdetään Loiren laaksoon kuninkaiden jalanjäljille. Tutustutaan kaksoiskierreportaistaan tunnetuksi tulleeseen Chambordin linnaan, jonka kuningas Frans I rakennutti alunperin metsästysmajaksi vuosina 1519-1547. Käydään Chenonceaun linnassa, joka tunnetaan naisten linnana, sillä sen muotoon ovat vaikuttaneet monet naiset. Linna on rakennettu joen ylle, linnoitetun myllyn pilareiden päälle ja se on toiminut sotilassairaalana 1914-1918. Linnojen jälkeen suunnataan Cave des Vigneronsin viinitilalle, jossa opastettu kierros maistajaisineen. Lounas.

5. päivä
Kotiinlähtö
Aamiainen. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.     

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Pariisi 09.25 – 11.30
Pariisi – Helsinki 15.25 – 19.15


Majoitus
Best Western Premier Opera Faubourg
Hotelli sijaitsee Pariisissa suurten tavaratalojen lähettyvillä. Huoneissa ilmastointi, Wifi-yhteys, TV, hiustenkuivaaja ja tallelokero.

 


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 350 €
• Louvren kävelykierros 65 €
• Orsayn kävelykierros 65 €

Huom! Ensimmäisenä päivänä meno Montmartrelle lounaalle sisältää kävelyä.