Mummun matkassa: Lasten Kööpenhamina 6. - 8.7.2018

Kööpenhamina tunnetaan huvittelukaupunkina. Sen kuuluisa huvipuisto, Tivoli, on maailman toiseksi vanhin. Nostalgisen huvipuiston lisäksi viikonloppumatkalla tulevat tutuiksi niin H.C. Andersenin sadusta tuttu Pieni merenneito, Strøget-kävelykatu, keskustan linnat Amalienborg ja Christiansborg sekä Nyhavnin satama-alueen postikorttimaisemat. Sunnuntaina on luvassa neljän jännittävän paikan elämys: Ripley’s ”Believe It or Not!”, Guinness World Records -museo, H.C. Andersenin museo ja Mystic Exploritorie.

Asiantuntijan matkassa 

Niemenmaa Riitta

Niemenmaa Riitta, Asiantuntijaopas

Opettaja, kulttuurin ja matkailun vannoutunut harrastaja ja musiikin asiantunteva ystävä.  Muun muassa Mummun matkassa maailmalla -matkojen isoäiti. ...

Asiakkaamme suosittelevat

Kymmenen aikaan mummon matkalaiset suuntasivat kohti Tivolia. Ajoitus oli aivan erinomainen. Ilma oli hyvä, Tivolissa ei ollut vielä tungosta. Moneen laitteeseen pääsimme jonottamatta. Ihailimme Tivolin upeita kukkaistutuksia ja kauniita rakennuksia. Tivolissa on todellakin silmänruokaa riittämiin, niin kauniiksi on alue rakennettu. Välillä oli aivan pakko mennä johonkin kaameaan kieputtimeen ja nauraa ja kiljua kauhusta ja ihastuksesta.

Hintaan sisältyy

  • Norwegianin reittilennot
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja retket sisäänpääsymaksuineen
  • 3 x aamiainen

709 € aikuinen
549 €  lapsi lisävuoteella (12 v ja ylöspäin)
459 €  lapsi lisävuoteella (3 - 11 v)

1. päivä Kööpenhaminan kaupunkikierros, Pieni merenneito
Aamulento Kööpenhaminaan. Bussikuljetus hotellille ja yhteinen reilu aamiainen hotellissa. Lähtö kaupunkikierrokselle bussilla ja kävellen suomalaisen paikallisoppaan johdolla. Kierros antaa hyvän yleiskuvan kaupungista. Pysähdytään Christiansborgin linnalla, jossa on Tanskan parlamentti, ja nähdään Pieni merenneito, joka istuu rantakivellä satamakanavan varrella. Puoliltapäivin katsotaan näyttävä vahdinvaihto Amalienborgin linnan pihalla. Täällä ovat Tanskan kuninkaallisten asunnot, opas kertoo kuningasperheen vaiheista ja elämästä. Kierros päättyy värikkäälle Nyhavnin satama-alueelle, jossa hieman vapaa-aikaa vaikkapa jäätelölle ennen vesibussikuljetusta hotellille. Loppupäivä vapaa-aikaa. Hotellin vieressä on iso Fisketorvet ostoskeskus ja uintipaikka - on hieno elämys uida keskellä kaupunkia halkovassa kanavassa!

2. päivä Kööpenhaminan Tivoli
Aamiaisen jälkeen aamupäivä vapaa-aikaa. Iltapäivällä kävellään yhdessä Tivoliin, Kööpenhaminan kuuluisaan huvipuistoon. Tivoli ei ole pelkkä huvipuisto, vaan myös konsertti- ja tapahtumapaikka, jonka alueella on 40 ravintolaa. Aika kuluu nopeasti Tivolin monissa laitteissa, ja puistossa on paljon nähtävää kaikenikäisille! Paluu hotellille oman aikataulun mukaan. Paikallisbussi tuo hotellin lähelle.

3. päivä Kaiken maailman kummastukset
Aamiainen. Aamupäivä vapaa-aikaa vaikkapa uintireissulle ennen huoneitten luovutusta. Iltapäivällä on luvassa neljä jännää kohdetta Kööpenhaminan ydinkeskustassa: Ripley’s Believe It or Not eli Usko tai älä -museo, satusetä H.C. Andersenin seikkailumuseo, Guinnessin ennätystenmuseo ja Mystic Exploritorie. Kuljetus lentokentälle ja iltalento Helsinkiin.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Kööpenhamina  07.00 – 07.40
Kööpenhamina – Helsinki  21.05 – 23.40


Hotelli
Copenhagen Island Hotel ****
Moderni hotelli, joka sijaitsee satamakanavan varrella Fisketorvet-ostoskeskuksen vieressä. Ydinkeskustaan on matkaa noin 2 km. 326 viihtyisää, pienehköä huonetta. Superior-huoneista on näkymä kanavalle. Huoneessa on TV, puhelin, minibaari, hiustenkuivain, kahvin- ja teenkeittovälineet ja ilmastointi. Hotellissa on ravintola, pieni kuntosali ja sauna. Ilmainen wi-fi. Hotellin vieressä on laiturialue, jossa on mm. uimapaikka! Hotelli vuokraa polkupyöriä.


Lisämaksusta
- Tivolin laiteranneke n. 30 €