Latinotanssi- ja hyvinvointimatka Saarenmaalle 6.-9.6.2019

Helsinki - Tallinna - Kuressaare

Lähde mukaan kesäiselle latino-, kuubalaistanssi- ja hyvinvointimatkalle Saarenmaalle. Nauti energisistä tanssitunneista, pilatestunneista, rentouttavista venyttelytunneista ja mukavasta seurasta. Lyhyen laivamatkan jälkeen suuntaamme bussilla kohti Kuressaaren kaupunkia. Majoitus kodikkaassa Georg Ots kylpylähotellissa. 

 

Asiantuntijan matkassa 

Katainen Pekka

Katainen Pekka, Asiantuntijaopas

Pekka Katainen on ollut oppaana Lomalinjan järjestämillä Espanjan pyhiinvaellusmatkoilla jo useina vuosina. Hän on liikunnan monipuolinen asiantuntija ja puhuu ...

Talasma Janne

Talasma Janne, Tanssitaiteilija

Janne Talasma on kotonaan niin kuubalaisen salsan ja baletin kuin reggaetonin pyörteissä. Hän on opettanut ympäri maailmaa, mm. Kuubassa Grupo Danzarelle salsaa ...

Fernandez Yusleyby Stoker

Fernandez Yusleyby Stoker , aktiiviopas

Yusleyby valmistui vuonna 2000 Profesional de Arte -koulusta erikoistuen perinteisiin kuubalaisiin tansseihin. Valmistuttuaan hän toimi tanssitaiteenlehtorina Escuela de Instr ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki kansipaikoin, 1 hytti matkatavaroille
  • lauttamatka Virtsu - Kuivastu - Virtsu kansipaikoin
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset kuljetukset, ruokailut ja liikuntatunnit
  • Janne Talasman, Yusleyby Stoker Fernandezin ja Pekka Kataisen tanssitunnit ja ohjaukset

478 €/hlö


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 6.6.
Kokoontuminen Länsisatamassa 2. terminaalissa. Laivamatka Tallink Star aluksella 13.30. Laivan saavuttua Tallinnan satamaan 15.30 jatketaan bussilla kohti Saarenmaata. Illalla majoittuminen Georg Ots -hotelliin. Yhteinen illallinen hotellissa. (P)

2.päivä, 7.6.
Aamiaisen jälkeen kävellään Kuressaaren Spordikeskukseen, jossa pidetään kuubalais- ja latinotanssitunteja, pilatesta. Aamupäivälla kaksi tuntia klo 10.00-12.00. Paluu hotelliin. Iltapäivän tunnit ovat klo 15.30-17.30. Paluu hotelliin. Ilta vapaa. (A)

3.päivä, 8.6
Aamiainen hotellissa. Kävellään Kuressaaren Spordikeskukseen tanssitunneille, joita pidetään klo 10.00-14.00. Tuntien jälkeen paluu hotelliin. Mahdollisuus osallistua hotellissa Pekan venyttelytunnille klo 18.00. Yhteinen illallinen Ku-kuu ravintolassa. (A,P)

4.päivä, 9.6.
Aamiainen hotellissa. Aamulla tanssitaan vielä Spordikeskuksessa klo 10.00-12.00. Paluu hotelliin, josta lähdetään kohti Tallinnaa. Megastar lähtee Tallinnasta klo 19.30 ja saapuu Helsinkiin 21.30. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Laiva-aikataulu Tallink (sitoumuksetta)
Helsinki - Tallinna 13:30 - 15:30 MS Tallink Star, Länsisatama terminaali 2
Tallinna - Helsinki 19:30 - 21:30 MS Tallink Megastar
Laivamatkoille on varattu yksi (1) yhteinen hytti matkatavaroille.


Hotelli Georg Ots, 3 yötä
Georg Ots Spa Hotel on lähellä Kuressaaren piispanlinnaa sijaitseva kylpylähotelli. Hotellissa on 92 huonetta, joissa kylpyhuone, hiustenkuivaaja, aamutakki. Hotellin saunat ja uima-altaat ja kuntosali ovat asiakkaiden käytössä.


Lisämaksusta
• buffét-ateria laivalla 26 € ruokajuomineen
• yhden hengen huone 95 €

Tanssitunnit toteutetaan soolotunteina.

 

 


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu euroon. 

Ryhmän minimikoko 30.

Tämä aktiivimatka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot