Pohjois-Italian helmiä - Gardajärvi, Venetsia ja Verona 18.-23.10.2017, 28.3.-2.4.,4.-9.4., 18.-23.4. ja 9.-14.5.2018

Jylhän vuoriston sylissä lepää Italian suurin järvi, Gardajärvi. Se hohtaa sinisenä pikkukaupunkien ja kylien ympäröimänä! Näihin postikorttimaisemiin kannattaakin matkustaa nauttimaan hyvästä ruoasta ja kauniista järvimaisemista. Matkalla vieraillaan myös Venetsiassa ja Veronassa, ja maistellaan Amaronen viinejä.

Asiantuntijan matkassa 

Suominen Piia

Suominen Piia, Asiantuntijaopas

Opas, joka on asunut Roomassa lähes 30 vuotta, loistava Italian tuntemus 20 vuoden opaskokemuksella. Luonteeltaan avoin ja iloinen Piia rakastaa työtänsä ja hal ...

Niinimäki Eliisa

Niinimäki Eliisa, Asiantuntijaopas

Yli 30 vuotta Italiassa asunut opas, joka on ollut koko elämänsä matkailualalla. Erinomainen italialaisen kulttuurin ja elämäntavan tuntemus. Eliisan syd&a ...

Lukijamatka

Kotiliesi

Kotiliesi

Kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvä Kotiliesi on Suomen ensimmäinen naisten- ja kodin lehti; jo vuodesta 1922 se on tehnyt naisten arjesta parempaa. Monipuolisen ja laaduk ...

Hintaan sisältyy

    • Finnairin reittilennot
    • majoitus kahden hengen huoneessa
    • ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
    • ohjelman mukaiset ateriat (5 x aamiainen, 1 x illallinen, 2 x lounas)
    • suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä

1 196 € 2017
1 246 € 2018 matkat
28.3.-2.4.2018 Pääsiäinen  1 346 €

1.päivä
Gardajärvelle

Lento Milanoon. Ajo kentältä Gardajärvelle. Kävelykierros järven läntisellä rannalla Gargnanossa, jossa myös majoitutaan. Kylien kiireetön tunnelma ja luonnon kauneus antavat hyvät puitteet lomalle - täällä sielu lepää. Yhteinen illallinen hotellissa.

2.päivä
Veneretki Gardajärvellä

Aamiaisen jälkeen veneretki Gardajärven keskellä sijaitsevalle saarelle Isola del Gardalle. Gardan helmeksi sanotulla saarella on majaillut moni nimekäs vieras, kuten Pyhä Fraciscus Assisilainen, Italien kirjakielen isä, Dante Alighieri sekä diktaattori Benito Mussolini. Lounas.

3.päivä
Kokopäiväretki Venetsiaan
Aamiainen. Ylpeä ja elegantti Venetsia on vuosisatoja hurmannut kävelijöitä läheltä ja kaukaa. Eipä ihme, sillä harva kaupunki pystyy kilpailemaan sen taideaarteiden, komeiden kirkkojen ja palatsien kanssa. Markuksen tori rakennuksineen, Huokausten silta sekä Canal Granden loisteliaat palatsit ja laivaliikenne ovat ainutlaatuisia nähtävyyksiä.

4.päivä
Verona

Aamiaisen jälkeen kokopäiväretki Veronaan, Romeon ja Julian kaupunkiin. Tutustutaan kaupungin historialliseen keskustaan ja nähdään mm.vanha amfiteatteri Arena, vilkas vihannestori, Piazza Erbe sekä Capuleti suvun palatsi, jonka parvekkeen alla nuori Romeo kosiskeli Juliaansa. Lounas retken aikana. Iltapäivällä käydään maistelemassa kuuluisaa Amarone-viiniä.

5.päivä
Gargnano

Aamiainen. Vapaapäivä Gardajärvellä. Opas antaa vinkkejä päivän viettoon. Mahdollisuus matkustaa veneellä kylästä toiseen tai vain nauttia kiireettömyydestä ja hyvästä italialaisesta ruuasta.

6.päivä
Kotiinpaluu

Aamiainen. Viimeinen päivä järvellä. Iltapäivällä lähtö bussilla Milanoon, josta lento Suomeen.

Lennot (sitoumuksetta):
Helsinki – Milano 08.00 – 10.05
Milano – Helsinki 19.00 – 22.55


Majoitus
Hotelli Meandro
Via Repubblica, 44, 25084 Gargnano BS
Hyvä turistiluokan hotelli Gargnanossa.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 250 €

Asiantuntijaoppaana 4.-9.4,18.-23.4 ja 9.-14.5.2018  Piia Suominen
28.3-2.4.2018  Eliisa Niinimäki