Pariisin taianomainen joulu 23.-27.12.2018

Lähde upeaan Pariisiin viettämään erilaista joulua! Vieraillaan opas Helena Boncoeurin matkassa Vaux-le-Vicomten linnassa ihailemassa sadunomaisia jouluvaloja ja -koristeita.Tutustutaan Pariisin joulukatuihin, näyteikkunoihin sekä tunnelmallisiin joulutoreihin sekä osallistutaan Joulumessuun legendaarisessa Notre Damen katedraalissa. Jouluillallinen nautitaan Montmartren kukkulalla.

Asiantuntijan matkassa 

Boncoeur Helena

Boncoeur Helena, Asiantuntijaopas

Helena on aito suomalainen ja pariisilainen jo vuodesta 1988, jolloin hän saapui opiskelemaan ranskaa ja italiaa Sorbonnen yliopistoon ja taidehistoriaa École du Louvre ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin reittilennot
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomenkielisen asiantuntijaoppaan palvelut

1 395 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 23.12.
Pariisiin  
Lento Pariisiin ja lähtö kentältä kiertoajelulle, jonka aikana nähdään jouluisen Pariisin kuuluisimpia nähtävyyksiä. Virittäydytään tunnelmaan viehättävillä joulutoreilla, joilla voi myös nauttia pikku purtavaa. Lounas kaupungilla. Majoittuminen hotelliin. (L)

2. päivä, 24.12.
Jouluaatto. Vaux-le-Vicomten joululinna, jouluillallinen Montmartrella
Lähtö aamiaisen jälkeen 1600-luvulla rakennettuun upeaan Vaux-le-Vicomten linnaan ihailemaan sen satumaista joulukoristelua. Omatoiminen lounas. Jouluaaton illallinen nautitaan Montmartren kukkulalla joulutunnelmaisessa ravintolassa, joka oli viime
vuosisadalla Cesannen, Toulouse-Lautrec´n, Renoirin ja Van Coghin tapaamispaikka. Illallisen kruunaa pianistin säestys. (A, P)

3. päivä, 25.12.
Joulupäivä. Joulumessu Notre Damen kirkossa
Aamiaisen jälkeen gregoriaaninen joulumessu Notre Damen kirkossa, jonka jälkeen kierrellään joulutunnelmiin koristautuneissa katetuissa kauppagallerioissa. Ilta vapaa vaikkapa Champs de Marsin joulutorilla vierailuun Eiffel-tornin juurella. (A)

4. päivä, 26.12.
Saint-Germain-des-Prés
Aamiainen. Opastettu kierros Saint-Germain-des-Prés -korttelin upeissa herkkukaupoissa. Maistiaisten lomassa opas kertoo kauppojen ja herkkujen historiasta. (A)

5. päivä, 27.12.
Kotiinlähtö
Aamiaisen jälkeen ehtii vielä ihailemaan jouluvaloja Galeries Lafayetten tavaratalossa. Samalla voi ostaa kotiin maukkaita tuliaisia Lafayette Gourmet -herkkukaupasta. Kuljetus hotellista lentokentälle ja lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Aikataulu (sitoumuksetta)

Helsinki - Pariisi 07.35 - 09.40 Finnair
Pariisi - Helsinki 19.00 - 23.00 Finnair


Best Western The Playce By Happyculture****
Hyvä keskitasoinen Boutique hotelli 10 min. kävelymatkan päässä Montmartrelta. Hyvien metroyhteyksien päässä pariisin nähtävyyksistä. Huoneiden koko vaihtelee, hotellissa on baari ja aamiaishuone. Huoneissa on kahvin/teekeitin, tallelokero, työpöytä, Wifi ja hiustenkuivaaja.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)


Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.formin.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.