Enneagrammiseminaari Assisissa 25.-30.6.2019

Mikä minulle on tärkeää? 9 näkökulmaa arvoihin.

 

Castel Gandolfo (1 yö) - Assisi (4 yötä)

Enneagrammi on itsetuntemuksen väline, yhtä aikaa moderni ja vanha. Seminaari alkaa enneagrammin yleisesittelyllä, joten sen ennakkotuntemus ei ole välttämätön. Kurssille ilmoittautuville lähetetään enneagrammitesti etukäteen.

Matkan aluksi tutustutaan viinintuotantoon Rooman viinikukkuloilla ja maalauksellisissa pikkulylissä. Gastel Candolfossa vieraillaan Apostolisessa palatsissa, joka oli aiemmin paavien kesäpaikka.

Itse seminaari alkaa Assisissa johdantoluennolla 26.6. klo 18. Päivittäinen ohjelma koostuu luennoista, paneeleista ja vuorovaikutuksesta. Seminaariohjelman lisäksi iltapäivisin mahdollisuus tutustua Franciscus Assisilaisen elämään ja kristikunnan kiehtovimpiin pyhiinvaelluspaikkoihin. Asiantuntevista opastuksista vastaa Pirjo Kantala. Muutamana iltana kokoonnutaan luostarin puutarhaan viettämään yhteistä iltaa. Kouluttajina Olli ja Leila Valtonen, aamu- ja iltatuokioiden musiikista vastaavat Inna ja Juha Vintturi.

Asiantuntijan matkassa 

Kantala Pirjo

Kantala Pirjo, tuomaspappi

Teologian lisensiaatti, jonka erityisalana on kirkkohistoria. Pirjolla on myös useiden vuosien kokemus matkanjohtamisesta. ...

Valtonen Olli

Valtonen Olli, kouluttaja

Teologi, pappi ...

Valtonen Leila

Valtonen Leila, kouluttaja

teologi, enneagrammikouluttaja, psykoterapeutti ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• seminaari luostarissa (keskiviikko-sunnuntai)
• matkanjohtaja Pirjo Kantalan palvelut koko matkan ajan

1 688 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 25.6.
Rooman kiertoajelu
Aamulento Helsingistä Roomaan, jossa paikallisopas ryhmää vastassa. Lähtö kohti Rooman viinikukkuloita eli Castelli Romanin alueelle. Albani-vuorilla sijaitsevat  pikkukylät ja –kaupungit ovat maalauksellisia ja syntyneet aikoinaan linnojen ja palatsien ympäristöön. Alue on tunnettu viinintuotannostaan, ennen kaikkea valkoviinistään, joka kantaa Frascatin nimeä. Puolenpäivän aikaan pysähdytään viinitilalle, jossa tutustutaan viinin tuotantoon ja nautitaan kevyt lounas paikallisista erikoisuuksista tilan omien viinien kera. Viinitilan jälkeen ajetaan mm. Frascatin, Grottaferratan ja Marinon kylien kautta Castel Gandolfon kylään, missä majoittuminen ja illallinen. (L,P)

2. päivä, 26.6.
Assisi
Aamiaisen jälkeen lähdetään oppaan kanssa Castel Gandolfon keskustassa sijaitsevaan apostoliseen palatsiin. Palatsi toimi aiemmin paavin kesäresidenssinä ja on nyt avattu yleisölle; kierros palatsin tiloissa, joissa nähdään komeat salit sekä paavin omat tilat eli työhuone ja makuuhuone. Palatsin ikkunoista aukeaa komea maisema yli Albanojärven sekä palatsin puutarhan. Omaa aikaa ja noin klo 14.00 lähtö bussilla Assisiin (noin 2h) ja majoittuminen luostariin. Illalla aloitetaan seminaari enneagrammin yleisesittelyllä, joten aihepiirin ennakkotuntemusta ei tarvita. Illallinen luostarissa. (A, P)

3.-5. päivä, 27.-29.6.
Enneagrammiseminaari
Kurssipäivien aikana on luentoja, keskusteluja ja paneelihaastatteluja. Kurssipäivien jälkeen tehdään tutustumisretkiä Franciscus Assisilaisen kotikaupunkiin Pirjo Kantalan opastuksella. Ohjelmaan sisältyy myös muutama yhteinen illanvietto luostarin terassilla, josta avautuu näkymä alas laaksoon. (TH)

6. päivä, 30.6.
kotimatka
Aamiainen ja kurssin viimeinen seminaariosuus. Lounaan ja huoneidenluovutuksen jälkeen kuljetus takaisin Rooman lentokentälle, iltalento Helsinkiin. (A, L)

Lisätietoja antaa tarvittaessa Pirjo Kantala, puh. 040 5111989 tai pirjo.kantala@helsinkimissio.fi.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lennot (sitoumuksetta)
Helsinki - Rooma 07.50 - 10.15 Finnair
Rooma - Helsinki 19.45 - 00.05+1 Finnair


Majoitus

Hotel Castel Vecchio, Castel Gandolfo, 1 yö Hotelli upealla paikalla Albanojärven yläpuolella, 5 min. kävelymatka Castel Gandolfon historialliseen keskustaan. Jugendtyylinen 1800-luvun rakennus. Hotellin yhteydessä on terassi ja pieni uima-allas. Terassilta on näkymä järvelle. Huoneissa on oma kylpyhuone ja taulu-tv.
Casa Di Accoglienza Maria Immacolata, Assisi, 4 yötä Luostari sijaitsee upealla paikalla lähellä Pyhän Fransiscuksen basilikaa, Assisin keskustassa. Luostarissa on 25 huonetta, joissa yhteensä 44 vuodepaikkaa. Siisteissä, mutta vaatimattomissa huoneissa on perusmukavuudet, kylpyhuone sekä ilmastointi.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 150 €

 


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Muut lisätiedot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.
Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.