Arvo Tuomisen matkassa Putinin Pietari 5.-8.10.2020

Kuljetaan pitkäaikaisen hallitsija Vladimir Putinin nuoruusajan seuduilla, kuullaan opiskeluajan ja työuran alkuvaiheista sekä tutustutaan läheltä keskustelua herättäneisiin presidentinvallan siltarumpupolitiikan tunnusmerkkeihin, mm. Gaspromin pääkonttoriin.

Asiantuntijan matkassa 

Tuominen Arvo

Tuominen Arvo, asiantuntijaopas

Toimittaja Arvo Tuominen on tullut rajan molemmin puolin tunnetuksi Suomen ja Venäjän yhteistä historiaa käsittelevistä dokumenttielokuvista. Erityisen hyv ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• ohjelman mukaiset kuljetukset Allegro-junalla
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat ja tutustumiskäynnit
• ohjelman mukaiset Arvo Tuomisen asiantuntijaopastukset matkalla
• ryhmäviisumi Suomen kansalaisille

896 €

Lukuvinkkejä

Lukusuositus: Arvo Tuominen, Vladimir Putin - koko tarina


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 5.10.
Allegrolla Pietariin
Junamatka Allegrolla Helsingistä Suomenlahden suurimpaan metropoliin, Pietariin. Majoittuminen Putinin kotikulmilla sijaitsevaan hotelliin ja illallinen. Putin vie yleensä korkea-arvoiset vieraansa Mariinski-teatteriin, jonne on mahdollisuus ostaa lisämaksusta liput. (P)

2.päivä 6.10.
Putinin jäljillä
Aamiaisen jälkeen kävellään samoilla kaduilla kuin Vladimir Putin ja monet merkkihenkilöt ennen häntä ja tutustutaan mm. hänen kotitaloonsa, koulurakennukseen, kastekirkkoon ja KGB:n rakennukseen. Lounas kaupungilla. Loppupäivä vapaata aikaa. (A, L)

3. päivä 7.10.
Kiertoajelu, Lahta-keskus ja Uuden Hollannin alue
Aamiaisen jälkeen lähdetään kiertoajelulle ja tutustutaan erityisesti nykyisen presidentinvallan hulppeisiin tunnusmerkkeihin. Lounas nautitaan kierroksen aikana 315 metrin korkeudessa Lahta-keskuksessa, jossa on myös Gaspromin pääkonttori. Iltapäivällä tutustutaan Uuden Hollannin alueeseen, jonne oligarkki Roman Abramovits rakennuttaa merkittävää taide- ja tapahtumakeskusta. (A, L)

4. päivä 8.10.    
Vapaapäivä

Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa omatoimiseen tutustumiseen sekä yhteinen lounas. Kuljetus rautatieasemalle ja Allegro-juna Helsinkiin. (A, L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Juna-aikataulu (sitoumuksetta)

Asema Helsinki-Pietari Pietari-Helsinki
Helsinki 11.00 18.57
Tikkurila 11.13 18.45
Lahti 11.47 18.09
Kouvola 12.13 17.43
Vainikkala 13.00 16.57
Viipuri 13.26 16.25
Pietari 14.27 15.30

Majoitus
Hotelli Oktjabrskaja ****

Pietarin ydinkeskustassa Vladimir Putinin kotikulmilla sijaitseva perinteikäs, keskitason hotelli. Viihtyisissä huoneissa suihku ja wc. Hotellissa WiFi sekä useita ravintoloita ja baareja sekä kuntosali. Lähimmät metroasemat Ploshsad Vosstanija ja Majakovskaja.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 195 €
• liput Mariinsky-teatteriin 80-230 €, ohjelmisto julkaistaan tammi-helmikuussa


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 30.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Venäjän ryhmäviisumi ja matkustajavakuutus on pakollinen. Venäjän E-viisumi ei sovellu tälle matkalle. Puhelimitse/sähköpostitse tehtyihin varauksiin lähetämme viisumianomuskaavakkeen ja toimintaohjeet varausvahvistuksen mukana. Mikäli teette varauksen internetsivujemme kautta, saatte ohjeet täältä: www.lomalinja.fi/viisumiohjeet Viisumin hankintaan tarvittavat dokumentit on toimitettava ohjeiden mukaan viimeistään 4 viikkoa ennen matkaa.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.