Hyvinvointimatka Elban saarelle 19.-26.9.2020

Uusi hyvinvointimatka suuntautuu luonnonkauniille Elban saarelle, Toscanan saaristoon, jossa voi liikunnan ohella nauttia kauniista maisemista ja upeista uimarannoista, hyvästä ruoasta, kirkkaista vesistä ja luonnonrauhasta. Viikon aikana on Yin jooga- ja pilatestunteja, syvävenyttelyä mukavassa suhteessa. Opettajina Pekka Katainen ja Mikko Lempiäinen.

Asiantuntijan matkassa 

Katainen Pekka

Katainen Pekka, asiantuntijaopas

Pekka Katainen on ollut oppaana Lomalinjan järjestämillä Espanjan pyhiinvaellusmatkoilla jo useina vuosina. Hän on liikunnan monipuolinen asiantuntija ja puhuu ...

Lempiäinen Mikko

Lempiäinen Mikko, asiantuntijaopas

Monipuolinen liikunnan asiantuntija,  rautainen liikunnan ammattilainen, joka nauttii liikunnan ohjaamisesta. Iloinen ja ahkera, elämäniloinen matkaajien &rdquo ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus hotellissa kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset kuljetukset ja liikuntatunnit (2 ohjausta/päivä, ei tulo- tai lähtöpäivänä)
• ohjelman mukaiset ateriat

1 223 €

 


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 19.9.
Ihastuttava Elban saari
Finnairin suora lento Roomaan, josta bussikuljetus ja lauttamatka Elban saarelle. Majoittuminen ja illallinen hotellissa.(P)

2.-6.päivä, 20.-25.9.
Liikuntaa ja lomanviettoa
Aamiainen hotellissa. Ohjattuja yin-jooga tunteja, syvävenyttelyä, pilatesta tai lihashuoltoa (yhteensä 2 ohjausta/pvä). Yhtenä päivänä järjestetään patikkaretki hotellin lähistölle. Yhteinen illallinen. (A,P)

8.päivä, 26.9.
Kotimatka
Aamiainen hotellissa. Kuljetus Rooman kentälle, josta lento Helsinkiin.(A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Rooma 07:50 - 10:15      Finnair
Rooma - Helsinki 19:45 - 00:05 +1 Finnair


Majoitus
Hotel Barsalini ***, 7 yötä
Aivan Capo Saint Andrean rannan lähellä sijaitseva kodikas perinteinen perhehotelli. Hotellissa on uima-allas, sauna, WiFi. Hotellihuoneissa on parivuode, kylpyhuone, parveke/maaterassi ja ilmastointi. Huoneet jaetaan varausjärjestyksessä.

 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Kahden hengen huone yhdelle 140€ (saatavilla rajoitetusti)

Tuntikuvaukset
Yin-jooga on erittäin rauhallista ja palauttavaa joogaa. Harjoituksessa edetään rauhallisesti asennosta toiseen selinmakuulla, päinmakuulla tai istuen. Jokaisessa asennossa viivytään useita minuutteja. Pyrimme pitämään lihakset rentoina pitkään. Pitkä asennossa oloaika mahdollistaa sidekudosten reagoimisen paineelle ja lisää nivelten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Harjoitus keskittyy kehomme kireyksistä ja mielemme liikkeistä irti päästämiseen ja ajatustemme rauhoittamiseen. Voit säädellä yinjooga harjoituksen juuri omalle kehollesi sopivaksi.

Yin-joogan vaikutuksia:
– lisää syvien sidekudosten, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden aineenvaihduntaa
– auttaa säilyttämään nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden joustavuutta ja liikkuvuutta
– rauhoittaa elimistöä ja mieltä

Power Core Pilates on tehokasta voimapilatespohjaista harjoittelua, joka tekee hyvää koko keholle.. Rankaa tukevat ja sisäelimiä suojaavat syvät lihakset vahvistuvat ja hengityksesi muuttuu syvemmäksi ja terveellisemmäksi. Power Core Pilateksella harjoiteltuasi huomaat pian hallitsevasi paremmin kehosi kannattelun, voimasi kasvavat, notkistut ja vartalosi muokkautuu tasapainoisesti. Ohjelma parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kuntoa ja saat siitä hyötyä myös muihin lajeihin, kuten golfiin, tanssiin, ratsastukseen, joogaan, juoksuun, kuntosaliharjoitteluun.


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 30. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot

Yin jooga on erittäin rauhallista ja palauttavaa joogaa. Harjoituksessa edetään rauhallisesti asennosta toiseen selinmakuulla, päinmakuulla tai istuen. Jokaisessa asennossa viivytään useita minuutteja. Pyrimme pitämään lihakset rentoina pitkään. Pitkä asennossa oloaika mahdollistaa sidekudosten reagoimisen paineelle ja lisää nivelten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Harjoitus keskittyy kehomme kireyksistä ja mielemme liikkeistä irti päästämiseen ja ajatustemme rauhoittamiseen... Voit säädellä yinjoogaharjoituksen juuri omalle kehollesi sopivaksi.
Yin joogan vaikutuksia:
– lisää syvien sidekudosten, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden aineenvaihduntaa
– auttaa säilyttämään nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden joustavuutta ja liikkuvuutta
– rauhoittaa elimistöä ja mieltä

POWER CORE PILATES BY PEKKA

Power Core Pilates on tehokasta voimapilatespohjaista harjoittelua, joka tekee hyvää koko keholle.. Rankaa tukevat ja sisäelimiä suojaavat syvät lihakset vahvistuvat ja hengityksesi muuttuu syvemmäksi ja terveellisemmäksi. Power Core Pilateksella harjoiteltuasi huomaat pian hallitsevasi paremmin kehosi kannattelun, voimasi kasvavat, notkistut ja vartalosi muokkautuu tasapainoisesti. Ohjelma parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kuntoa ja saat siitä hyötyä myös muihin lajeihin, kuten golfiin, tanssiin, ratsastukseen, joogaan, juoksuun, kuntosaliharjoitteluun jne....