Arvo Tuomisen matkassa Kulttuurimatka Pietariin 4 - 7.10.2018

Lähde Arvo Tuomisen matkassa kulttuurimatkalle Pietariin!

Asiantuntijan matkassa 

Tuominen Arvo

Tuominen Arvo, Asiantuntijaopas

Toimittaja Arvo Tuominen on tullut rajan molemmin puolin tunnetuksi Suomen ja Venäjän yhteistä historiaa käsittelevistä dokumenttielokuvista. Erityisen hyv ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• ohjelman mukaiset bussikuljetukset suomalaisella tilausajobussilla sekä kuljettajan palvelut
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• ohjelman mukaiset  ateriat ja tutustumiskäynnit opastuksineen
• ohjelman mukaiset Arvo Tuomisen asiantuntijaopastukset matkalla
• ryhmäviisumi Suomen kansalaisille

896 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 4.10.
Viipuri, Raivola ja Edith Södergranin hauta, Terijoki, Kellomäki ja Anna Ahmatova, Kuokkala ja keisarinnan hovineidon datsha
Bussimatka Tampereelta Helsingin ja Vaalimaan raja-aseman kautta Viipuriin, jossa tutustutaan kaupungin kauniimpiin rakennuksiin. Lounas ravintola Espilässä. Matka jatkuu Raivolaan Edith Södergranin haudalle, Terijoelle Kuusisen hallituksen ”palatsiin”, Kellomäkeen Anna Ahmatovan ”butkalle” ja haudalle. Illallinen keisarinnan hovineito Anna Vyrubovan datshalla. Yöpyminen Kuokkalassa. (L, P)

2. päivä, 5.10.
Kuokkala ja Ilja Repinin ateljee, Siestarjoki, Dostojevskin ja Dovlatovin jäljillä Pietarissa
Aamiaisen jälkeen pakataan matkatavarat bussiin ja tutustutaan Ilja Repinin ateljeehen Villa Penatyyn Terijoen Kuokkalassa. Siestarjoen kautta matka jatkuu Pietariin. Majoittuminen ja lounas. Tehdään yhteinen kävelykierros Fjodor Dostojevskin ja Sergei Dovlatovin jalanjäljillä sekä vieraillaan Dostojevskin kotimuseossa. Loppupäivä vapaata aikaa omatoimiselle ohjelmalle. Hotellin takana on Pohjois-Euroopan paras ravintolakatu Rubinsteina, jonka varrelta kukin voi valita mieluisensa ruokapaikan. (A, L)

3. päivä, 6.10.
Fabergé-museo ja nykytaiteen museo ERARTA, lisämaksusta konsertti
Aamiaisen jälkeen vieraillaan Fabergé-museossa sekä nykytaiteen museo ERARTA:ssa. Lounaan jälkeen tehdään kaupunkikiertoajelu, jonka jälkeen hieman vapaata aikaa omatoimiselle ohjelmalle, mm. ostoksille. Halukkaat voivat käydä vaikkapa saunomassa mm. Dostojevskin ja Leninin suosimassa Jamski banjassa. Iltaohjelmassa lisämaksullinen konsertti. (A, L)

4. päivä, 7.10.
Pietari, Venäläisen taiteen museo, Kivennapa - Olavi Paavolaisen mielenmaisema
Aamiaisen jälkeen tutustutaan Venäläisen taiteen museoon. Paluumatkalla Pietarista kohti Vaalimaan raja-asemaa poiketaan vielä Kivennavalle, missä tutustutaan Olavi Paavolaisen mielenmaisemaan. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Majoitus

4.-5.10., 1 yö, Repino, Cronwell Park Hotel ***
Kävelymatkan päässä merenrannalta sijaitseva moderni hotelli.
Huoneissa on ilmastointi, puhelin, työpöytä, kylpyhuone. Hotellin wellness-keskuksessa turkkilainen ja suomalainen sauna sekä uima-allas.

5.-7.10., 2 yötä, Hotel Dostoevsky****, Pietari
Keskitasoinen hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Nevski Prospektilta ja ravintolakatu Ul. Rubinsteinalta.
Rakennus on vuodelta 1837 ja avattiin kunnostettuna 2003. Huoneissa suihku, tv, puhelin, Internetyhteys, minibaari. Ravintola, baari, kuntokeskus, sauna. Kauppakeskuksen elintarvikemyymälä avoinna 24 h.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Bussiaikataulu
06.00 Tampere, Vanha kirkko
06.30 Valkeakoski, linja-autoasema
07.15 Hämeenlinna, Wetterhoffin tilausajopysäkki
08.45 Helsinki, Kiasman turistipysäkki
11.30 Vaalimaa, Rajahovi

Lisämaksusta
• yhden hengen huone
• konsertti Jazz Philharmonic Hall 35 €/hlö


Peruutusehto

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 1.10.2017 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 25.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Venäjän ryhmäviisumi ja matkustajavakuutus on pakollinen.
Puhelimitse/sähköpostitse tehtyihin varauksiin lähetämme viisumianomuskaavakkeen ja toimintaohjeet varausvahvistuksen mukana. Mikäli teette varauksen internetsivujemme kautta, saatte ohjeet täältä: www.lomalinja.fi/viisumiohjeet Viisumin hankintaan tarvittavat dokumentit on toimitettava ohjeiden mukaan viimeistään 6-4 viikkoa ennen matkaa.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan.  Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.formin.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.