Pohjois-Italian helmiä - Gardajärvi, Venetsia ja Verona 28.3.-2.4.*, 4.-9.4., 18.-23.4., 9.-14.5., 11.-16.10. ja 16.-21.10.2018

Jylhän vuoriston sylissä lepää Italian suurin järvi, Gardajärvi. Se hohtaa sinisenä pikkukaupunkien ja kylien ympäröimänä. Näihin postikorttimaisemiin kannattaakin matkustaa nauttimaan hyvästä ruoasta ja kauniista järvimaisemista. Matkalla vieraillaan myös Venetsiassa ja Veronassa, ja maistellaan Amaronen viinejä.

 

Asiantuntijan matkassa 

Niinimäki Eliisa

Niinimäki Eliisa, Asiantuntijaopas

Yli 30 vuotta Italiassa asunut opas, joka on ollut koko elämänsä matkailualalla. Erinomainen italialaisen kulttuurin ja elämäntavan tuntemus. Eliisan syd&a ...

Lukijamatka

Oma aika

Oma aika

Oma Aika on lehti aikuiselle! Oma aika tarjoaa laadukasta ja kiinnostavaa luettavaa, koskettavia tarinoita, opastaa elämän haasteissa ja vie elämyksiin ympäri m ...

Hintaan sisältyy

• Finnairin reittilennot Milanoon
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• ohjelman mukaiset ateriat (5 x aamiainen, 1 x illallinen, 2 x lounas)
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut kohteessa

1 246 €
1 346 € 28.3.-2.4. pääsiäinen

*lähtö on Oma aika -lehden lukijamatka

 

1.päivä
Gardajärvelle

Lento Milanoon. Ajo kentältä Gardajärvelle. Kävelykierros järven läntisellä rannalla Gargnanossa, jossa myös majoitutaan. Kylien kiireetön tunnelma ja luonnon kauneus antavat hyvät puitteet lomalle - täällä sielu lepää. Yhteinen illallinen hotellissa.

2.päivä
Veneretki Gardajärvellä

Aamiaisen jälkeen veneretki Gardajärven keskellä sijaitsevalle saarelle Isola del Gardalle. Gardan helmeksi sanotulla saarella on majaillut moni nimekäs vieras, kuten Pyhä Fraciscus Assisilainen, Italien kirjakielen isä, Dante Alighieri sekä diktaattori Benito Mussolini. Lounas.

3.päivä
Kokopäiväretki Venetsiaan
Aamiainen. Ylpeä ja elegantti Venetsia on vuosisatoja hurmannut kävelijöitä läheltä ja kaukaa. Eipä ihme, sillä harva kaupunki pystyy kilpailemaan sen taideaarteiden, komeiden kirkkojen ja palatsien kanssa. Markuksen tori rakennuksineen, Huokausten silta sekä Canal Granden loisteliaat palatsit ja laivaliikenne ovat ainutlaatuisia nähtävyyksiä.

4.päivä
Verona

Aamiaisen jälkeen kokopäiväretki Veronaan, Romeon ja Julian kaupunkiin. Tutustutaan kaupungin historialliseen keskustaan ja nähdään mm. vanha amfiteatteri Arena, vilkas vihannestori, Piazza Erbe sekä Capuleti suvun palatsi, jonka parvekkeen alla nuori Romeo kosiskeli Juliaansa. Lounas retken aikana. Iltapäivällä käydään maistelemassa kuuluisaa Amarone-viiniä.

5.päivä
Gargnano

Aamiainen. Vapaapäivä Gardajärvellä. Opas antaa vinkkejä päivän viettoon. Mahdollisuus matkustaa veneellä kylästä toiseen tai vain nauttia kiireettömyydestä ja hyvästä italialaisesta ruuasta.

6.päivä
Kotiinpaluu

Aamiainen. Viimeinen päivä järvellä. Iltapäivällä lähtö bussilla Milanoon, josta lento Suomeen.

Lennot (sitoumuksetta):
Helsinki – Milano 08.00 – 10.05
Milano – Helsinki 19.00 – 22.55


Majoitus
Hotelli Meandro, Gargnano
Keskitasoinen hotelli Gargnanon keskustan tuntumassa. Hotellin terasseilta upeat näkymät Gardajärvelle.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 250 €