14.01.2014

Lomalinja tuottaa tänä vuonna jopa 200 erilaista teemamatkaa: 55+ matkailija haluaa toteuttaa itseään

Suomalainen perheyritys, vuonna 1977 perustettu matkatoimisto Lomalinja Oy tekee tänä vuonna kaikkien aikojen ennätyksen tarjonnassaan: tuotannossa on 200 erilaista teemamatkaa eri lähtöineen. Lähialueille ja Eurooppaan suuntautuvilla kulttuuri- ja sotahistoriallisilla teemamatkoilla aloittanut Lomalinja on ottanut parina viime vuotena teemamatkailussa edelläkävijän roolin.

Lomalinjan myyntijohtaja Sari Mäkinen kertoo, että ohjelmalliset ja eri alojen asiantuntijoiden opastamat teemamatkat kiinnostavat erityisesti keski-iän ylittäneitä matkailijoita. ”Jos niin sanottuja ruuhkavuosia elävät perheelliset kaipaavat lomiltaan ennen muuta lepäämistä, niin yli 50-vuotiaat suuntaavat entistä varmemmin aktiviteettien, uuden oppimisen ja kokemisen sekä itsensä toteuttamisen pariin. Oma joukkonsa ovat myös edelläkävijät ja mielipidemuokkaajat, jotka etsivät jatkuvasti uusia kohteita.”

Vastaamalla matkailijoiden toiveisiin Lomalinjan tuotanto on kasvanut kuudessa vuodessa nelinkertaiseksi samaan aikaan, kun matkailualalla muuten kilpailu on ollut entistä kovempaa. Lomalinja on edennyt kuitenkin perheyhtiölle ominaiseen tyyliin varovasti ja säilyttänyt myös taloudellisen vakavaraisuuden ja saavuttanut AAA-luottoluokituksen.

Lomalinja kertoo uutuuksistaan Matka 2014 -messuilla,  osastolla 6C69

Lomalinja julkistaa vuoden tuotantonsa Matka 2014 -messuilla. Uutuuksia ovat muun muassa kulttuuripainotteinen Nepal ja luonnon sävyttämä Namibia. Uusia teemamatkakohteita ovat myös Sri Lanka ja Mauritius. Lomalinja on myös vahva risteilyjen tuottaja.  Venäjän, Karibian ja Kuuban risteilyjen rinnalla on nyt myös Alaskan risteily, jossa yhdistyvät luonto ja kulttuurihistoriallinen kultakuume.

Risteilyt ovat matkailijan kannalta vaivattomia, mutta niin ovat myös uudenlaiset junamatkat. Suorastaan aikamatka menneeseen on tarjolla sekä Intian luksusmatkalla että Afrikan Rovos Rail -matkalla.  Matka Etelä-Afrikassa Durbanista Pretoriaan taittuu vanhalla luksusjunalla täysihoidossa illallisineen ja pukeutumiskoodeineen.

Erikoisuuksien ja uutuuksien ohella Lomalinja tarjoaa matkailijoiden suosikkeja, joihin lukeutuu juuri nyt muun muassa Kiina. Lomalinja tarjoaa tänä vuonna monta erilaista teemamatkaa ja -risteilyä Kiinaan. Vahvoja suosikkeja ovat myös kasvavan kiinnostuksen kohteina olevat ruoka- ja viinimatkat Etelä-Eurooppaan sekä Lomalinjan perinteiset taidematkat, taiteilijoiden pitämät akvarelli- ja valokuvauskurssit Italiassa ja Espanjassa, joille on useita lähtöjä.

Lomalinjan koko tuotanto on tutustuttavissa myös netissä, www.lomalinja.fi.

Lisätietoja:
Sari Mäkinen
Myyntijohtaja
Lomalinja Oy
puh. 010 289 8111, 050 301 0354
sari.makinen@lomalinja.fi

Lomalinja Oy: Tamperelainen, vuonna 1977 perustettu Lomalinja tarjoaa vuosittain noin 200 erilaista teemamatkaa, joihin on useita lähtöjä. Lomalinja tekee nykyisin matkoja lähes kaikkialle maailmaan ja sen teemamatkoilla on aina mukana asiantuntija. Noin 120, osin vaihtuvan ja osin pysyvän, asiantuntijan joukossa on nimekkäitä ja laajasti arvostettuja henkilöitä. Yhteistä heille kaikille on usean vuoden ja jopa vuosikymmenien kokemus matkan teemasta tai kohteesta. Lomalinja Oy:llä on AAA- luottoluokitus ja se on osa tänä vuonna 75 vuotta täyttävää Länsilinjat Oy:n konsernia.
www.lomalinja.fi

Lomalinjan uutuudet ja suosikit

Uutuudet, suosituimmat matkat ja kohteet!
Tutustu kaikkiin uutuuksiin

Pohjois-Italian helmiäPaikkoja jäljellä: alle 5

Pohjois-Italian helmiä...

11.10.-16.10.
Hinta alk. 1 246 €

Varaa heti
Mummun matkassa: Lasten RoomaPaikkoja jäljellä: alle 5

Mummun matkassa: Lasten Rooma...

14.10.-17.10.
Hinta alk. 1 296 €

Varaa heti
Camino Frances - Sarriasta Santiago de CompostelaanPaikkoja jäljellä: alle 5

Camino Frances - Sarriasta...

15.10.-22.10.
Hinta alk. 1 398 €

Varaa heti
Ihmeellinen IslantiPaikkoja jäljellä: alle 5

Ihmeellinen Islanti...

17.10.-21.10.
Hinta alk. 1 186 €

Varaa heti
Kaunis Amalfin rannikko ja RoomaPaikkoja jäljellä: alle 5

Kaunis Amalfin rannikko ja Rooma...

17.10.-22.10.
Hinta alk. 1 490 €

Varaa heti
Ikuinen Rooma 4 päivääPaikkoja jäljellä: alle 5

Ikuinen Rooma 4 päivää...

18.10.-21.10.
Hinta alk. 998 €

Varaa heti
Auringon alla - pitkä matka AlanyaanPaikkoja jäljellä: alle 10

Auringon alla - pitkä matka...

22.10.-10.11.
Hinta alk. 1 496 €

Varaa heti
Auringon alla - pitkä matka FuengirolaanPaikkoja jäljellä: alle 5

Auringon alla - pitkä matka...

22.10.-12.11.
Hinta alk. 1 498 €

Varaa heti
Kuubalainen serenadiPaikkoja jäljellä: alle 10

Kuubalainen serenadi...

22.10.-03.11.
Hinta alk. 2 996 €

Varaa heti