Joogaa ja hyvää oloa Laulasmaalla 26.-28.7.2019

Tule mukaan jooga- ja hyvinvointimatkalle Viron Laulasmaalle! Matkalla nautitaan joogatunneista ja samanhenkisestä seurasta sekä kylpylähotellin saunoista, altaista ja hoidoista. Laulasmaan merellinen ympäristö rauhoittaa ja virkistää mielen.

Joogaohjaajana ja matkanjohtajana GroundingYin-joogahoidon kehittänyt Minna Andersson. Suuren suosion saanut GroundingYin on harjoitus, jossa yin-joogan rentouttavimpiin asanoihin on yhdistetty meridiaanien eli kehon energiakanavien käsittelyä.

 

Asiantuntijan matkassa 

Andersson Minna

Andersson Minna, joogaopettaja

Iloinen ja energinen, omaa polkuaan rakastava nainen. Minna löysi joogan useampi vuosi sitten ja etenkin yin-jooga vei hänet mennessään. Käsillä hoita ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• laivamatkat Viking Linen laivoilla
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ruokailut (puolihoito)
• ohjatut joogatunnit
• hotellin allas- ja saunaosaston käyttö

369 €

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, pe 26.7.
Kokoontuminen Viking Linen terminaalissa Katajanokalla.
Klo 10.30 - 13.15 Laivamatka Helsingistä Tallinnaan MS Mariellalla.
Bussikuljetus Laulasmaalle (n. 1 h) ja majoittuminen huoneisiin.

Klo 15.00 - 17.00 GroundingYin
Harjoituksessa keskitymme huoltamaan ja hoitamaan kehoa monipuolisesti sekä saamaan uutta energiaa. Asanat ovat hyvin rentouttavia ja niissä viivytään hieman tavallista yin-tuntia pidempään (noin 5 min >). Akupisteiden ja niihin liittyvien energiakanavien käsittely kevyesti painellen sekä hieroen yhdistettynä yin-joogan asanoihin aktivoi ja tehostaa energiakiertoa kehossa monipuolisesti. Ohjaaja kiertää käsittelemässä jokaisen asanan aikana kaikkia halukkaita.

Joogan jälkeen on aikaa nauttia hotellin viihtyisästä sauna- ja allasosastosta. Kylpylässä on mm. kuusi erilaista saunaa ja allasta.
Klo 19.00 Vegaaninen illallinen. Illalla lähdetään vielä halukkaiden kanssa pienelle iltakävelylle havupuiden reunustamalle rannalle. (P)

2. päivä, la 27.7.
Klo 08.00 - 09.00 Lempeä Flow
Tunnilla edetään rauhalliseen tahtiin, tutustutaan hengityksen sekä liikkeen yhdistämiseen toisiinsa. Tunti koostuu mm. hathajoogan perusasanoista, joissa viivytään hetki niihin tutustuen. Tunti sopii kaikille - aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Lempeä Flow on loistava harjoitus aamuun herättelemään kehoa uuteen päivään!

Joogan jälkeen aamiainen tarjolla klo 11.00 asti. Aikaa nauttia saunoista ja altaista sekä kylpylän tarjoamista hoidoista (lisämaksu, katso paketit lisätiedot-kohdasta). Allasosasto on auki klo 09.00 - 22.00.
Klo 14.00 - 15.00 Kävellään yhdessä katsomaan lähellä sijaitsevaa uutta Arvo Pärt -keskusta. Virolaiselle säveltäjälle omistettu arkkitehtonisesti mielenkiintoinen rakennus sijaitsee metsän keskellä. Hotellilta on sinne noin 15 minuutin kävelymatka.

Klo 15.00 - 17.00 GroundingYin

Vapaa-aikaa - uintia, saunomista ja hoitoja.
Klo 19.00 Vegaaninen illallinen. (A, P)

3. päivä, su 28.7.
Klo 08.00 - 09.00 Lempeä Flow

Joogan jälkeen aamiainen tarjolla klo 11.00 asti.

Klo 11.00 Huoneitten luovutus ja kuljetus Tallinnaan. Vapaa-aikaa Tallinnassa.
Klo 15.30 - 18.00 Laivamatka Tallinnasta Helsinkiin MS Viking XPRS:llä. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Hotelli
Hestia Hotel Laulasmaa Spa
Kylpylä- ja kongressihotelli sijaitsee vain 35 km päässä Tallinnasta, upealla paikalla merenrannalla, pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä. Hotellilla on rauhallinen sijainti ja rentouttava ilmapiiri. Huoneita on kahdessa rakennuksessa - päärakennuksessa ja rantatalossa. Joogaryhmä majoittuu päärakennuksen huoneisiin, joogasali on rantatalossa. Huoneista avautuu näkymät joko mäntymetsään tai merelle päin. Hotellin kylpylässä on kuusi erilaista saunaa: käpysauna, aromisauna, merellinen aromisauna, suola-höyrysauna, puulämmitteinen ulkosauna ja sanarium. Myös altaita on kuusi: 20 metrin pituinen uima-allas, ulkoallas, vastavirta-allas, lastenallas, poreallas ja hieronta-allas.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 90 €
• buffetlounas laivalla menomatkalla 26 €
• buffetpäivällinen laivalla paluumatkalla 26 €
• kylpylähoidot
- klassinen spa-paketti 20 € (1 x 20 min. hieronta + 1 hoito, esim. vesihoito, lämmittävä hoito tai laitehoito)
- luksuspaketti 119 € (vartalokuorinta 30 min, ayurveda-hieronta 60 min, viiden kukan rituaali 60 min)
- naisten paketti 99 € (viiden kukan rituaali 60 min, käsien hoito 60 min, klassinen jalkahoito 60 min)
- miesten paketti 99 € (pohjoisafrikkalainen hieronta 30 min, jalkahoito 60 min, kasvohoito 60 min)
Tutustu hoitoihin: https://www.hestiahotelgroup.com/laulasmaa/fi/hibiscus-spa-hoidot/

Laiva-aikataulu / Viking Line
26.7.  Helsinki - Tallinna  10.30 - 13.15 MS Mariella
28.7.  Tallinna - Helsinki  15.30 - 18.00 MS Viking XPRS


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.