Kesämatka Louhisaareen 19.8.2017

Tule elokuiselle matkalle Louhisaaren kartanolinnaan ja sen puistoon, Askaisten kirkkoon ja Kankaisten kartanoon. Kaksi kartanolinnaa ja hautausvaakunoiden komistama kirkko ovat sukellus Suomen 1500–1600-luvun historiaan. Asiantuntijaoppaamme on kamarineuvos Kari-Paavo Kokki.

Asiantuntijan matkassa 

Kokki Kari-Paavo

Kokki Kari-Paavo, Asiantuntijaopas

kamarineuvos Kari-Paavo Kokki ...

Lukijamatka

Antiikki ja Design

Antiikki ja Design

Antiikki ja design -lehti jatkaa Glorian Antiikin tietä ja tarjoaa intohimoiselle antiikin, designin ja taiteen ystävälle ja keräilijälle monipuolisen pake ...

Hintaan sisältyy

• bussikuljetus Helsingistä lähtien
• ohjelman mukaiset sisäänpääsyt ja ruokailut (1 x lounas, 1 x kakkukahvit)
• asiantuntijaopas Kari-Paavo Kokin sekä paikallisoppaiden palvelut matkan aikana

169 €

8.00 Lähtö Helsingistä Kiasman turistipysäkiltä kohti Varsinais-Suomessa sijaitsevaa Maskua.
10.30 Saavumme Kankaisten kartanoon, joka kuuluu maamme vanhimpiin kivirakennuksiin ja on ollut aateliston asuinlinnana jo keskiajalta lähtien. Opastettu kierros johdattaa upean kartanomiljöön historiaan. Kierroksen jälkeen yhteinen buffetlounas.
12.30 Jatkamme Louhisaaren linnaan, joka tunnetaan parhaiten marsalkka Mannerheimin syntymäkotina. Lue lisää Louhisaaresta edellisiltä sivuilta! Iltapäiväkahvit nautimme kartanon viehättävässä kahvilassa.
14.45 Siirrymme läheiseen Askaisten kirkkoon, jonka Louhisaaren omistaja Herman Klaunpoika Fleming rakennutti kartanon kappelikirkoksi 1600-luvulla. Kirkon hautausmaalta löytyy myös Mannerheim-suvun hautakappeli. Opastetun kierroksen jälkeen lähtö paluumatkalle.
18.30 Paluu Helsinkiin.Bussiaikataulu (sitoumuksetta)
08.00 Helsinki, Kiasman turistipysäkki
09.20 Salo, Piihovi ramppi L
10.30 Kankaisten kartano

Paluu Helsinkiin noin klo 18.30.