Saku, Juice ja Klaani -kierros Tampereella 17.9.2017

Millainen kaupunki Tampere oli silloin kun Saku Kuosmanen soitti kitaraa Juice Leskisen Grand Slam -yhtyeessä? Mistä  silloin puhuttiin kun Matti Pellonpää oli Tillikan vakioasiakas? Tai kun Kaurismäen veljekset Aki ja Mika kuvasivat kaupungissa Klaani-rikoselokuvaa?

Hyppää taiteilijan ja muusikon Saku Kuosmasen kanssa Länsilinjojen bussiin sunnuntaina 17.9. ja osallistu ainutkertaiseen kaupunkikierrokseen. Aikamatka lähimenneisyyteen päättyy Sakun ja Upi Heikkisen pieneen konserttiin.

 

**TIEDOTE 16.9.2017**

Kierros on valitettavasti peruttu, sillä Saku Kuosmanen on sairastunut ja näin ollen estynyt osallistumasta tapahtumaan. Lomalinjan matkahuutokaupan avaa muusikko, lauluntekijä Janne Viitaniemi, joka on myös monille Moron lukijoille tuttu Morosoun opas. Lomalinjan huutokauppa toteutuu suunnitellusti klo 11 ja klo 14. Kierroksen mahdollinen uusi päivämäärä tiedotetaan myöhemmin.

Asiantuntijan matkassa 

Kuosmanen Sakari

Kuosmanen Sakari, muusikko

Sakari Kuosmasella on soittajan sielu, suuren laulajan ääni ja pienen ihmisen nöyrä asenne elämään. Hän on saanut toteuttaa itseää ...

Lukijamatka

Moro

Moro

Kylän paras kaupunkilehti! ...

Hintaan sisältyy

• kierros Länsilinjojen bussilla
• taiteilija ja muusikko Saku Kuosmasen opastus
• Saku Kuosmasen ja Upi Heikkisen konsertti

39 €

Kokoontuminen Leenassa ja Pekassa klo 15.00. Hyppää taiteilijan ja muusikon Saku Kuosmasen kanssa Länsilinjojen bussiin ja osallistu ainutkertaiseen kaupunkikierrokseen.

Elämysretken aikana kuljetaan bussin kyydissä ympäri Tamperetta ja kuullaan kertomuksia lähimenneisyydestä. Kierros päättyy Sakun ja Upi Heikkisen pieneen konserttiin.

Elämysmatkan ovat tuottaneet Aamulehden kaupunkiliite Moro sekä Lomalinja.Bussireitti
15.00 Tampere, Leena ja Pekka (nyk. Scandic, Hämeenkatu 1)