16.7.2024


Lähde asiantuntijan matkaan

Mukana aina suomenkielinen asiantuntijaopas

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua, mietittyjä kokonaisuuksia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Jokaisella matkalla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas, jonka perehtyneisyys kunkin matkan teemaan ja aiheeseen nostaa matkakokemuksen uudelle tasolle.

🎉 Voita 500€:n matkalahjakortti tilaamalla uutiskirjeemme

Tilaa Lomalinjan uutiskirje 18.6.-31.7.2024 välisenä aikana ja olet mukana arvonnassa! Arvonta suoritetaan 5.8. Uutiskirjeen tilaajana saat aina parhaat matkavinkit suoraan sähköpostiisi sekä kuulet tarjouksista ja uutuuksista ensimmäisenä!

Lähde elämykselliselle kaukomatkalle –
aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas

Matkoillamme on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas, ja hintaan sisältyy kuljetusten sekä majoitusten lisäksi runsaasti retkiä ja aterioita – osallesi jää vain matkasta nauttiminen. Tutustu, innostu ja lähde asiantuntijan matkaan!

Lomalinja Oy – jo yli 45 vuotta

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua, mietittyjä kokonaisuuksia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Matkalla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas. 

Asiakaspalautteet – kaukomatkat

  • Matkanjohtaja Timo Bry on varmasti paras tapaamani opas: aktiivinen, osaava, ystävällinen, kielitaitoinen jne. Oli myös ilo ja kunnia matkustaa Rauli Virtasen kanssa ja kuulla hänen kokemuksistaan. Hotellit oli hyvin valittu, sijainnit hyvät. Risteily Mekong-joella ja vierailut paikallisissa kylissä hieno osuus myöskin.

  • Hotellien taso yllätti positiivisesti. — Erityiskiitokset Anja Henttoselle erittäin asiantuntevasta opastuksesta! Myös paikallisoppaat Kumi-san ja Saori-san hoitivat työnsä mallikkaasti.

  • Timo Bry on aivan huippu! Rauli Virtasen asiantuntemus antoi hyvää sisältöä. Vertailussa muiden matkan järjestäjien vastaavaan matkaan risteily oli ratkaiseva tekijä. Onnistunut kokonaisuus.