Jooga-, pilates- ja hyvinvointimatka Playa del Inglésiin 30.11. - 7.12.2023

Lähde viettämään aurinkoinen viikko iloisessa ja aktiivisessa seurassa!

Matkalla on jooga- ja pilatestunnit päivittäin, lukuunottamatta tulo- ja lähtöpäivää. Vapaa-ajalla on mahdollisuus nauttia hotellin palveluista tai viettää aikaa rannalla ja kaupungissa. Keskeinen sijainti antaa mahdollisuuksia tutustua saaren muihin osiin. Iltaisin kutsuvat Playa del Inglésin tanssipaikat.

 

Asiantuntijan matkassa 

Katainen Pekka

Katainen Pekka, asiantuntijaopas

Pekka Katainen on ollut oppaana Lomalinjan järjestämillä Espanjan pyhiinvaellusmatkoilla jo useina vuosina. Hän on liikunnan monipuolinen asiantuntija ja puhuu ...

Lempiäinen Mikko

Lempiäinen Mikko, asiantuntijaopas

Monipuolinen liikunnan asiantuntija,  rautainen liikunnan ammattilainen, joka nauttii liikunnan ohjaamisesta. Iloinen ja ahkera, elämäniloinen matkaajien &rdquo ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• all inclusive -ateriat ja juomat hotellissa (aamiainen,lounas,välipalat, illallinen. Paikalliset juomat 
  juomat 11-23)
• lentokenttäkuljetukset kohteessa
• Pekka Kataisen pilates- ja hyvinvointitunnit 
• Mikko Lempiäisen joogatunnit 

1 748 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 30.11.
Finnairin suora lento Gran Canarian saarelle Las Palmasin kentälle. Bussikuljetus Playa del Inglésiin ja majoittuminen all inclusive -hotelliin. (AI)

2.-7. päivä, 1.-6.12.
Mikon ja Pekan tunnit

Päivittäin ohjattuja tunteja; syvävenyttelyä, pilatesta tai joogaa (yhteensä 2 h/pvä). (AI)

8. päivä, 7.12
Aamiainen hotellissa. Kuljetus lentokentälle. Lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Las Palmas 08.20 - 12.50 Finnair 
Las Palmas - Helsinki 13.50 - 22.05 Finnair

 


 

Majoitus
Abora Catarina Playa del Ingles Hotel****, 7 yötä, 30.11.-7.12.
Hotelli sijaitsee Playa del Inglésissä 250 metrin päässä Maspalomasin hiekkadyyneiltä. Hotellissa on ravintola, baari, 2 ulkouima-allasta ja kuntokeskus. Standardihuoneissa on satelliitti-tv, puhelin, radio ja parveke, kylpyhuone, hiustenkuivaaja. Huoneista on näkymä joko kadulle, vuorille tai puutarhan suuntaan. Wi-Fi. Jooga- ja pilatestunnit hotellin kokoustilassa. 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• kahden hengen huone yhdelle 368 € (saatavilla rajoitetusti)


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 30. Tämä matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.
Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.