Mummun matkassa: Lasten Rooma 15.-18.10.2017

Rooma isoäidin kanssa! Luvassa on jännittävä matka eurooppalaisen kulttuurin juurille. Keisarit, antiikin roomalaisten elämä ja Vatikaani avautuvat tarinoina, historiallisina paikkoina ja niminä. Myös aikuiselle matka tarjoaa paljon kulttuurihistoriallista nähtävää.

Asiantuntijan matkassa 

Romu Päivi

Romu Päivi, Asiantuntijaopas

Rooman paikallisopas, joka on työskennellyt alueella jo lähes 30 vuotta.  Päivi Romu suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja hänen asiantuntemu ...

Niemenmaa Riitta

Niemenmaa Riitta, Asiantuntijaopas

Opettaja, kulttuurin ja matkailun vannoutunut harrastaja ja musiikin asiantunteva ystävä.  Muun muassa Mummun matkassa maailmalla -matkojen isoäiti. ...

Hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy
• Finnairin lennot turistiluokassa
• majoitus kahden/kolmen hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ruokailut( 3 x aamiainen, 1 x piknik,
1 x lounas, 2 x illallinen)
• ohjelman mukaiset tutustumiskohteet
sisäänpääsymaksuineen sekä kuljetuksineen
• Päivi Romun opaspalvelut Roomassa
• asiantuntija Riitta Niemenmaan palvelut koko matkan ajan

1286 € / aikuinen
1086 € / lapsi 2–11 v. kahden hengen huoneessa
986 € / lapsi 2–11 v. kolmen hengen huoneessa

1. päivä
Rooman ihanimmat nähtävyydet
Lento Roomaan, missä on vastassa opas Päivi Romu. Ennen hotelliin majoittumista tehdään lyhyt Rooman kiertoajelu, jolloin nähdään kaupungin päänähtävyydet bussista käsin. Majoittuminen hotelliin. Yhteinen iltakävely Espanjalaisille portaille, Trevin suihkulähteelle sekä Pantheonin temppeliin. Iltaruokailun yhteydessä päästään katsomaan kuinka aito italialainen pizza valmistuu.

2. päivä
Antiikin Rooma, Colosseum, San Clementen kirkko
Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Colosseumiin ja kuullaan tarinoita gladiaattoreiden ja villieläinten taisteluista. Käydään lisäksi San Clementen kirkossa, joka on rakennettu kolmena eri ajanjaksona. Retkipäivä päättyy yhteiseen lounaaseen.  Iltapäivä ja ilta vapaata aikaa omatoimiselle ohjelmalle.

3. päivä
Pietarinkirkko, enkelilinna Castel Sant Angelo, Villa Borghesen puisto
Aamiaisen jälkeen lähdetään Vatikaaniin tutustumaan Pietarinkirkkoon. Kiivetään ylös Michelangelon 500 vuotta sitten suunnittelemaan kupoliin ja ihaillaan näköalaa yli ikuisen Rooman. Vieraillaan myös Enkelilinnassa, Enkeleitä ja demoneita -elokuvastakin tutussa Castel Sant Angelossa, jonka suojiin paavit ovat paenneet eri aikakausina. Iltapäiväksi vuokrataan polkupyörät Villa Borghesen puistossa. Pyöräilyn lomassa nautitaan piknik. Yhteinen iltaruokailu hotellin läheisyydessä.


4. päivä
Maanalainen Rooma, katakombit
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa omatoimiselle ohjelmalle. Puolen päivän jälkeen pakataan matkatavarat bussiin ja lähdetään mielenkiintoiselle retkelle maanalaiseen Roomaan. Tutustumiskohteena on jännittävät Rooman katakombit. Bussikuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.


Ikäsuositus yhdeksästä ikävuodesta ylöspäin.

Lentoaikataulu(sitoumuksetta)
Helsinki – Rooma 07.50 - 10.15
Rooma – Helsinki 19.45 - 00.05


Hotelli Genova ****
Hyvätasoinen ja viihtyisä keskustahotelli. Hotellilla hyvä sijainti: lähellä sijaitsevat
monet keskustan nähtävyydet sekä Via Nazionaleostoskatu.