Etelä-Afrikan aarteet 22.10.-1.11.2020 ja 13.-23.2.2021

Helsinki - Johannesburg - Hazyview - Kruger - Kapkaupunki

Henkeäsalpaavan upea luonto, herkullinen ruoka ja kiehtovat kaupungit tekevät Etelä-Afrikasta erityislaatuisen. Pöytävuoren ja Atlantin valtameren välissä sijaitsevaa Kapkaupunkia ei turhaan kutsuta yhdeksi maailman kauneimmista kaupungeista. Safarilla on hyvät mahdollisuudet nähdä koko kuuluisa Big Five: elefantti, sarvikuono, leijona, leopardi ja puhveli. Kannattaa myös tutustua kunkin alueen omiin ekosysteemeihin ja erikoislaatuisuuksiin, siksi vierailuun kannattaa varata useampi päivä

Asiantuntijan matkassa 

Paltschik Rasmus

Paltschik Rasmus, Asiantuntijaopas

Helsingin yliopistolla Itä-Aasian valuuttayhteistyötä käsittelevää pro gradu -tutkielmaansa viimeistelevä japanintutkija, joka on omistanut el&au ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
  • ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
  • suomenkielisen asiantuntijaoppaan ja paikallisten englanninkielisten oppaiden palvelut
  • oppaiden ja kuljettajien palvelumaksut
  • kantajamaksut hotelleissa

2 968€  v.2020
3 068€  v.2021

Tarkistamme hinnat n. 11 kuukautta ennen matkaa saatuamme lennot varattua

1.päivä 22.10.2020.,13.2.2021
Lento Suomesta kohti Etelä-Afrikkaa.

2.päivä 23.10.2020.,14.2.2021
Saapuminen Johannesburgiin, Hazyview

Laskeutumisen jälkeen lähtö busseilla kohti Hazyviewtä. Bussissa picnic-eväät. Majoittuminen hotelliin ja illallinen. (L,P)

3.päivä 24.10.2020.,15.2.2021
Upea Panorama-reitti

Aamiaisen jälkeen ajetaan tätä kaunista reittiä pitkin ihailemaan maisemia. Sen varrella on upeita vesiputouksia, paljon metsiä, upeita kanjonimaisemia ja pieniä paikallisia kyliä. Nähdään yksi maailman suurimmista kanjoneista, Blyde River. Sen ympärillä kalliorinteet kohoavat jyrkkinä, joissain paikoissa pudotusta pohjalle on jopa 800 metriä. Halukkaat pääsevät lisämaksusta laskeutumaan  näköalahissillä 50 metriä alas Graskopin rotkoon. Paluu illaksi hotelliin. Illallinen ja paikallinen esitys. (A,P)

4.päivä 25.10.2020.,16.2.2021
Ensimmäinen safari

Lähtö aamiaisen jälkeen kohti ensimmäistä lodgea, jonne saavutaan juuri sopivasti ennen lounasta. Lounaan jälkeen lepohetki ennen pientä iltapäivän välipalaa ja safariajelua Mjejanen kansallispuistossa. Illallinen hotellissa. (TH)

5.päivä 26.10.2020.,17.2.2021
Kruger auringonnousun aikaan

Aikainen herätys ja kahvi. Lähtö katsomaan Krugerin puistoon aavikon tunnelmaa auringonnousun aikaan. Aamiainen otetaan mukaan ja nautitaan savannilla eläimiä ihastellen. Paluu lodgeen lounaalle. Iltapäivällä aikaa vaikka uima-altaalla ennen pientä välipalaa ja safariajelua Mjejanen kansallispuistossa. (TH)

6.päivä 27.10.2020.,18.2.2021
Viimeinen safariajelu - lento Kapkaupunkiin

Aikainen herätys ennen viimeistä safariajelua. Ajelun jälkeen ajo lentokentälle, josta lento Kapkaupunkiin. Ensimmäinen ilta otetaan rauhallisesti omaan tahtiin. (A)

7.päivä 28.10.2020.,19.2.2021
Pöytävuori, kaupunkikierros

Aamiaisen jälkeen lähdetään kaupunkikierrokselle. Bo Kaapin alue on tunnettu värikkäistä matalista taloistaan. Noustaan myös Pöytävuorelle (säävaraus). (A)

8.päivä 29.10.2020.,20.2.2021
Hyväntoivonniemi, Boulders Beachin pingviinit
Aamiainen. Lähtö kohti Hyväntoivonniemeä Chapman’s Peakin henkeäsalpaavan kaunista vuoristoreittiä pitkin. Hyväntoivonniemellä kohtaavat kaksi valtamerta, Atlantti ja Intian valtameri. Paluumatkalla nähdään Boulders Beach, joka on yksi Etelä-Afrikan kuuluisimmista rannoista ja koti reilulle kahdelletuhannelle Afrikan pingviinille. Käydään myös maistelemassa paikallisia viinejä. Lounas. (A, L)

9.päivä 30.10.2020.,21.2.2021
Mandelan Robben Island

Tänä päivänä halukkaille lisämaksullinen retki Robben Islandille, jossa Nelson Mandela vietti suurimman osan vankilassaoloajastaan. Kapkaupunkia voi myös ihastella omin päin, asiantuntijaoppaamme antaa vinkkejä vapaapäivän viettoon. Yhteinen illallinen. (A,P)

10.päivä 31.10.2020.,22.2.2021
Aamiainen. Aikataulunmukainen lento Suomeen. (A)

11.päivä. 1.11.2020.,23.2.2021
Saapuminen Helsinkiin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Julkaisemme lentoaikataulut 11 kk ennen lähtöpäivää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Little Pilgrims Boutique hotel, Hazyview, 2 yötä
Hyvätasoinen boutique hotelli. Hotellissa ravintola, uima-allas ja Spa. Huoneissa hiustenkuivaaja, TV, ilmastointi ja ilmainen WiFi.

Mjejane River lodge, 2 yötä
Upea lodge Kruger-puiston kupeessa, josta näkymä krokotiilijoelle ja erämaahan. Lodgessa ravintola ja uima-allas. Huoneissa hiustenkuivaaja, teen- ja kahvinkeitin sekä ilmastointi.

Cape Milner hotel,****, Kapkaupunki, 4 yötä
Hyvätasoinen hotelli, josta näkymä Pöytävuorelle. Hotellissa ravintola, uima-allas ja kattoterassi. Huoneissa hiustenkuivaaja, TV, minibaari ilmastointi, kylpytakit ja ilmainen WiFi.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 450 €
• kansainvälinen (eng.) retki Robben Island -vankilasaarelle laivalla 45 € (säävaraus). Retki alkaa Waterfrontin satamasta.

Mikäli matkalle lähtee vain toinen vanhempi matkan aikana alaikäisten lastensa kanssa, pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoomme heti varauksen teon jälkeen.


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 3
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 59 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu Etelä-Afrikan randiin (ZAR).

Matkan hinta perustuu 1.11.2019 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.  Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.