Hyvinvointiloma Kataloniassa 7.-12.10.2019

Barcelona - Girona - Lloret de Mar - Barcelona

Nautinnollinen hyvinvointi- ja kulttuuriloma Kataloniassa!

Barcelonan miljoonakaupunki, historiallinen Girona ja Costa Bravan rannikon lomakaupunki Lloret de Mar kutsuvat. Matkaohjelmassa on sopivassa suhteessa patikointia, pyöräilyä, kehonhuoltoa sekä kulttuuria ja gastronomiaa.

Matkaan on tullut muutos esitteen ilmestymisen jälkeen - majoitus Costa Bravan rannikolla on Sant Feliun sijasta Lloret de Marissa. Sen myötä myös rannikon patikkareitti vaihtuu: Lloret de Marista joko Blanesiin tai Tossa de Mariin.

Asiantuntijan matkassa 

Rinnekangas Arja

Rinnekangas Arja, Asiantuntijaopas

Filosofian tohtori ja joogaopettaja, joka on asunut ja työskennellyt lähes 20 vuotta eri puolilla Saksaa sekä Espanjan Baskimaassa. Kulttuurialalla toimivan Arjan sy ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
  • suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut

1 078 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 7.10.
Barcelonan kaupunkikierros

Aamulento Barcelonaan. Suoraan lentokentältä lähdetään kaupunkikierrokselle bussilla ja kävellen. Kierroksen aikana tutustutaan oppaan johdolla Barcelonan keskusta-alueeseen ja erityisesti sen arkkitehtuuriin. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on Antonio Gaudín suunnittelema Sagrada Familia -kirkko, jonka rakentaminen alkoi vuonna 1882, ja jonka valmistumiseen arvioidaan menevän vielä lähes 40 vuotta. Kierroksen jälkeen yhteinen lounas paikallisessa ravintolassa. Majoittuminen hotelliin Barcelonan keskustassa. Lepoajan jälkeen kävellään yhdessä goottilaiseen kaupunginosaan. Opas antaa vinkkejä hyvistä tapas-paikoista. (L)

2. päivä, 8.10.
Codorniun kuohuviinit, saapuminen Gironaan

Aamulenkki kävellen huvivenesataman ohi Barcelonan kaupunkirannalle, venyttelyt Arjan johdolla. Runsaan aamiaisen jälkeen lähtö bussilla kohti Sant Sadurní d’Anoiaa ja Penedèsin kuuluisaa viinialuetta. Opastettu kierros Codorniun cava-talossa. Tutustutaan cavan valmistukseen, maistellaan viinejä ja nautitaan lounas. Ruokailun jälkeen matka jatkuu kohti Gironaa, jossa majoittuminen hotelliin. Historiallisesti merkittävä Gironan kaupunki sijaitsee noin 100 km Barcelonasta pohjoiseen. (A, L)

3. päivä, 9.10.
Päivä Gironassa

Aamiaisen jälkeen patikoidaan Gironan historialliseen keskustaan ja tehdään kävelykierros kapeilla kujilla. Kaupungin kaunis arkkitehtuuri on saanut vaikutteita monista eri kulttuureista ja uskonnoista. Viime aikoina Gironan katedraali on tullut tutuksi mm. Game of Thronesin kuvauspaikkana. Vapaa-aikaa lounaalle sekä nähtävyyksiin ja lukuisiin pikkuliikkeisiin tutustumiseen omaan tahtiin. Yhteinen illallinen. (A, P)

4. päivä, 10.10.
Pyöräillen Costa Bravan rannikolle

Aamiaisen jälkeen lähtö pyöräillen kohti seuraavaa kohdetta, Costa Bravan rannikkoa. Pyöräillään noin 40 km tasaista luontoreittiä (Ruta del Carrilet II, vanhan rautatien reitti). Mahdollisuus käyttää joko tavallista retkipyörää tai sähköpyörää. Ajetaan rauhallista tahtia kauniissa maisemissa, pidetään evästaukoja. Ryhmää ohjaa kaksi paikallista pyöräilyopasta sekä oma oppaamme. Bussi vie hotellille matkatavarat ja ne, jotka eivät osallistu pyöräilyyn. Perillä Lloret de Marissa nostetaan kuohuviinimaljat. Yhteinen illallinen hotellissa. (A, P)

5. päivä, 11.10.
Patikointia Camí de Rondalla
Auringonnousun aikaan lyhyt aamukävely oppaan johdolla. Kävelyn jälkeen maistuu aamiainen hotellilla. Ohjattu patikointiretki Camí de Rondan kuvauksellisella rantareitillä Lloret de Marista joko etelään päin Blanesiin tai pohjoiseen Tossa de Mariin. Patikoinnin välissä pysähdellään pitämään uintitaukoja upeissa poukamissa. Omatoiminen lounas ja paluu paikallisbussilla takaisin Lloret de Mariin. Yhteinen illallinen hotellissa. (A, P)

6. pävä, 12.10.
Barcelona

Sään salliessa lempeät aamuvenyttelyt tai aamujooga uima-altaalla tai rannalla ennen aamiaista. Puoliltapäivin lähtö kohti Barcelonaa, jossa on vielä mahdollisuus kierrellä kaupungilla omin päin ja tehdä ostoksia. Illalla kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin, jonne saavutaan aamuyöstä seuraavan päivän puolella. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Finnair
Helsinki - Barcelona 07.05 - 10.05
Barcelona - Helsinki 21.25 - 02.15 (+1)


Hotellit

Hotel Tryp Apolo ****
Hotelli sijaitsee Barcelonan keskustassa, 10 min. kävelymatkan päässä La Ramblalta. Hotellissa on baari ja kahvila. Huoneissa TV ja minibaari. Ilmainen WiFi.

Hotel Melia ****
Hotelli sijaitsee noin 20 min. kävelymatkan päässä Gironan historiallisesta keskustasta. Hotellissa on ravintola ja baari sekä wellness-keskus, jossa kuntosali ja pieni sauna. Huoneissa TV ja minibaari. Ilmainen WiFi.

Fenals Garden Hotel ****
Hotelli sijaitsee 400 m päässä Fenals-rannalta. Lloret de Marin vilkkaaseen keskustaan on matkaa 900 m. Parvekkeelliset huoneet. Hotellissa on uima-allas ja aurinkoterassi.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 280 €
  • sähköpyörä pyöräretkellä (tilauksesta)

Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 1.10.2018 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.