DanceUp Academyn balettimatka / Pieni merenneito 9.2.2019

Tampere - Helsinki, oopperatalo - Tampere

DanceUp Academy järjestää oppilailleen ja heidän vanhemmilleen balettimatkan Helsinkiin katsomaan valloittavaa Pieni merenneito -balettia! Matkan aikana nautitaan yhteinen lounas ja päästään kurkistamaan myös oopperatalon kulisseihin opastetulla kierroksella. Matkalla ovat mukana DanceUp Academyn tanssinopettajat Nina Heino ja Julia Van Camp.

Matka on tarkoitettu vain DanceUp Academyn oppilaille ja heidän vanhemmilleen / seuralaisilleen.

Varaukset torstaihin 15.11.2018 mennessä!

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• bussimatkat Tampere-Helsinki-Tampere ExpressBusilla
• opastettu kierros oopperatalon kulisseissa, kesto noin tunnin
• lounas (pasta, leipä, vesi)
• pääsylippu Pieni merenneito -balettiin (paikat 2. ja 3. parvelta)

98 € /aikuinen
74 € /lapsi alle 16-vuotias

 

Lukuvinkkejä

Tutustu Pieni merenneito -balettiin oopperan nettisivuilla: https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/pieni-merenneito/

Tutustu oopperataloon: https://oopperabaletti.fi/talo/

Kurkista kulisseihin: https://oopperabaletti.fi/kulisseissa/

Matkaohjelma
08:30 Tampere, linja-autoasema, lähtölaituri 5 (ExpressBus-vuoro Helsinkiin)
10:50 Helsinki, Oopperatalon pysäkki
11:00 Lounas, Ristorante Il Trio
12:00 Kierros oopperan kulisseissa
14:00 Pieni merenneito -baletti
16:55 Oopperatalon pikavuoropysäkki (ExpressBus -vuoro Tampereelle)
19:25 saapuminen Tampereelle

DanceUp Academy järjestää oppilailleen ja heidän vanhemmilleen balettimatkan Helsinkiin katsomaan valloittavaa Pieni merenneito -balettia. Tampereen linja-autoasemalta lähdetään klo 8:30 ExpressBusillla kohti Helsinkiä. Helsinkiin saavuttaessa n. klo 11 nautitaan yhteinen lounas iltalialaisessa Ristorante Il Triossa, os. Mannerheimintie 63 (lounaaseen sisältyy pasta-annos, leipä, vesi).

Lounaan jälkeen pääsemme kurkistamaan upean oopperatalon kulisseihin oppaan johdolla. Kierros kestää noin tunnin ja sen jälkeen on mahdollisuus nauttia oopperatalon tunnelmasta ja nauttia vaikka oopperatalon tarjoiluista. Pieni merenneito -baletti alkaa klo 14 ja kestää n. 2h 35 min.

Oopperan sivuilla Pieni merenneito -baletista kerrotaan näin: "Pieni merenneito vie katsojansa mukanaan toiseen maailmaan. Hittibaletti on sekä näyttävä spektaakkeli että koskettava kertomus unelmien tavoittelusta ja rakkauden voimasta. Näyttämö muuttuu 3D-efektien avulla lumoavaksi merenalaiseksi maisemaksi. Ei olekaan ihme, että tätä balettia on esitetty vain täysille katsomoille."

Helsingin Sanomien arvion mukaan baletti sopii loistavasti myös aikuisille: "Täytyy myöntää, että katsojaa kohti syöksyvine kaloineen, kilpikonnineen ja tikareineen kolmiulotteiset näkymät toimivat varttuneemmallekin katsojalle."

Paluu Oopperatalon pikavuoropysäkiltä ExpressBus -pikavuorolla klo 16:55, Tampereen linja-autoasemalle saavutaan n. klo 19:30.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusiveMatkaehdot

TILAUSRYHMÄ, ERITYISEHDOT

Maksu heti varauksen yhteydessä. Peruutus kuluitta viimeistään torstaina 15.11.2018. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista pidätetään 95 % matkan hinnasta.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).