Joulu Budapestissa II 23.-27.12.2018

Matkan kruunaa Tšaikovskin Pähkinänsärkijä -baletti Budapestin Erkel-teatterissa. Jouluinen Budapest hurmaa joulutoreillaan, jouluvalaistuksellaan ja huumaavilla tuoksuillaan. Ihaile kaupungin upeita historiallisia näkymiä sekä parhailta näköalapaikoilta että joelta käsin illallisristeilyllä. Koe perinteisten joulumarkkinoiden tuoksut ja maut, nauti musiikista ja suomenkielisen jouluaaton jumalanpalveluksen rauhoittavasta tunnelmasta. Retkellä tutustutaan viininvalmistukseen Etyekissa, jossa maistellaan viinejä ja unkarilaisia herkkuja.

Asiantuntijan matkassa 

László Gábor

László Gábor, Asiantuntijaopas

Opas, joka tuntee Balkanin alueen Sloveniasta Albaniaan kuin omat taskunsa. Gabor on toiminut oppaana ja matkanjohtajana yli 15 vuoden ajan ja tuntee niin paikallisen historian kui ...

Lukijamatka

Järviradio

Järviradio

Finnpanelin tutkimuksen mukaan Järviradio on Suomen kuunnelluin alueradio! Kuuntelijaluvut ovat nousseet ennätyslukemiin - vuoden 2015 mittauksessa Järviradiolla oli ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset bussilla ja julkisilla kulkuvälineillä, retket ja sisäänpääsymaksut
• illallisristeily Tonavalla
• Pähkinänsärkijä -baletti (ajankohta vahvistuu myöhemmin)
• Järviradion matkanjohtajan palvelut matkan aikana
• suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä

1 198 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 23.12.
Budapestin kaupunkikierros ja illallisristeily Tonavalla
Lento Helsingistä Budapestiin, jossa on suomenkielinen opas vastassa. Suoraan lentokentältä lähdetään Budapestin kaupunkikierrokselle, joka kattaa Budapestin kauneimpia kohteita ja tärkeimpiä nähtävyyksiä. Pysähdytään kuuluisalla Sankarten aukiolla, ajetaan ohi merkittävien nähtävyyksien, kuten Oopperatalon ja Pyhän Tapanin Basilikan. Jatketaan Tonavan yli Budan puolelle, kaupungin vanhimmalle alueelle, Linnavuorelle ja Budan kuninkaanlinnalle. Kierrosta jatketaan Gellértinvuorelle, jonka Citadella-terassilta aukeavat mahtavat näkymät yli koko kaupungin. Kiertoajelun aikana lounas. Iltapäivällä majoitutaan hotelliin. Illalla kävellään satamaan, josta lähdetään illallisristeilylle Tonavalle. Risteilyn aikana avautuvat mahtavat näkymät upeasti valastusta Budapestista ja sen monista kiehtovista historiallisista rakennuksista. (L, P)

2. päivä Jouluaatto, 24.12.
Keskustan kävelykierros joulumarkkinoilla, suomenkielinen jumalanpalvelus ja jouluillallinen
Aamiaisen jälkeen lähdetään kävellen tutustumaan joulumarkkinoihin. Kävelykierroksen aikana mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas. Päivän aikana nautitaan lasi hehkuviiniä tai teetä. Iltapäivällä lähdetään suomenkieliseen jumalanpalvelukseen paikalliseen kirkkoon. Illalla kävellään jouluillalliselle yhteen Budapestin vanhimmista ravintoloista, Hotelli Astorian Mirror-ravintolaan. (A, P)

3. päivä Joulupäivä, 25.12.
Viini- ja suklaamaistajaiset Hernyákin viinitilalla
Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä lähdetään Etyekiin, jonka alueella on vanhat viininkasvatus ja -valmistusperinteet. Viini- ja suklaamaistajaiset sekä lounas Hernyákin viinitilalla. Ilta vapaa-aikaa. (A, L)

4. päivä Tapaninpäivä, 26.12.
Pähkinänsärkijä -baletti Erkel-teatterissa
Aamiainen hotellissa. Aamu tai iltapäivä vapaa-aikaa. Lähdetään metrolla Erkel-teatteriin. Aamupäivä- tai iltaesityksenä nähdään Tšaikovskin Pähkinänsärkijä -baletti. Esityksen jälkeen palataan metrolla takaisin hotellille. Balettiesityksen ajankohta vahvistuu myöhemmin. (A)

5. päivä, 27.12.
Aamiainen hotellissa. Kuljetus Budapestin lentokentälle ja lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Budapest 09.30 – 10.50 Finnair
Budapest – Helsinki 11.35 – 14.55 Finnair


Majoitus
La Prima Fashion Hotel Budapest ****, 4 yötä
Hyvätasoinen hotelli, joka on avattu keväällä 2011. Sijaitsee ydinkeskustassa, tärkeimmät nähtävyydet, kuten kuuluisat Vaci kävelykatu ja Vörösmarty aukio kävelyetäisyydellä. Hotellissa on 80 huonetta, ravintola, baari, kuntosali. Viihtyisissä huoneissa on kylpyhuone, puhelin, tallelokero, taulu-TV, WiFi, hiustenkuivain, ilmastointi, minibaari.

Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista kolmiportaista luokitusta (keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 190 €

Tämän matkan hinta perustuu euroon. Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.formin.fi.  Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.

Peruutusehdot 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai  toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.

Lomalinjan matkaehdot