Joulu Etelä-Vietnamissa 22.-30.12.2021

Ho Chi Minh - Mekong - Vinh Hy - Mui Ne - Ho Chi Minh

Lähde viettämään joulua Vietnamin lämpöön! Matkalla nähdään upeita luonnonmaisemia, vieraillaan Ho Chi Minhin ranskalaisessa ja kiinalaisessa kaupunginosassa, retkeillään Mekongin suistossa, ihmetellään lasipohjaveneen kyydissä hämmästyttävää Vin Hyn lahtea sekä tutustutaan paikallisiin ihmisiin ja heidän elämäänsä. Aikaa jää myös omatoimiseen rentoutumiseen ja rantaelämästä nauttimiseen.

Asiantuntijan matkassa 

Bry Timo

Bry Timo, asiantuntijaopas

Matkailualan ammattilainen, joka työskentelee parhaillaan Vietnamissa. Kaakkois-Aasiaan hän tutustui reppureissullaan, minkä jälkeen hänellä ei ollut ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • lennot Qatarin lennoilla turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset retket ja kuljetukset
  • ohjelman mukaiset ruokailut
  • asiantuntijaoppaan palvelut

2 296 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 22.12.
Lähtö Suomesta Dohan kautta Ho Chi Minhiin.

2. päivä 23.12.
Ho Chi Minhin nähtävyyksiä
Saavutaan Ho Chi Minhiin, kuljetus lentoasemalta kaupunkiin ja lounas. Ruokailun jälkeen kierretään ranskalaisissa kortteleissa ja nähdään mm. vuosina 1886-1891 rakennettu postitalo, jonka Gustaf Eiffelin paja suunnitteli sekä ranskalaisten rakentama punatiilinen Notre Dame, joka on yksi kaupungin symboleista. Tehdään myös kävelyretki kiinalaisessa korttelissa, joka on tunnettu hektisestä tunnelmasta, värikkäistä temppeleistä ja perinteisen lääketieteen apteekeista. Kävely päättyy Thien Hau -pagodille. Majoittuminen ja yhteinen illallinen ravintolassa. (L,P)

3. päivä 24.12. Jouluaatto
Mekongjoen suisto, Vinh Hy, jouluillallinen
Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Mekongjoen suistoa ja nautitaan lounas matkan varrella. Tehdään veneretki suiston kanaaleissa, joita ympäröi lukuisia hedelmäpuutarhoja sekä pysähdytään paikallisessa makeiskaupassa, jossa valmistetaan riisikakkuja, kookosmakeisia sekä riisiviinaa. Paluu kaupunkiin ja siirtyminen suoraan lentokentälle, josta lento Cam Ranhiin ja kuljetus Vinh Hyn lahdelle. Majoittuminen. Upea merenelävistä koostuva jouluillallinen nautitaan paikallisessa ravintolassa merinäköalaa ihaillen. (A,L,P)

4. päivä 25.12.
Luontoelämyksiä                                                                                                                 
Aamiaisen jälkeen tehdään kävelykierros pienille varjoisille kujille, ohi viehättävien talojen ja värikkäiden puiden. Kävely on paras tapa tutustua autenttisen kalastajakylän perinteisiin. Kierros päättyy paikalliseen kahvilaan, jossa maistellaan raikastavaa, paikallista inkivääriolutta (alkoholiton). Jatketaan sähköautolla vuorille kohti riippusiltaa, joka erottaa Vinh Hyn pienestä Raglain kylästä. Lyhyen kävelykierroksen aikana tutustutaan maalauksellisen kylän trooppisiin kasveihin ja vuorella asuvien elintapoihin. Kylä on osa Nui Chuan kansallispuistoa. Kasvisruokalounas paikallisessa ravintolassa, upeissa vuorimaisemissa ennen paluuta hotellille.  Iltapäivällä purjehditaan lasilattialaivalla hämmästyttävällä Vinh Hyn lahdella. Matka jatkuu pitkin rannikkoa, ja mikäli merisää sallii, mahdollisuus hypätä uimaan suoraan laivasta. Laivamatka päättyy uimarannalle ennen kuljetusta hotelliin. (A,L)

5. päivä 26.12.
Järviä ja hiekkarantoja
Aamiaisen jälkeen tehdään sähköautokierros Vinh Hyn ympäristössä. Matkalla kohti Thai An -laaksoa nähdään nähdään kauniita vuorimaisemia ja vieraillaan viinirypäleviljelmillä. Jatketaan kohti Hang Rain meriluolaa, joka on tunnettu mahtavista kivimaisemista ja upeasta fossiilisoidusta koralliriutasta, ennen kuin päätetään kierros vuorien ympäröimälle Hang Da -järvelle. Kuljetus takaisin hotellille, yhteinen lounas. Iltapäivällä matkataan kohti Mui Neta ja sen trooppisia hiekkarantoja. Matkan varrella tehdään muutamia pysähdyksiä. Majoittuminen, ilta vapaa rantaelämästä nauttimiseen. (A,L)

6.-7. päivä 27.-28.12.
Vapaapäivä
Nyt on aika rentoutua ja nauttia olostaan. (A)

8. päivä 29.12.
Ho Chi Minh
Aamiaisen jälkeen on vielä hetki vapaa-aikaa ennen paluuta Ho Chi Minhiin. Majoittuminen ja yöpyminen. (A)

9. päivä 30.12.
Paluumatka
Varhaisen aamupalan jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento Dohan kautta Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
22.12 Helsinki - Doha 09.10 - 16.05
22.12 Doha - Ho Chi Minh 20.10 - 07.15+1
30.12 Ho Chi Minh - Doha 08.55 - 13.05
30.12 Doha - Helsinki 16.10 - 21.20


Majoitus
Ho Chi Minh : BAY (Deluxe Room) **** 23.-24.12. ja 29.-30.12., 2 yötä
RESORT VINH HY (Deluxe Room) *** 24.-26.12., 2 yötä
Mui Ne : HOANG NGOC (Superior Garden View room) **** 26.-29.12., 3 yötä


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huoneen lisämaksu 400 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 2
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 26.2.2021 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan passi, joka on voimassa vielä 6 kk matkan jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.