Arvo Tuomisen matkassa: Venäläinen Helsinki 10.5.2023

Asiantuntijaopas Arvo Tuomisen opastama kävelyretki Helsingin venäläiseen historiaan ja Suomen syntyyn. Matka alkaa Hietaniemen ortodoksiselta hautausmaalta ja kulkee läpi kaupungin päättyen maukkaaseen lounaaseen ravintola Bellevuessa.

Retken aikana kuljetaan halki vuosisatojen, hurjien elämänkohtaloiden, sotien, rakkauden, kulttuurin, bisneksen ja politiikan sekä perehdytään tarinoita ja salaisuuksia täynnä oleviin rakennuksiin ja tehdään yleisiä yhteiskunnallisia huomioita.

Asiantuntijan matkassa 

Tuominen Arvo

Tuominen Arvo, asiantuntijaopas

Toimittaja Arvo Tuominen on palkittu dokumentaristi ja tietokirjailija sekä suosittu lueonnoitsija ja matkaopas. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • asiantuntijaoppaan opastus
  • kolmen ruokalajin lounas ravintola Bellevuessä

79 €

15.00 Tapaaminen Hietaniemen ortodoksisen hautausmaan portilla, Lapinlahdentie 2-4

Matka alkaa tutustumisella nekropolissa ikuisen rauhan saavuttaneiden mielenkiintoisten ihmisten levottomaan elämään. Noin neljän kilometrin kävelyretken aikana Tuominen kuljettaa ryhmää kuin elokuvan päähenkilöitä kohtauksesta toiseen, päättyen runsaaseen venäläisen lounaaseen ravintola Bellevuessa.

Suosittelemme säänmukaista vaatetusta ja mukavia kenkiä. Kierroksen kesto noin 2,5 tuntia + ruokailu.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive


Bellevuen lounas
• valitse varauksen yhteydessä kala- tai lihavaihtoehto.
Ruokajuomana vesi sisältyy pakettiin, muut juomat tilataan ja maksetaan paikan päällä

kalavaihtoehto:
• blintsiki siianmätitäytteellä
• nieriää ja voi-valkoviinikastiketta
• pavlova

lihavaihtoehto:
• borssikeitto
• filé stroganoff
• pavlova

Ruoka-aineallergiat
Mikäli teillä on keliakia, kasvisruokavalio tai pähkinä-, kala-, kananmuna- tai jokin muu vakava ruoka-aineallergia,  on siitä ehdottomasti ilmoitettava etukäteen jo varausta tehdessä tai viimeistään 72 h ennen matkan alkua. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteeseen, mutta emme voi taata kaikkien saatavuutta, joten pyydämme teitä vielä tarkistamaan annoksenne sisällön. Valitettavasti ruoka-ainemieltymyksiä emme voi ryhmäruokailuissa huomioida.


Matkaehdot

RETKEN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT
Retken hinta 79 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti. Huomioittehan, että retkellä ei ole kulutonta peruutusoikeutta.

Mikäli matkustaja peruuttaa retkensä
- viimeistään 36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 50 €/hlö
- 35-0 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 95% matkan hinnasta

Retkiä on myynnissä rajoitettu määrä. Retkien tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Retken varaushetkellä vallitseva retken sisältö, hinta ja maksu- sekä peruutusehdot muodostuvat osaksi sopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.


Erityishuomiot

Tämän retken hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 20. 

Noudatamme THL:n sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot  terveystilanteesta ja rokotussuosituksista.