Hyvinvointiviikko Playa del Inglesissä- latinorytmejä ja salsan sykettä 29.10 - 5.11.2018

Lähde Janne Talasman ja Pekka Kataisen matkassa Playa del Inglesiin! Hyvinvointiviikon ohjelmaan sisältyy salsaa ja latinotansseja, syvävenyttelyä, pilatesta ja aitoa kanarialaista tunnelmaa. Lähistöltä löytyvät Maspalomasin valtavat dyynit ja Playa del Ingles on tulvillaan palveluita ja iltaelämää. Majoitus all inclusive -hotellissa.

 

 

 

Asiantuntijan matkassa 

Katainen Pekka

Katainen Pekka, Asiantuntijaopas

Liikunnan monipuolinen asiantuntija, joka on työskennellyt oppaana kuuden vuoden ajan Välimeren maissa ja Espanjan alueella. Pekka on toiminut oppaana myös Kuubassa ...

Talasma Janne

Talasma Janne, Tanssitaiteilija

Janne Talasma on kotonaan niin kuubalaisen salsan ja baletin kuin reggaetonin pyörteissä. Hän on opettanut ympäri maailmaa, mm. Kuubassa Grupo Danzarelle salsaa ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilento turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• all inclusive palvelu hotellissa
• ohjelman mukaiset kuljetukset
• retki Puerto de Moganiin (retken kohde muuttunut esitetiedosta)
• Janne Talasman tanssitunnit,  Pekka Kataisen hyvinvointitunnit (2 tuntia/päivä, ei tulo- tai lähtöpäivinä eikä retkipäivänä)

 

1398 €

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 29.10.
Norwegianin  suora lento Las Palmasin kentälle. Bussikuljetus hotelliin. Majoittuminen hotelliin.
Hotellin all inclusive -palvelut ovat koko loman ajan matkustajien käytössä. (AI)

2.-3.päivä, 30.-31.10.
Aamiainen hotellissa. Ohjatut tanssi- ja syvävenyttely tai pilatestunti, myös lihashuoltotunteja ja venyttelyä. (2 tuntia/päivä). (AI)

4. päivä, 1.11.
Retki Puerto de Mogan
Aamiaisen jälkeen lähdetään retkelle Puerto de Moganiin. Paluu hotelliin. (AI hotellissa)

5. päivä - 7.päivä, 2-4.11.
Ohjatut tanssi- ja syvävenyttely tai pilatestunnit aamuisin tai iltaisin, myös lihashuoltotunteja ja venyttelyä. (AI)

8.päivä, 5.11.
Aamupäivä hotellissa. Kuljetus Las Palmasin kentälle, josta lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentotiedot (sitoumuksetta)
29.10. Helsinki - Las Palmas 10.40 - 15.05 Norwegian
5.11. Las Palmas - Helsinki 15.55 - 24.00 Norwegian


Majoitus
29.10. - 05.11., 7 yötä, hotelli Abora Catarina ****
Hyvätasoinen Abora Catarina -hotelli sijaitsee Tirajana-kadun päässä, lähellä dyynejä. Hotellin lähellä ovat kaikki Playa del Inglésin lomakeskuksen palvelut ja viihdetarjonta,kuten ravintoloita, kahviloita, baareja ja Cita-ostoskeskus. Standardi-huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, sohva ja kylpyhuone, taulu-tv, ilmastointi/lämmitys, maksuton Wi-Fi. Huone kooltaan noin 30 neliötä. Kalustettu parveke tai maaterassi, näkymä kadulle tai puutarhaan. Kylpyhuoneessa on amme, wc, hiustenkuivaaja.

Puutarhassa nautitaan aurinkoisista päivistä kahden uima-altaan ja porealtaan äärellä. Hiukan kauempana nurmialueella on myös aurinkotuoleja ja -varjoja lomalaisia varten. Hotellin katolla on auringonottoalue rajattoman rusketuksen ottoon. Hotellissa on pieni kuntosali, tenniskenttä. Rantabulevardille on vain lyhyt kävelymatka. Uimarannalle pääset mukavasti hotellin ilmaisella kuljetuksella useita kertoja päivässä. Hotellissa on päivisin ja iltaisin paljon ohjelmaa, jonka äänet voivat kantautua osaan huoneista, samoin liikenteen äänet.

 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• kahden hengen huone yhdelle 455 €
• ateriat ja juomat lennoilla

Myymme nais- ja miespaikkoja rajoitetusti.

Tämän matkan hinta perustuu euroon. Ryhmän minimikoko 30.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.formin.fi.  Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.

Peruutusehdot 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai  toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.

Lomalinjan matkaehdot