Liikuntatrendit 2018 – höllätään suorittamisesta!

Liikuntatrendit 2018 – höllätään suorittamisesta!

Kategoria: Aktiivimatka Risteily
Lisätty: joulukuu 28, 2017

Vuodenvaihde on liikunnan aloittamisen kulta-aikaa. Kysyimme asiantuntijaoppaalta Pekka Kataiselta, mitä tuleva liikuntavuosi tuokaan tullessaan:

– Kaikki kehoa huoltavat tunnit: joogat, pilatekset ja niiden variaatiot pitävät pintansa. Uutuutena tulee myös ohjattuja rentoutuksia, joille voi osallistua esimerkiksi lounastunneilla. Vastapainoksi haetaan sitten reipasta, mutta rentoa menoa tanssillisista lajeista.

Kantavana teemana vuodelle 2018 on siis rentous, kehonhuolto ja elämyksellisyys. Katainen neuvookin hölläämään suorittamisesta:

– Opitaan rakastamaan itseämme, vaikka on vähän masua ja pyllyä! Jokaisen pitäisi löytää itselleen kiva tapa liikkua rennosti ja mukavasti. Silloin siitä on hyötyä ja sitä jaksaa myös pidemmällä aikavälillä.

Lomalinja järjestää 13.–14.1.2018 ensimmäisen Unelmien liikuntaristeilyn ja se onkin hyvä tilaisuus ottaa pieni irtiotto arjesta ja löytää juuri itselle ne sopivat liikuntamuodot vuoden 2018 trendien joukosta. Kataisen tunneilla pääsee esimerkiksi vahvistamaan ja venyttämään itseään pilateksessa, jonka jälkeen keho tuntuu virkeämmältä ja pirteältä. Sweat & Dance -tunnilta Katainen puolestaan lupaa old school discoa, lattareita ja rockia. Tällä tunnilla ei harjoitella tekniikkaa, vaan annetaan musiikin viedä!

Unelmien liikuntaristeilyllä kuullaan myös Valovoimaisen Marco Bjurströmin luento: ”Tartu hetkeen, uskalla unelmoida – läsnäolon taitoa ja voimaa arkeen.” Lisäksi valittavana on konkreettisia työpajoja syvärentoutuksesta oman elämän aarrekartan rakentamiseen.

– Tärkeintä Lomalinjan matkoilla on hyvä ruoka ja rento meininki. Ne ovat elämisen ja liikunnan peruspilarit, Katainen toteaa.

Uudet elämäntavat eivät tietenkään tule itsestään ja alku voi olla hankalaa. Joskus ensimmäinen askel on kuitenkin otettava ja Katainen rohkaisee myös aloittelijoita Unelmien liikuntaristeilylle:

– Uskaltakaa! Siellä on hauskaa porukkaa ja jokainen saa tulla sellaisena kuin on. Hiipikää laivaan, tulkaa takariviin – kyllä te sieltä vielä eturiviin haluatte!

 

Tutustu unelmien liikuntaristeilyyn >

Katso Lomalinjan aktiivimatkat >