Jääkiekon MM-kisat Sveitsissä 15.-18.5.2020

Lähde Jutin ja Sadun mukana seuraamaan jääkiekon MM-kisojen alkusarjaa Zürichiin! Matkan aikana nähdään ottelut Venäjä - Suomi ja Suomi - Kazakstan hyviltä paikoilta Hallenstadionilla ja nautitaan kisakaupungin iloisesta tunnelmasta.

 

Asiantuntijan matkassa 

Jutila Timo

Jutila Timo, matkaisäntä

Timo Jutila on jääkiekon kaksinkertainen maailmanmestari vuosilta 1995 (joukkueen kapteeni) ja 2011 (joukkueenjohtaja). ...

Jutila Satu

Jutila Satu, matkaemäntä

Satu Jutila on Timo Jutilan vaimo ja toimii matkoilla matkaemäntänä. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin suorat lennot Helsinki-Zürich-Helsinki turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ruokailut (3 x aamiainen, 1 x päivällinen, 1 x lounas )
• otteluliput 16.5. ja 17.5. hyviltä paikoilta
• matkaisännän ja –emännän palvelut koko matkan ajan

2 096 €

 


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 15.5.
Zürich 
Finnairin suora lento Helsingistä Zürichiin, missä kuljettaja on ryhmää vastassa. Siirtyminen suoraan yhteiselle illalliselle. Majoittuminen hotelliin ja yöpyminen. (P)

2. päivä 16.5.
Venäjä - Suomi
Aamiaisen jälkeen Jutin johdanto illan tunnelmaan hotellin kokoustilassa sekä yhteinen lounas. Illalla kuljetus kisa-alueelle, missä jännittävää ottelua päästään seuraamaan hyviltä paikoilta. Ottelun jälkeen paluukuljetus hotellille. (A,L)

3. päivä 17.5.
Suomi - Kazakstan 
Aamiaisen jälkeen Jutin johdanto illan peliin ja hieman vapaa-aikaa. Iltapäivällä siirtyminen kisa-alueelle, missä aikaa omatoimiseen lounaaseen ja kisatunnelmasta nauttimiseen. Illan ottelu alkaa klo 16.20. Ottelun jälkeen paluukuljetus hotellille. (A)

4.päivä 18.5.
Kotiinpaluu
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja Finnairin suora lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Zürich  16.30 - 18.20 Finnair
Zürich - Helsinki  10.50 - 14.35 Finnair


Hotelli H+ Zürich 
Moderni ja siisti hotelli 3,5km päässä Zürichin keskustassa. Siistit kahden hengen huoneet, joissa parivuode (erilliset peitot, tyynyt),tv, tallelokero, kylpyhuone, jossa wc ja suihku.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 580 €


Matkaehdot

TÄMÄN MATKAN ERITYISMAKSUEHDOT
Muutos tai peruutus astuu voimaan ensimmäisenä arkipäivänä (klo 09:30-16:30), kun Lomalinja vastaanottaa tiedon. Ryhmälle tai urheilumatkalle varatut matkapaketit kuuluvat erityisehtoisiin ja erityisluonteisiin matkoihin, joissa peruutuskulut määräytyvät palveluntuottajien poikkeuksellisten määräysten mukaisesti. Näitä ovat esimerkiksi hotellien ja kuljetusyhtiöiden varaus- ja myyntiehdot sekä lisäpalveluiden, kuten lentokenttäkuljetuksien poikkeukselliset muutos- ja peruutuskulut. Useimmat palveluntuottajat eivät salli takaisinmaksua peruutustilanteissa tai takaisinmaksu voi olla rajoitettua. Nämä säännöt ovat huomattavasti Yleisiä matkapakettiehtoja tiukemmat (YME). Pääsylippuvaraukset ovat aina heti sitovia ja peruutuskulut ovat 100%. Olympialaiset, MM-kisat ja suuret urheilu- ym. tapahtumat vaativat aina ennakkomaksun, joka sisältää jo kaikki majoituskustannukset ja erikoisliput. Tällöin peruutustapauksissa joudumme veloittamaan kaikki todelliset kulut vaikka tapahtumaan olisi aikaa yli yksi (1) vuosi.

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT
Matkan ennakkomaksu 500€, loppusuoritus 90vrk ennen matkan alkua.
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 89 - 66 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 65 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Kyseessä on tilausryhmä ja paketin hinta edellyttää vähintään 50 henkilön ryhmää. 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

 

Matkan hinta perustuu Ruotsin kruunuun (SEK), 23.8.2019 voimassa olleeseen valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 50.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.
Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.