Latinotanssi- ja hyvinvointimatka Saarenmaalle 4. - 7.6.2020

Helsinki - Tallinna - Kuressaare (3yötä) - Tallinna - Helsinki

Lähde mukaan kesäiselle latino-, kuubalaistanssi- ja hyvinvointimatkalle Saarenmaalle. Nauti energisistä salsa- ja latinotanssitunneista, pilatestunneista, rentouttavista venyttelytunneista ja mukavasta seurasta. Lyhyen laivamatkan jälkeen suunnataan bussilla kohti Kuressaaren kaupunkia. Majoitus Grand Rose Spa kylpylähotellissa.

 

Asiantuntijan matkassa 

Katainen Pekka

Katainen Pekka, asiantuntijaopas

Pekka Katainen on ollut oppaana Lomalinjan järjestämillä Espanjan pyhiinvaellusmatkoilla jo useina vuosina. Hän on liikunnan monipuolinen asiantuntija ja puhuu ...

Talasma Janne

Talasma Janne, tanssitaiteilija

Janne Talasma on kotonaan niin kuubalaisen salsan ja baletin kuin reggaetonin pyörteissä. Hän on opettanut ympäri maailmaa, mm. Kuubassa Grupo Danzarelle salsaa ...

Fernandez Yusleyby Stoker

Fernandez Yusleyby Stoker , aktiiviopas

Yusleyby valmistui vuonna 2000 Profesional de Arte -koulusta erikoistuen perinteisiin kuubalaisiin tansseihin. Valmistuttuaan hän toimi tanssitaiteenlehtorina Escuela de Instr ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki kansipaikoin
  • lauttamatka Virtsu - Kuivastu - Virtsu kansipaikoin
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset kuljetukset, ruokailut ja liikuntatunnit
  • Janne Talasman, Yusleyby Stoker Fernandezin ja Pekka Kataisen tanssitunnit ja ohjaukset

478 €


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 4.6.
Kokoontuminen Länsisatamassa 2. terminaalissa. Laivamatka Tallink Star aluksella 13.30. Laivan saavuttua Tallinnan satamaan 15.30 jatketaan bussilla kohti Saarenmaata. Illalla majoittuminen Grand Rose Spa -hotelliin. Yhteinen illallinen hotellissa. (P)

2.päivä, 5.6.
Aamiaisen jälkeen kävellään Kuressaaren Spordikeskukseen, jossa pidetään kuubalais- ja latinotanssitunteja, pilatesta. Aamupäivällä kaksi tuntia klo 10.00-12.00. Paluu hotelliin. Iltapäivän tunnit ovat klo 15.30-17.30. Paluu hotelliin. Ilta vapaa. (A)

3.päivä, 6.6
Aamiainen hotellissa. Kävellään Kuressaaren Spordikeskukseen tanssitunneille, joita pidetään klo 10.00-14.00. Tuntien jälkeen paluu hotelliin. Mahdollisuus osallistua hotellissa Pekan venyttelytunnille klo 18.00. (A)

4.päivä, 7.6.
Aamiainen hotellissa. Aamulla tanssitaan vielä Spordikeskuksessa klo 10.00-12.00. Paluu hotelliin, josta lähdetään kohti Tallinnaa. Megastar lähtee Tallinnasta klo 19.30 ja saapuu Helsinkiin 21.30. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Laiva-aikataulu Tallink (sitoumuksetta)
Helsinki - Tallinna 13:30 - 15:30 MS Tallink Star, Länsisatama terminaali 2
Tallinna - Helsinki 19:30 - 21:30 MS Tallink Megastar


Hotelli Grand Rose Spa, 3 yötä
Grand Rose Spa sijaitsee Kuressaaren ydinkeskustassa. Hotelli on valmistunut v. 2006 ja siinä on 3 kerrosta sekä 65 huonetta. Kylpyhuoneissa on suihku. Hotellissa on kauneussalonki, erillinen tupakointitila. Kaikki huoneet ovat savuttomia, parvekkeilla tupakoiminen sallittu. Vastaanotossa on vuokrattavissa tallelokeroita.

Spa- ja saunakeskuksessa on 2 höyrysaunaa, katajasauna, suomalainen sauna, koivusauna, aromisauna, suolahuone, Garra Rufa -kalapedikyyri, rentoutumistilat ja hierontatilat.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä spa- ja saunakeskuksen käyttö aukioloaikoina.

 


Lisämaksusta
• buffét-ateria laivalla 29 € ruokajuomineen
• yhden hengen huone 120€

Tanssitunnit toteutetaan soolotunteina.

 

 


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 200 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu euroon. 

Ryhmän minimikoko 30.

Tämä aktiivimatka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot