Peking 29.4.-6.5.,5.-12.9.,21.-28.9.2022

5.-12.9
21.-28.9

Lähde tutustumaan vauhdilla kehittyvään Pekingiin! Kiinan muuri, Taivaallisen rauhan aukio, Keisarillinen Kesäpalatsi ja Kielletty kaupunki, perinteiset hutongit ja riksa-ajelu. Miljoonakaupungin sydämessä sykkii ikiaikainen Kiina.

 

Asiantuntijan matkassa 

Tiensuu Marja-Leena

Tiensuu Marja-Leena, asiantuntijaopas

Opettaja ja matkanjohtaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus matkailusta. Erityisalueena Kiina. ...

Asiakkaamme suosittelevat

Kaikin puolin kympin matka. Saimme kaiken mitä esitteessä luvattiin. Erittäin hyvin laadittu ohjelma ja loistava opas.

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat ja retket
• paikallisten kuljettajien ja oppaiden palkkiot
• viisumi
• asiantuntijaoppaan palvelut

1796 €

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä
Matka alkaa Helsingistä suoralla Finnairin lennolla Pekingiin.

2. päivä
Taivaallisen rauhan aukio
Pekingiin saavutaan aamulla. Ajetaan suoraan kentältä Taivaallisen rauhan aukiolle, jossa keisarivallan symbolit ja rakennukset jakavat huomiota nykyisen vallan perustajan Mao Zedongin kuvan kanssa. Lounas retken aikana. Illalla vapaa-aikaa tai opastettu ostoskierros. (L)

3. päivä
Kielletty kaupunki, silkkitehdas
Aamiaisen jälkeen tutustuminen keisarilliseen palatsialueeseen, Kiellettyyn kaupunkiin,. joka toimi Ming- ja Qing-dynastioiden aikana keisarien asuinpaikkana. Paksujen muurien ympäröimien rakennusten arkkitehtuuri noudattaa tarkasti kiinalaisia fengshui -periaatteita ja yksikään kaupungin rakennus ei saanut olla korkeampi kuin keisarien palatsi. Ainoastaan keisari sai kulkea vapaasti palatseissa ja puutarhassa. Lounaan jälkeen käydään silkkitehtaassa ihmettelemässä, kuinka silkki valmistetaan silkkiperhosen toukan kehräämästä langasta. (A, L)

4. päivä
Kiinan muuri, Ming-dynastian haudat, helmimarkkinat ja jade-tehdas
Aamiaisen jälkeen ajetaan Kiinan muurille, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Muurin nykyinen muoto on Ming-dynastian ajalta 1400-luvulta. Päivän aikana tutustutaan myös Ming-dynastian hauta-alueeseen. Ming-kaudella (1368-1644) hallinneista 16 keisarista 13 on haudattu laaksoon. Ainoa sisäänpääsy hautausmaalle on punaisesta portista, josta alkaa kiviveistosten vartioima Henkien tie. Lounas sekä käynti Cloisonné-myymälässä, jossa päästään ihailemaan emalitöiden valmistusta. Käynti myös jade-tehtaalla. (A, L)

5. päivä
Keisarillinen Kesäpalatsi
Aamiaisen jälkeen ajetaan Keisarilliseen Kesäpalatsiin. Unescon maailmanperintölistalla oleva keisarien kesänviettopaikka jaetaan kolmeen osaan: keisarilliset palatsit, Pitkän iän kukkula ja Kunmingjärvi. Alue yhdistää Pohjois-Kiinan ja Etelä-Kiinan puutarhojen erityispiirteet ja sitä voidaan pitää kiinalaisen puutarhan esikuvana. Lounaan jälkeen kiinalainen teeseremonia.
(A, L)

6. päivä
Kiinalaiset hutongit ja riksa-ajelu
Aamiaisen jälkeen tutustutaan Pekingiin riksa-ajelulla. Keskustan perinteisiä asuinkortteleita hutongeja on rakennettu jo 1200-luvulta lähtien. Pilvenpiirtäjien edestä väistyvillä hutongeilla pääsee lähelle kiinalaista arkea. Lounas kiinalaisessa perheessä. (A, L)

7. päivä
Koko päivä omaa aikaa Pekingissä
Aamiaisen jälkeen koko päivä aikaa omatoimisesti tutustua Pekingiin tai osallistua opastettuun ostoskierrokseen. (A)

8. päivä
Aamiaisen jälkeen ajo lentoasemalle, josta Finnairin suora lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Peking  18.05 - 06.55+1 Finnair
Peking - Helsinki  10.55 - 14.15 Finnair

 


Majoitus
The Jianguo Hotel Qianmen ( Qianmen Juanguo Fandian) ****, Peking
Keskitasoinen hotelli. Rakennettu 1956, remontoitu 2012. Hotellissa on buffet-ravintola,  ympärivuorokautinen vastaanotto, ilmastointi, kuntokeskus ja hieronta. Huoneissa on ilmastointi, satelliitti- tv, puhelin, minibaari, kylpyhuone ja hiustenkuivain sekä langaton internet-yhteys. Hotellissa sijaitsee oma teatteri, jossa esitetään Beijing Opera näytöksiä iltaisin.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 450 €
• kantajien palkkiot
• akrobatiashow 40 € - minimiosallistujamäärä 15


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 2
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 4.3.2021 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.
Lisämaksullisten retkien minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Kiinan ryhmäviisumi ja matkustajavakuutus on pakollinen.
Ryhmäviisumia varten teidän tulee toimittaa kopio passinne kuva-aukeamasta toimistoomme Lomalinja Oy, Aleksanterinkatu 12, 00170 Helsinki viimeistään 1 kk ennen matkaa. Postitse lähetettäessä suosittelemme pikakirjettä, jonka kulkua voi seurata netissä. Passikopion voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen matkustaja@lomalinja.fi

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.formin.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.