Pyöräilymatka Gardajärven ja Valpolicellan maisemissa 9. - 14.9.2019

Lähde Pohjois-Italian kumpuileviin maisemiin, kirkkaana loistavan Gardajärven äärelle, Valpolicellan vehreiden kukkuloiden luo. Rauhallisia pikkuteitä pyöräillen tutustutaan italialaiseen elämänmenoon syksyiseen sadonkorjuuaikaan.

Asiantuntijan matkassa 

Mäkelä Satu

Mäkelä Satu, Asiantuntijaopas

Hotelli- ja ravintolaesimieskoulutuksen jälkeen täydentänyt kokki- ja viinurikoulutusta lisäopinnoilla ulkomailla. Erikoistunut enogastronomisiin matkoihin yli ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa majoituksessa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut Milanosta alkaen
• pyöräilyopas pyöräretkien aikana
• pyörän ja pyöräilykypärän vuokraus

1 598 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 9.9.
Sirmione, Gardajärvi
Aamulento Helsingistä Milanoon, opas vastassa kentällä. Ajo Gardajärvelle Sirmioneen ja vierailu siellä. Majoittumisen jälkeen reittiesittely, viininmaistajaiset ja tervetulopäivällinen. (P)

2. päivä, 10.9.
Valpolicellan viinikylät
Aamiaisen jälkeen pyöräillään Valpolicellan viinitilojen ja pikkukylien maisemissa ja tehdään myös viinitilavierailu maistajaisineen. Paluu iltapäivällä majoitukseen, ilta vapaata aikaa.
Päivän pyöräily n. 25 km, korkeuseroja n. 350 m, kukkulainen maasto. (A)

3. päivä, 11.9.
Valeggio sul Mincio – Castellaro Lagusello ja Parco Sigurta
Aamiaisen jälkeen bussikuljetus Gardajärven eteläpuolelle, josta pyöräillään kierros luonnonsuojelualueella vieraillen keskiaikaisessa Castellaro Lagusellon pikkukaupungissa sekä Borgheton vesimyllyjen luona. Pyöräilykierros päättyy Parco Sigurtan upeaan puistoalueeseen. Paluu iltapäivällä majoitukseen, ilta vapaata aikaa.
Päivän pyöräily n. 36 km, korkeuseroja n. 500 m, kukkulainen maasto. (A)

4. päivä, 12.9.
Garda ja Bardolino
Aamiaisen jälkeen bussikuljetus Gardajärven itärannalle, josta tehdään pyöräilykierros maalaismarkkinoilla, vieraillaan luostarin apteekkimyymälässä sekä viinitilalla. Käydään myös Gardan ja Bardolinon kaupungeissa. Paluu iltapäivällä majoitukseen, ilta vapaata aikaa. (A)
Päivän pyöräily n. 25 km, korkeuseroja n. 250 m, kukkulainen maasto

5. päivä, 13.9.
Caprino ja Monte Baldo -vuoristo
Aamiaisen jälkeen bussikuljetus Monte Baldo -vuoriston juurelle, sieltä edetään vuorenseinämälle rakennetulle kirkolle. Alas tullessa vieraillaan pienellä maatilalla, siellä tutustutaan juustonvalmistukseen sekä maistellaan pienpanimon oluita. Paluu iltapäivällä majoitukseen. Yhteinen jäähyväispäivällinen. (A,P)
Päivän pyöräily n. 28 km, korkeuseroja n 400 m, kukkulainen maasto.

6. päivä, 14.9.
Verona
Aamiaisen jälkeen pakataan tavarat bussiin ja siirrytään Veronan keskustaan. Tehdään rauhallinen kävelykierros tärkeimmillä nähtävyyksillä. Vapaata aikaa ennen lentokenttäkuljetusta. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Milano 08.00 - 10.05 Finnair
Milano - Helsinki 19.00 - 22.55 Finnair


Majoitus
Agriturismo Costa degli Ulivi, Valpolicella
Kotoisa maaseutumajoitus paikallisen perheen johtamalla vehreällä viinitilalla. Paljon yleistä tilaa, mm. olohuone sekä tv-huone. Uima-allasalue aurinkotuoleineen sään salliessa. Baari ja ravintola. Huoneet ovat tilavia ja sisustettu maalaistyylisesti. Huoneita myös sivusiivessä. Matkaa Fumanen keskustaan n. 1 km. Huoneissa kylpyhuone/wc, televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, laatta- tai puulattia.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 180 €
• sähköpyörä 75 €


Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Pyöräilijän tulee olla kokenut pyöräilijä, joka pystyy pyöräilemään sekä ylä- että alamäkiä.
Reitit ovat keskitasoisia, reiteillä on myös jyrkkiä nousuja ja laskuja. Maasto on vaihtelevaa, tasaisesta kumpuileviin reitteihin. Matkan aikana pyritään käyttämään sivuteitä, myös päällystämättömiä.