Aarno Cronvallin matkassa Viulunsoittaja katolla Tallinnassa 7.-8.12.2019

Jouluinen Tallinna hurmaa väreillään ja tunnelmallaan!

Tutustutaan upeaan taidemuseo Kumuun, kierrellään keskiaikaisella joulutorilla ja nautitaan yhdestä maailman suosituimmista musikaaleista "Viulunsoittaja katolla" Estonia-teatterissa. Kukapa ei osaisi hyräillä lauluja "Rikas mies jos oisin", tai "Nousee päivä, laskee päivä"? Estonia-teatterin Grand Old Man, emeritus pääohjaaja Arne Mikk vie pienelle aikamatkalle teatterin historiaan ja ohjaa takaisin nykyisyyteen ennen esitystä. Musiikin asiantuntijana Aarno Cronvall

Asiantuntijan matkassa 

Cronvall Aarno

Cronvall Aarno, asiantuntijaopas

Oopperaan ja muuhun klassiseen musiikkiin erikoistunut TV- ja radiotoimittaja, juontaja, tuottaja ja kulttuurivaikuttaja. Pitkä ura Yleisradiossa. Sen jälkeen toiminut mm ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• laivamatkat kansipaikoin
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ruokailut, sisäänpääsymaksut sekä kuljetukset
• musikaalilippu Viulunsoittaja katolla (rivi 8)
• musiikin asiantuntija Aarno Cronvallin ja paikallisoppaan palvelut

394

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä 7.12.
Kumu, Viulunsoittaja katolla

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan, lisämaksusta mahdollisuus myöhäiseen buffet-aamiaiseen. Kaupunkikierros ja käynti Kumu-taidemuseossa ennen majoittumista hotelliin. Illallinen lähiravintolassa ja Aarno Cronvallin johdanto illan näytökseen, siirtyminen hotellilta kävellen. Illallisen jälkeen jatketaan Estonia-teatteriin, jossa pääohjaaja Arne Mikk vie meidät ennen esitystä pienelle aikamatkalle opastetulle tutustumiskierrokselle, joihin yleisö ei normaalisti pääse. Illan näytös Viulunsoittaja katolla alkaa klo 19.00. Esityksen jälkeen paluu hotelliin kävellen. (P)

2.päivä 8.12.
Jouluinen Tallinna
Aamiaisen jälkeen leppoisa päivä jouluisessa Tallinnassa. Mahdollisuus tehdä omatoimisesti jouluostoksia tai vain nauttia joulutunnnelmasta. Lähtö iltapäivällä satamaan ja laivamatka Helsinkiin, aikainen päivällinen laivalla. (A,P)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Laivamatkat
7.12 Helsinki – Tallinna 10.30 – 12.30 (Tallink Megastar)
8.12 Tallinna – Helsinki 16.30 – 18.30 (Tallink Star)


Hotelli
Barons Hotel ***** Suur-Karja 7, 10140 Tallinn, Viro

Jugendtyylinen boutiquehotelli sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin ytimessä. Rakennuksessa on säilynyt useita alkuperäisiä tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka henkivät vuonna 1912 rakennetun ja alun perin pankkina toimineen rakennuksen tunnelmaa. Huoneissa on kaapelitelevisio, ilmainen langaton internet, minibaari ja oma kylpyhuone, jossa suihku, hiustenkuivain, aamutakit ja sandaalit.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 80 €
• myöhäinen buffet-aamiainen menomatkalla 17,50 €

 


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkustajatiedot

Matkustajan on varauksen yhteydessä ilmoitettava etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Nimi on ilmoitettava samoin kuin passissa (sukunimi ja ensimmäinen etunimi). Mahdollisen Club one -kortin tulee olla samalla nimellä. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Mikäli ikärajavaatimus (20 vuotta) ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja.

Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään 7 vrk ennen lähtöä.

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.