Arvo Tuomisen matkassa kaunis Kannas ja Pietari 8.-11.9.2022

Viipuri - Koivisto - Terijoki (1 yö) - Pietari (1 yö) - Kiviniemi - Käkisalmi (1 yö)

Lähde Arvo Tuomisen kulttuurimatkassa Karjalankannakselle ja Pietariin!

Asiantuntijan matkassa 

Tuominen Arvo

Tuominen Arvo, asiantuntijaopas

Toimittaja Arvo Tuominen on tullut rajan molemmin puolin tunnetuksi Suomen ja Venäjän yhteistä historiaa käsittelevistä dokumenttielokuvista. Erityisen hyv ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• ohjelman mukaiset bussikuljetukset suomalaisella tilausajobussilla
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• ohjelman mukaiset ateriat ja tutustumiskäynnit
• ohjelman mukaiset Arvo Tuomisen asiantuntijaopastukset matkalla
• Venäjän ryhmäviisumi Suomen kansalaiselle

1 098 €

Lukuvinkkejä

Arvo Tuominen: Karjala - koko tarina


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1.päivä, 8.9.
Viipuri, Koivisto, Inon linnoitus, Terijoki, Anna Vyrubovan datsha
Bussimatka Vaalimaan raja-aseman kautta Viipuriin, jossa kaupunkikiertoajelu ja lounas ravintola Espilässä. Matka jatkuu Koivistoon, missä tutustutaan paikkakunnan historiaan ja mielenkiintoiseen kirkkoon. Inon linnoituksen kautta Terijoelle, jossa nähdään mm. Kuusisen hallituksen ”palatsi” sekä Emmi Jurkan ja Tito Collianderin huvilat. Illallinen keisarinnan hovineito Anna Vyrubovan datshassa toimivassa upeassa ravintolassa. Majoittuminen Terijoella. (L, P)

2.päivä, 9.9.
Pietari, Dostojevskin kotimuseo
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Sestroretskin kautta Pietariin, jossa majoittuminen. Lounaan jälkeen vierailu Dostojevskin kotimuseossa sekä kävely kirjailijan jalanjäljillä. Alkuillasta tutustuminen Pohjois-Euroopan parhaaseen ravintolakatuun Ul. Rubinsteinaan, jolta kukin voi valita mieluisensa illallispaikan. (A, L)

3.päivä, 10.9.
Fabergé -museo, Rautu, Kiviniemi, Käkisalmi
Aamiaisen jälkeen vierailu Fabergé -museossa, jossa tutustutaan erityisesti suomalaismestareiden töihin. Matka jatkuu Rautuun, teemana inkeriläisyys. Lounaan jälkeen matka jatkuu kohti Kiviniemeä, jossa perehdytään Vuoksen ja Taipaleen historiaan. Ja edelleen kohti Käkisalmea, missä tutustutaan linnoitukseen ja sen museoon. Majoittuminen ja illallinen. (A, L, P)

4. päivä, 11.9.
Räisälä, Kynsijärvi, Tiurinlinna, Viipuri

Aamiaisen jälkeen paluumatkalla kohti Viipuria pysähdys Räisälässä, josta jatketaan Tiurinlinnan raunioille. Muinaislinnan alueella oli asutusta jo ”pakanuuden” aikaan. Matka jatkuu Muolaan, Viipurin ja Vaalimaan raja-aseman kautta Suomeen. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Majoitus
1 yö, hotelli G9, Terijoki
Vuonna 2017 avattu keskitason hotelli Terijoen keskustassa. Yhteensä 68 huonetta.

1 yö, hotelli Dostojevsky **** , Pietari
Keskitasoinen hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Nevski Prospektilta ja ravintolakatu Ul. Rubinsteinalta. Rakennus on vuodelta 1837 ja avattiin kunnostettuna 2003. Huoneissa suihku, tv, puhelin, internetyhteys, minibaari. Ravintola, baari, kuntokeskus, sauna. Kauppakeskuksen elintarvikemyymälä avoinna 24

1 yö, Hotelli Koreka , Käkisalmi
Vaatimaton hotelli Käkisalmen keskustassa. Huoneissa TV ja jääkaappi.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 130 €

BUSSIAIKATAULU
06.00 Tampere, Vanha kirkko
07.00 Hämeenlinna, Wetterhoffin tilausajopysäkki
08.30 Helsinki, Kiasman turistipysäkki
11.15 Vaalimaa, Rajahovi


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 30.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Venäjän ryhmäviisumi ja matkustajavakuutus on pakollinen.
Puhelimitse/sähköpostitse tehtyihin varauksiin lähetämme viisumianomuskaavakkeen ja toimintaohjeet varausvahvistuksen mukana. Mikäli teette varauksen internetsivujemme kautta, saatte ohjeet täältä: www.lomalinja.fi/viisumiohjeet Viisumin hankintaan tarvittavat dokumentit on toimitettava ohjeiden mukaan viimeistään 4 viikkoa ennen matkaa.

Koronavirus voi aiheuttaa muutoksia matkustuskäytäntöihin, joten pyydämme, että lähetätte viisuminhakuun tarvittavat dokumentit (passi/passikopio, max. 6 kk vanha värillinen passikuva ja täytetty viisumikaavake) vasta saatuanne Lomalinjalta lisätietoja matkaanne koskevista ajankohtaisista käytännöistä. Ohjeistamme hakukäytännöistä noin 2 kk ennen matkaa. Huomioittehan, että mahdollisista rokotetodistuksista tai -testeistä voi aiheutua matkustajalle ylimääräisiä kustannuksia.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.