Joogaloma Etelä-Intiassa 17. - 27.12.2019

Joulumatka - joogaa ja ayurveda-hoitoja trooppisessa Keralassa!

Nauti lämmöstä ja auringosta, kauniista maisemista, päivittäisistä joogaharjoituksista, rentouttavista ayurveda-hoidoista ja terveellisestä herkullisesta ruoasta samanhenkisessä seurassa. Lomapaikkamme on trooppisessa Etelä-Intiassa, Keralassa, Arabianmeren rannalla. Joogaharjoitusten lisäksi tehdään retkiä ja tutustutaan eteläintialaiseen elämänmenoon sekä nähtävyyksiin. Matkalle ovat tervetulleita kaikki joogasta kiinnostuneet, niin vanhat kuin aloittelevatkin joogaharrastajat.

Matkan päivämäärät ja hinta ovat vahvistuneet 8.2.

Asiantuntijan matkassa 

Rinnekangas Arja

Rinnekangas Arja, Asiantuntijaopas

Filosofian tohtori ja joogaopettaja, joka on asunut ja työskennellyt lähes 20 vuotta eri puolilla Saksaa sekä Espanjan Baskimaassa. Kulttuurialalla toimivan Arjan sy ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset ateriat ja lentokenttäkuljetukset
  • palvelumaksut paikallisoppaille ja kuljettajille
  • Arja Rinnekankaan ohjaamat joogatunnit, meditaatiohetket ja opastukset
  • viisi 90 min. ayurveda-hoitoa

2 598 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 17.12.
Lento yhdellä koneen vaihdolla Keralaan.

2. päivä, 18.12.
Saapuminen Keralaan

Saapuminen aamuyöstä Thiruvananthapuramin lentokentälle. Kuljetus hotellille Kovalamin kaupungin eteläpuolelle (n. 2 h). Majoittuminen The Travancore Heritage -hotellin tilaviin Premium Mansion -huoneisiin. Lepoaikaa pitkän lennon jälkeen. Iltapäivällä johdatusluento joogaan ja tulevaan kurssiviikkoon. Yhteinen illallinen. (A, P)

3. - 10. päivä, 19. - 26.12.
Joogakurssi ja ayurveda-hoitoja
Nautitaan joogaharjoituksista ja uudistavista ayurveda-hoidoista trooppisessa lomapaikassa. Päivät aloitetaan Arjan ohjaamalla joogaharjoituksella, sitten nautitaan monipuolinen aamiainen. Viitenä päivänä on rentouttava ayurveda-hoito, joka voi olla esimerkiksi laadukas öljyhieronta, yrttikylpy tai rentoutushoito. Illalla on toinen joogaharjoitus tai meditaatiohetki ennen yhteistä illallista. Hotellissa on kaksi ravintolaa - toisessa tarjoillaan intialaisia ja kansainvälisiä ruokia, toinen on ayurvedinen ravintola. Arja kertoo ayurvedasta - osallistujilla on mahdollisuus saada henkilökohtaisia ohjeita oman terveyden ja hyvinvoinnin vaalimiseen. Viikon aikana on mahdollisuus lähteä retkille oppaan kanssa, mm. lähitemppelille, Kovalamin rannalle ja ostoksille sekä veneretkelle Keralan joille ja kanaville. Jouluaattona on yhteinen gaalaillallinen. (A, P)

11. päivä, 27.12.
Kotimatka

Yöllä kuljetus Thiruvananthapuramin lentokentälle, josta lento yhdellä koneen vaihdolla Helsinkiin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Qatar Airways
17.12.  QR304  Helsinki - Doha                          09.10 - 16.20
17.12.  QR506  Doha - Thiruvananthapuram  19.25 - 02.45 (18.12.)
27.12.  QR507  Thiruvananthapuram - Doha  03.45 - 06.20
27.12.  QR301  Doha - Helsinki                          08.30 - 13.55


Hotelli
The Travancore Heritage, Kovalam
Vehreän kookospalmupuutarhan ympäröimä resort-hotelli sijaitsee korkealla kukkulalla pitkän ja leveän rannan tuntumassa Chowarassa, Kovalamin lomakeskuksesta etelään. Hotelli edustaa alueelle tyypillistä arkkitehtuuria, puuta on käytetty paljon. Tilavista Premium Mansion -huoneista on näkymä Arabianmerelle. Hotellissa on Anandam Ayurveda -hoitola. Matkan hintaan sisältyy viisi ayurveda-hoitoa.
Tutustu hotelliin: thetravancoreheritage.com
Tutustu ayurveda-hoitolaan: anandamayurveda.com


Lisämaksusta
- yhden hengen huone 840 €
- retket (tiedot myöhemmin)
-
Intian e-viisumi Lomalinjan kautta 80 €

Viisumi
Voitte hakea Intian e-viisumia itse tai Lomalinjan avustuksella. Intian e-viisumi on voimassa 60 päivää Intiaan saapumisesta.

Joogaharjoitukset
Arjan ohjaamat joogatunnit ja meditaatiohetket pidetään välillä sisällä, välillä ulkona. Alustavasti aamutunnit klo 7.00 - 8.30 ja iltatunnit klo 17.00 - 18.30. Tunneilla on erilaisia teemoja ja ne mukautetaan ryhmälle sopiviksi. Arja on kundaliinijoogaopettaja.

Ayurveda tarkoittaa elämän tiedettä (ayus = elämä, veda = tieto). Se on luonnonmukaisen terveydenhoidon järjestelmä, joka juontaa juurensa Intiaan yli viiden tuhannen vuoden taakse. Ayurvedassa yhdistyvät ruokavalio, liikunta ja elämäntyyli.


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 2
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 1.10.2018 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.