Latinotanssi- ja hyvinvointimatka Playa del Inglésiin 2.-9.11.2019

Lähde viettämään aurinkoinen viikko iloisessa seurassa!

Matkalla harjoitellaan latinosoolotansseja ja nautitaan rentoutus- ja pilatestunneista. Vapaa-ajalla on mahdollisuus nauttia hotellin palveluista tai viettää aikaa rannalla ja kaupungissa. Iltaisin kutsuvat Playa del Inglésin tanssipaikat.

 

Asiantuntijan matkassa 

Katainen Pekka

Katainen Pekka, asiantuntijaopas

Pekka Katainen on ollut oppaana Lomalinjan järjestämillä Espanjan pyhiinvaellusmatkoilla jo useina vuosina. Hän on liikunnan monipuolinen asiantuntija ja puhuu ...

Talasma Janne

Talasma Janne, tanssitaiteilija

Janne Talasma on kotonaan niin kuubalaisen salsan ja baletin kuin reggaetonin pyörteissä. Hän on opettanut ympäri maailmaa, mm. Kuubassa Grupo Danzarelle salsaa ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• all inclusive -ateriat ja juomat hotellissa alkaen tuloillallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen
• lentokenttäkuljetukset kohteessa
• Pekka Kataisen pilates- ja hyvinvointitunnit
• Janne Talasman tanssiopetus 

1 369 €

1.päivä, 2.11.
Finnairin suora lento Gran Canarian saarelle Las Palmasin kentälle. Bussikuljetus Playa del Inglésiin ja majoittuminen all inclusive -hotelliin.

2.-7.päivä, 3.11 - 8.11.
Jannen ja Pekan tunnit

Päivittäin ohjattuja soolotanssitunteja sekä syvävenyttelyä, pilatesta tai lihashuoltoa (yhteensä 3 h/pvä). Lisämaksusta mahdollisuus nähdä 7.11. Simply the Best valo-, ääni- ja tanssishow, johon sisältyy kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen (olut,viini,virvoitusjuomat ja vesi baarista show'n aikana). Matkaa hotellilta noin 10 km, siirtymiset omakustanteisesti takseilla. (AI)

8.päivä, 9.11.
Aamiainen hotellissa. Kuljetus Las Palmasin kentälle, josta lento Helsinkiin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)

Helsinki - Las Palmas  09:05 - 13:35 Finnair 
Las Palmas - Helsinki  14:40 - 22:55 Finnair
Aikataulu muuttunut 10.9.19

 


Majoitus
Abora Catarina Hotel****, 7 yötä, sijaitsee Playa del Inglésissä 250 metrin päässä Maspalomasin hiekkadyyneiltä. Hotellissa on ravintola, baari, 2 ulkouima-allasta ja kuntokeskus. Standardihuoneissa on satelliitti-tv, puhelin, radio ja parveke, kylpyhuone, hiustenkuivaaja. Huoneista on näkymä joko kadulle, vuorille tai puutarhan suuntaan.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• kahden hengen huone yhdelle 368 €
• Simply the Best -illallisshow 70 €, siirtymiset omatoimisesti


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 30. Tämä matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.
Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.