Vietnamin kiertomatka ja Bangkok 7. - 19.2.2020 ja 13. - 25.2.2020

Hanoi - Halonginlahti - Ninh Binh - Hue - Hoi An - Bangkok

Vietnam on elämyksiä kaikille aisteille - kauniita maisemia, historiaa, maailmanperintökohteita, ihmisvilinää, markkinoita ja maukasta ruokaa. Koe Hanoin elämää pulppuava pääkaupunki, risteily Halonginlahden henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa, Ninh Binhin riisipellot, Huen keisarillinen tunnelma ja Hoi Anin viehättävä vanhakaupunki käsityöläisineen. Lopuksi tutustutaan Bangkokin suurkaupunkiin.

Asiantuntijan matkassa 

Bry Timo

Bry Timo, asiantuntijaopas

Matkailualan ammattilainen, joka työskentelee parhaillaan Vietnamissa. Kaakkois-Aasiaan hän tutustui reppureissullaan, minkä jälkeen hänellä ei ollut ...

Lukijamatka

Oma aika

Oma aika

Oma Aika on lehti aikuiselle! Oma aika tarjoaa laadukasta ja kiinnostavaa luettavaa, koskettavia tarinoita, opastaa elämän haasteissa ja vie elämyksiin ympäri m ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
  • palvelumaksut paikallisoppaille ja kuljettajille
  • suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut

2 198 €  7. - 19.2.2020

2021 matkan hinta vahvistuu maaliskuussa 2020.• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 7.2.20, 13.2.21
Lento yhdellä vaihdolla Hanoihin.

2. päivä, 8.2.20, 14.2.21
Hanoi
Saapuminen Hanoihin iltapäivällä. Kuljetus hotelliin, lepoaikaa.

3. päivä, 9.2.20, 15.2.21
Hanoin kaupunkikierros
Aamiaisen jälkeen lähtö Hanoin kaupunkikierrokselle. Aloitetaan kirjallisuuden temppelistä. Rakennus oli maan ensimmäinen yliopisto ja edustaa Vietnamin alkuperäistä arkkitehtuuria. Lounaan jälkeen nähdään mm. yhden pylvään pagodi sekä Ho Chi Minhin mausoleumi (ulkopuolelta), jossa makaa edesmenneen kansakunnan isän palsamoitu ruumis. Tämän jälkeen tehdään kävelykierros Hanoin vanhoissa kortteleissa - paras tapa päästä lähelle kaupungin sielua! Mahdollisuus myös riksha-ajeluun. Vapaa ilta. (A, L)

4. päivä, 10.2.20, 16.2.21
Hanoi - Halonginlahti
Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla kohti Halonginlahtea (n. 4 h). Noustaan perinteiseen puiseen žonkkiin ja lähdetään risteilylle Halonginlahden henkeäsalpaavan kauniiseen saaristoon. UNESCOn suojelemalla alueella smaragdinvihreällä vesillä on noin 3000 jyrkkärantaista saarta. Tarun mukaan lohikäärmeet tulivat puolustamaan ”laskeutuvan lohikäärmeen lahtea” kiinalaisten hyökkäykseltä kauan sitten ja sylkivät kidoistaan tuhansia helmiä laskeutuessaan, minkä seurauksena helmet muuttuivat jadesaariksi osuessaan veteen. Risteilyn aikana pysähdytään kelluvassa kylässä, johon tutustutaan pienemmällä veneellä. Lounas ja illallinen sekä yöpyminen laivalla. (TH)   

5. päivä, 11.2.20, 17.2.21
Halonginlahti - Ninh Binh
Aamiainen laivalla. Tutustuminen hämmästyttävään luonnon kaivamaan luolaan. Lounaan jälkeen risteily päättyy ja matka jatkuu  Ninh Binhiin, rauhalliseen maaseudun kaupunkiin. Hämmästyttäviä karstivuorimaisemia, riisipeltoja ja paikallista elämää. Saapuminen hotelliin ja illallinen. (TH)

6. päivä, 12.2.20, 18.2.21
Ninh Binh - Hanoi - Hue
Aamiainen. Soutuveneretki riisipeltojen ympäröimällä joella. Ihaillaan seudun satumaisia maisemia, pieniä luolia ja paikallista elämää. Lounas paikallisessa ravintolassa ja pieni kävelyretki maaseutupoluilla. Bussimatka Hanoin lentokentälle, josta lento Huen tai Danangin kaupunkiin. Kuljetus hotellille Hueen ja illallinen. 2020 matkalla lento on Danangiin, jossa illallinen ennen kuljetusta Hueen (n. 2 h). (TH)

7. päivä, 13.2.20, 19.2.21
Hue
Aamiaisen jälkeen vierailu keisarillisessa kaupungissa, jossa Vietnamin keisarillinen perhe asui vuoteen 1945 saakka. Vierailu alkaa Dien Thai Hoan palatsilta. Kierroksella tutustutaan myös Nguyen dynastian temppeliin, jossa säilytetään kymmenien keisareiden alttareita. Lounas paikallisessa ravintolassa. Veneretki Parfyymijoella lohikäärmeen muotoisella veneellä. Tutustuminen Thien Mu pagodaan. (A, L)

8. päivä, 14.2.20, 20.2.21
Hue - Hoi An
Aamiainen. Bussimatka Hoi Aniin upean vuoristoreitin kautta, pysähtyminen vuoren huipulla, josta on upea näköala Lang Con niemelle. Lounas paikallisessa ravintolassa. Opastettu kävelykierros Hoi Anin tunnelmallisesssa vanhassakaupungissa. Nähdään Fujian kiinalainen kommuunitalo, Phuc Thanh pagoda ja japanilainen silta, kaupungin tuntomerkki. Vierailu päättyy perinteiseen Tan Ky- taloon, joka on säilynyt samanlaisena vuodesta 1593 asti. Yöpyminen rantahotellissa. (A, L)

9. - 10. päivä, 15.-16.2.20, 21.-22.2.21
Vapaata lomailua Hoi Anissa
Aamiainen. Vapaa-aikaa nauttien rannasta, Hoi Anin kaupungista tai pyöräilystä maaseudulla. Ruokailut omaan tahtiin. Yöpyminen rantahotellissa. (A)

11. päivä, 17.2.20, 23.2.21
Hoi An – Bangkok
Aamiainen. Aamupäivä on vielä vapaata ennen kuljetusta Danangin lentokentälle, josta lento Bangkokiin. Kuljetus kaupungin keskustassa sijaitsevaan hotelliin, josta on helppoa lähteä tutustumaan kaupunkiin omatoimisesti. (A)

12. päivä, 18.2.20, 24.2.21
Risteily Bangkokissa, kotimatka alkaa
Aamiainen. Aamupäivän voi viettää vaikkapa tuliaisostoksilla. Lounas paikallisessa ravintolassa. Iltapäivällä veneajelu Chao Praya -joella ja kanavilla. Tutustutaan hieman erilaiseen Bangkokiin - nähdään monia temppeleitä, perinteisiä thai-taloja ja muuta elämää joen varrella. Risteily päättyy vierailuun Wat Arun temppelissä. Kuljetus lentokentälle ja lento yhdellä vaihdolla Helsinkiin. (A, L)

13. päivä, 19.2.20, 25.2.21
Saapuminen Helsinkiin iltapäivällä.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Qatar Airways
7.2.    Helsinki - Doha   16.25 - 23.20
8.2.    Doha - Hanoi      02.50 - 13.30
18.2.  Bangkok - Doha  20.20 - 00.10
19.2.  Doha - Helsinki   01.30 - 06.55

2021 matkan lentoaikataulu vahvistuu maaliskuussa 2020.


Hotellit
2 yötä Hanoi, Tirant Hotel
1 yö Halonginlahden risteily, Calypso Cruiser
1 yö Hidden Charm
2 yötä Hue, Eldora
3 yötä Hoi An, Le Belhamy Resort
1 yö Bangkok, Prime Centra Hotel

 


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 460 €


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 2
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 22.7.2019 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.