Arto Nybergin matkassa: Beatlesin ja pubien Liverpool 9.-12.6.2019 ja lisälähtö 16.-19.6.2019

Tervetuloa Arto Nybergin matkassa maailman pop-pääkaupunkiin, Liverpooliin!

Liverpool tunnetaan tietysti Beatlesista, mutta myös maailmanluokan jalkapallosta. Mersey-joen suulla sijaitseva charmikas satamakaupunki on Iso-Britannian viidenneksi suurin kaupunki, joka tarjoaa nähtävyyksien lisäksi historiallisia pubeja sekä runsaan valikoiman laadukkaita oluita. Matkalla majoitutaan Beatlesille omistetussa Hard Days Night -hotellissa!

Asiantuntijan matkassa 

Nyberg Arto

Nyberg Arto, Asiantuntijaopas

Pitkän linjan toimittaja ja juontaja, joka isännöi myös omaa haastatteluohjelmaansa TV1:llä. Nyberg on kirjoittanut Kari Ylänteen kanssa kirjan Lontoo ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• Arto Nybergin sekä paikallisoppaan palvelut

1 068 €

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 9.6., 16.6.
Liverpoolin perinteikkäät pubit

Finnairin suora lento Manchesteriin, josta bussikuljetus Liverpooliin (noin 60 km). Perille saavuttua yhteinen pubilounas. Majoittumisen jälkeen lähdetään kävellen tutustumaan kaupunkiin ja vieraillaan pubeissa, joissa Beatlesin jäsenet ovat aikoinaan viettäneet paljon aikaa. Pubien seiniltä löytyy runsaasti historiaa noilta ajoilta. Arto Nyberg avaa päivän aikana brittiläistä olutkulttuuria ja opastaa testaamaan erilaisia oluita. Iltaa voi viettää elävää musiikkia kuunnellen kuuluisalla Cavern Clubilla aivan hotellin vieressä. (L)

2. päivä, 10.6., 17.6.
Beatlesin Liverpool ja jokiristeily
Aamiaisen jälkeen lähtö Beatles-aiheiselle kaupunkikierrokselle. Liverpoolia kutsutaan maailman pop-pääkaupungiksi, ja niinpä aiheeseen liittyvää nähtävää onkin runsaasti. Nähdään Beatlesien patsaat ja heidän lapsuudenkotinsa, Strawberry Field sekä Penny Lane. Omatoiminen lounastauko. Iltapäivällä kaupungin nähtävyyksistä nautitaan risteillen Mersey-joella, jonka jokiranta on yksi Unescon maailmanperintökohteista. (A)

3. päivä, 11.6., 18.6.
The Beatles Story -museo
Aamiaisen jälkeen vieraillaan The Beatles Story -museossa, jossa on maailman ainoa pysyvä, pelkästään Beatlesille omistettu näyttely. Vierailijat pääsevät tunnelmalliselle matkalle läpi Beatlesin elämän, kulttuurin ja musiikin. Museovierailun jälkeen vapaa-aikaa ennen yhteistä illanviettoa Liverpoolin pubeissa. (A)

4. päivä, 12.6., 19.6.
Anfield Stadion - Liverpool FC:n koti
Aamiaisen jälkeen lähdetään mielenkiintoiselle kierrokselle yhdelle Valioliigan kuuluisimmista jalkapallostadioneista, missä tuttu "You'll never walk alone" -laulu kaikuu ennen jokaista peliä. Tutustutaan stadioniin, jossa Liverpool FC:n riveissä ovat pelanneet myös Jari Litmanen ja Sami Hyypiä. Käydään myös The Liverpool FC Story -museossa. Kierroksen jälkeen nautitaan yhteinen lounas ennen Manchesterin kentälle ajoa ja lentoa Suomeen. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Finnair
Helsinki - Manchester  08.15 - 09.15
Manchester - Helsinki  17.50 - 22.30


Hotelli
Hard Days Night Hotel ****
, Liverpool
Sijainti Liverpoolin keskustassa Beatles-korttelissa, maailmankuulun Cavern Clubin yhteydessä. Beatlesin tarinaa kerrotaan hotellin seinille ripustetuin kuvin ja taideteoksin. Hotellissa on 110 yksilöllisesti suunniteltua, elegantisti sisustettua ja hyvin varustettua huonetta. Huoneissa mm. TV, internet, tallelokero, teen- ja kahvinkeittovälineet. Hotellissa on baari ja ravintola.

Katso video hotellista

 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 190 €Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Ryhmän minimikoko 15.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.