Unelmien liikuntaristeily 13. - 14.1.2018

Tartu hetkeen, uskalla unelmoida
- läsnäolon taitoa ja voimaa arkeen

Valovoimaisen Marco Bjurströmin luento starttaa Unelmien liikuntaristeilyn!

Laiva täyttyy liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneista. Positiivista energiaa, ihania tanssitunteja, tehokkaita jumppia, kehon- ja mielenhuoltoa, työpajoja, asiaa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä Unelmien Hyvinvointimessut, hauskanpitoa ja rentoutumista unohtamatta!

Liikuntatuntien ohjaajina Marco Bjurströmin lisäksi mm. tanssija Marko Keränen, monipuolinen liikunnan ammattilainen Pekka Katainen sekä monta muuta innostavaa ohjaajaa!

Uudistunut M/S Silja Europa on täydellinen paikka arjesta irtautumiseen. Uudet ravintolat tarjoilevat makuelämyksiä ja Sauna Beach -osasto viimeistelee hemmottelukokemuksen. Omaan rauhaan vetäydyt uudistettuun hyttiisi.

Menossa mukana Likkojen Lenkki,  Suomen paras naisten tapahtuma 30 vuoden kokemuksella.

Kerää Unelmien risteilykaverisi: urheiluseura, yritysryhmä, kaveriporukka tai perhe ja ilmoita koko porukka mukaan!

Liikuntatunneille ja työpajoihin ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu tästä

Asiantuntijan matkassa 

Bjurström Marco

Bjurström Marco, Asiantuntijaluennoitsija

Viestintäkouluttaja, ohjaaja ja innostaja, jonka erityisalana on (työ)hyvinvointi, esiintymistaito sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot. ...

Hintaan sisältyy

  • risteily m/s Silja Europalla valitussa hyttiluokassa
  • liikunta- ja hyvinvointiohjelma laivalla (liikuntatunnit, työpajat ja luennot)
  • buffetaamiainen

alk. 89 € /hlö/B4, 99 € / hlö/B2

Lauantai 13.1.
18.30 - 20.00 
Tervetuloa risteilylle ja Marco Bjurströmin luento
                          Tartu hetkeen, uskalla unelmoida
                          - läsnäolon taitoa ja voimaa arkeen
                    
alk. 20.30       
Buffetillallinen (lisämaksusta)
Laivan viihdeohjelmaa, illan esiintyjät täydentyvät ohjelmaan myöhemmin.

Sunnuntai 14.1.
07.00 - 10.00 
Buffetaamiainen
08.00 - 09.45 
Aamuvirkkujen liikuntatunnit
08.00 - 12.10  Mahdollisuus käydä maissa Tallinnassa
10.00 - 15.00  Liikuntatunnit, työpajat, luennot sekä Unelmien Hyvinvointimessut
14.15                Buffetlounas (lisämaksusta)
16.00                Saapuminen Helsinkiin


Liikuntatuntien ja työpajojen kuvaukset (tiedot täydentyvät)
Liikuntatuntien ja työpajojen aikataulu ja ilmoittautuminen: 
www.lomalinja.fi/unelmien-liikuntaristeilyn-ohjelma

Cardio & Core / Anna-Liisa Kiiskinen
Lämmitellään kehoa askeltaen ja kyykyillä, oman kehon painoa hyväksi käyttäen. Tehdään myös keskivartalon liikkeitä monipuolisesti. Lopuksi lyhyt venyttely.

Hyvää Oloa Venytellen / Niina Seppänen
Monipuolinen venyttelytunti sisältäen liikkuvuusharjoitteita; käyden läpi kaikki kehon päälihasryhmät. Rauhalliseen tahtiin etenevä, rentouttava tunti.

Ilakointia Unelmien Liikuntaristeilyllä / Reima Kanerva
Tule kokemaan iloa, yhteisyyttä ja rentoutta naurujoogaten. Naurujoogassa huolet kaikkoavat ja keho, mieli ja tunteet rentoutuvat. Tullessasi et tarvitse edes valmiiksi iloista mieltä - yksinkertaisilla nauruharjoituksilla liikkeelle laitetut naurut muuttuvat ryhmässä spontaaneiksi. Tule kokemaan naurun rentouttava ja yhdistävä voima!

Jumppa Sportti / Anna Guldbrand, Niina Hämäläinen, Friskis&Svettis
Hyppyjä sisältävä reipas jumppa. Tunnin aikana harjoitetaan lihaskuntoa, hapenottokykyä ja liikkuvuutta. Lihasvoimaliikkeissä hyödynnetään kehon painoa vastuksena. Liikkeitä tukee ohjaajan valitsema monipuolinen ja mukaansatempaava musiikki.

Kehukoulu / Sanna Seiko Salo, Lipstick Mafia
Tunnin mittainen kehu- ja itsetuntoworkshop, jossa opitaan kehumaan, ottamaan kehuja vastaan ja tehdään lopuksi kehuselfievideo! Lisätietoa: lipstickmafia.fi/fi/kauppa/kehukoulu

Kevyt Aamunavaus / Niina Seppänen
Rauhalliseen tahtiin suoritettava, kehoa avaava liikuntahetki keskittyen erityisesti niska-, selkä- ja hartia-alueen hyvinvointiin rentouttavan musiikin soidessa taustalla.

Kuntonyrkkeily / Jukka Vahter, Tampereen Voimailuseura
Kuntonyrkkeilytunti tarjoaa monipuolista harjoitusta koko kropalle. Hiki nousee pintaan ja kroppa saa ryhtiä. Heitä hartiahuolet historiaan ja iske itsesi vetreäksi. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ensikertalaisista kokeneisiin konkareihin.

Latin alkeet / Marko Keränen
Tunti tarjoaa vauhtia ja menoa kaikille lattarirytmejä rakastaville. Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa lattaritanssikokemusta. Salsaa, Rumbaa, Cha cha chaata. Vamos a bailar!

Lavis / Anne Haanpää
Lavis-lavatanssijumppa® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, foxi, rock/jive ja cha cha. Tunnilla voit jopa oppia eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Mindfulness tutuksi - rauhaa ja läsnäoloa hetkessä / Johanna Peurala, WoimaWellness
Johdatus stressiä lievittävien läsnäoloharjoitusten maailmaan. Pysähdymme olemaan läsnä; tunnustelemaan mielemme ja kehomme vointia, reflektoimaan tunteitamme ja ajatuksiamme sekä päästämään irti uuvuttavista ajatuksista. Tule löytämään sisäinen rauhasi ja elämäsi ilo!

Oman Elämäsi Aarrekartta / Auli Lukkarila
Unelmasi toteutuvat, kun uskot niihin. Kyse ei ole taikuudesta tai muusta mystisestä, vaan oman mielesi luotsaamisesta haluamaasi suuntaan. On monta tapaa työstää toiveita ja yksi niistä on aarrekartan tekeminen. Aarrekartta auttaa selkeyttämään tavoitteitasi. Kun tiedät, mitä haluat ja tarvitset, voit kurottautua haaveitasi kohti ja tehdä niistä totta. Vahvat unelmat paremmasta kehittävät henkisiä ja fyysisiä voimavarojasi.

Patikkaretki Tallinnassa / Kirsi Mäkinen & Marja Rikaniemi, Friskis&Svettis

Kokoontuminen Tallinnassa D-terminaalin edessä klo 9.30. Kävelemme rauhallista vauhtia meren rantaa itään päin kohti Rusalkan monumenttia. Siitä suuntaamme Kadriorgin puiston japanilaiseen puutarhaan. Jatkamme ihailemaan Kadriorgin palatsia ympäröivää puistoarkkitehtuuria. Takaisin laivalle kävellessä näemme mm. vanhoja puutaloja Lydia Koidulan kadun varrella. Palaamme satamaan noin klo 11.30, jolloin aikaa jää vielä lyhyisiin ostoksiin ennen kuin nousemme laivaan viimeistään klo 12. Liikumme koko retken ajan ulkona ja tammikuinen viima mereltä on kylmä, joten lämpimät vaatteet ja kengät ovat välttämättömät.

Pilates / Pekka Katainen 
Pilates on tehokasta harjoittelua, joka tekee hyvää koko keholle, erityisesti syville lihaksille. Pilateksella harjoiteltuasi huomaat pian hallitsevasi paremmin kehosi kannattelun, voimasi kasvavat, notkistut ja vartalosi muokkautuu tasapainoisesti.

Pilates / Tarja Inovaara
Tarjan Pilates-tunnilla käytämme Core Band -nauhaa tehostamaan hartia- ja keskivartalotuen löytymistä ja lihasten vahvistamista. Core Band helpottaa vaikeampia harjoitteita ja tuo lisähaastetta sekä monipuolisuutta helpompiin liikkeisiin. Tunnin jälkeen tunnet pidentyneesi ja ryhtisi kohentuneen.

Rasvanpoltto / Anna-Liisa Kiiskinen
Helppoa, mutta tehokasta askellusta reippaalla otteella! Vauhdikas musiikki tehostaa menoa. Tunnin lopuksi lyhyt venyttely.

Rullaa keho kuntoon! / Niina Seppänen
Säännöllinen putkirullaharjoittelu parantaa liikkuvuutta ja voimantuottokykyä, vähentää ja ehkäisee kiputiloja hoitamalla triggerpisteitä sekä nopeuttaa palautumista vähentämällä harjoittelun aiheuttamaa lihaskipua. Tervetuloa rullailemaan!

Selätä Selkäsi -hyvinvointitunti / Niina Seppänen
Top 10 vinkit ja harjoitteet selän, niskan ja hartioiden alueen hyvinvointiin. Sisältää monipuolisia, mutta ennen kaikkea turvallisia lihaskuntoliikkeitä sekä venyttelyharjoitteita. Tästä selkäsi kiittää!

Sweat & Dance / Pekka Katainen
Vauhdikas, energinen aikuisille suunnattu tanssitreeni. Hyvän mielen tunti, joka sopii ihan kaikille! Tunnilla tanssitaan mm. hauskaa old school discoa, latin dancea, showta ja rockia. Tunnilla ei harjoiteta tanssitekniikkaa, vaan tanssitaan. Let`s Dance!

Syvärentoudu luonnollisesti / Reima Kanerva
TRE®-stressinpurkuliikkeet (Tension & Trauma Release Exercises) rentouttavat, mobilisoivat ja aktivoivat stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. TRE®-harjoitukset käynnistävät lihastärinänä alkavan kehon luonnollisen palautumismekanismin, joka purkaa lihasjännityksiä ja tasapainottaa hermostoa, auttaen kehon takaisin tasapainotilaan.

Tanssi Afro / Niina Hämäläinen, Friskis&Svettis
Tunti on saanut inspiraationsa afrikkalaisen tanssin liikkeistä ja rytmistä. Vangitsevan ja ilmaisuvoimaisen tunnin koreografia on yksinkertainen ja helppo seurata. Keskeistä on liikkeen ja musiikin välinen sidos sekä keskivartalon hallinta. Afroa tanssitaan paljain jaloin.

Tanssin hauskat vuosikymmenet / Marco Bjurström
Rento ja erittäin hauska tanssituokio, jossa käydään läpi ns. muoti- ja suosikkitansseja eri vuosikymmeniltä. Tunnilla keskitytään 60-, 70- ja 80-lukujen parhaisiin paloihin, ja se soveltuu ihan vasta-alkajista lähtien kaikille tanssin muotivirtauksista kiinnostuneille.

Risteilyaikataulu m/s Silja Europa
la 13.1.  Helsinki/Länsiterminaali T1 18.30
su 14.1. Laiva on Tallinnan satamassa 08.00 - 12.10
su 14.1. Tallinna - Helsinki 12.30 - 16.00Risteilyhinta/hlö

Hyttiluokka henkilöä/hytti            hinta/hlö             
Sisähytti (B-lk)            
4 hlö 89,00 €
  2 hlö 99,00 €
  1 hlö 109,00 €
Ulkohytti (A-lk)     
4 hlö 109,00 €
  2 hlö 119,00 €
  1 hlö 159,00 €
De Luxe 2 hlö 169,00 €
  1 hlö 269,00 €


Uudistunut M/S Silja Europa tarjoaa upeat puitteet rentouttavalle irtiotolle arjesta. Laiva tarjoaa täysin uusia ravintoloita sekä valoisan ja virkistävän Sauna Beach -kylpyläosaston. Majoitu täysin uudistetuissa, raikkaasti sisustetuissa hyteissä ja rentoudu, nauti ja voi hyvin!

B-luokka
Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 1-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille, saatavuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä. Hyteissä on TV.
A-luokka
Uusittu korkeatasoinen 9 m2 hytti 1-4 hengelle merinäköalalla kansilla 5, 9 ja 10. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille, saatavuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä. Hyteissä on TV.
De Luxe -luokka
Uusittu, raikkaasti sisustettu ja viihtyisä 16 m2 hytti kahdelle hengelle kannella 11. Parivuode, sohva, jääkaappi, virvokkeita ja TV. Hintaan sisältyy erikoisaamiainen.

Myymme nais- ja miespaikkoja kahden hengen B- ja A-luokan hytteihin. Nais- ja miespaikkavaraukset vain toimistoistamme.

Lisämaksusta

  • päivällisbuffet 13.1. alk. klo 20.30, sis. ruokajuomat  33 €
  • lounasbuffet 14.1. klo 14.15, sis. ruokajuomat  25 €
  • bussikuljetukset Jyväskylästä tai Tampereelta alk. 35 €


Bussikuljetukset:

Reitti 1
Tampere-Sääksjärvi-Lempäälä-Valkeakoski-Hämeenlinna-Riihimäki-Helsinki/Länsiterminaali T1
Reitti 2
Jyväskylä-Tampere-Sääksjärvi-Toijala-Hämeenlinna-Riihimäki-Helsinki/Länsiterminaali T1

Ilmoitathan matkaa varatessasi syntymäaikasi (ppkkvv) sekä kerrot mahdollisista erityistarpeistasi. Kaikkiin laivan tiloihin yhtä ryhmätilaa lukuun ottamatta on esteetön pääsy.

Muistathan ottaa matkalle mukaan passin tai kuvallisen voimassaolevan virallisen henkilökortin.

Liikuntatunneille ja työpajoihin ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu tästä


Maksu- ja peruutusehdot
Lomalinjan verkkosivuilla tehtävä varaus maksetaan varauksen yhteydessä. Puhelimitse tai sähköpostilla tehdyt varaukset laskutetaan 7 vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä. Lippuja ei lähetetä etukäteen, vaan kaiken tarvittavan saa satamasta Unelmien liikuntaristeilyn lippuluukulta. Yhteisillä bussikuljetuksilla tulevat saavat liput busseissa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, toimistokulut ovat 50 €/hlö. 59 - 36 vrk ennen lähtöä peruutetusta matkasta veloitetaan 50 % matkan hinnasta. Myöhemmin kuin 35 vrk ennen lähtöä perutusta matkasta veloitetaan 100 % kulut. Kehotamme ottamaan matkavakuutuksen mahdollisen sairauden varalle. Peruminen on tehtävä kirjallisesti: lomalinja@lomalinja.fi