Etelä-Ranskan helmet - Côte d'Azur 28.9.-1.10.2023

Côte d'Azur, Ranskan upea rannikko Välimeren rannalla säilyttää vetovoimansa vuosi vuoden jälkeen upeiden maisemien, kauniiden kaupunkien ja viehättävien pikkukylien ansiosta. Matkan aikana tutuiksi tulevat Renoirin koti ja ateljee, Ezen kaktuspuutarha, paronitar Beatrice Ephrussi de Rothschildin villa ja puutarha sekä Villa Kérylos, joka tunnetaan vaikuttavasta kreikkalaistyylisestä arkkitehtuuristaan. Aikaa jää myös omille löytöretkille, sillä majoittuminen on koko matkan ajan Nizzan keskustahotellissa!

Asiantuntijan matkassa 

Hakola Timo

Hakola Timo, asiantuntijaopas

Timo on luotsannut ryhmiä Aasiasta Amerikkaan, mutta koti ja sydän on Ranskan ja Italian Rivieralla ja Provencessa. Timo on myös Ranskan Rivieran matkailukomitean ni ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa 
• ohjelman mukaiset ateriat ja ruokajuomat (1/4 pulloa viiniä lounaalla ja ½ pulloa illallisella)
• ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut kohteessa

1 496 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 28.9.
Nizza
Finnairin aamulento Nizzaan, missä opas ryhmää vastassa. Lähdetään suoraan Nizzan kaupunkikierrokselle, nautitaan yhteinen lounas ja majoitutaan keskustahotelliin. Ilta vapaa omatoimiseen tutustumiseen. (L)

2.päivä, 29.9
Saint-Paul de Vence, Gourdon, Musée Renoir
Aamiaisen jälkeen lähdetään Saint-Paul de Venceen, joka on yksi Ranskan viehättävimmistä pikkukylistä. Vieraillaan myös Renoirin viimeisessä kodissa ja tutustutaan mm. talon ateljeehen maalaustarvikkeineen. Lounas päivän aikana. Ilta vapaa. (A,L)

3. päivä, 30.9.
Villefranche-sur-Mer, paronitar Beatrice Ephrussi de Rothschildin villa
Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Villefranche-sur-Merin kauniiseen kylään sekä paronitar Ephrussi de Rothschildin vuonna 1912 valmistuneeseen upeaan kartanoon ja sen kauniiseen puutarhaan. Paluu Nizzaan. Lounas omatoimisesti, yhteinen läksiäispäivällinen. (A,P)

4. päivä, 1.10.
Ezen kaktuspuutarha, kaunis Villa Kérylos
Aamiaisen jälkeen on aika luovuttaa huoneet. Lähdetään Ezeen, josta avautuvat henkeäsalpaavat maisemat Välimerelle. Vieraillaan kaktuspuutarhassa ja syödään lounas Beaulieu-sur-Merin huvivenesatamassa. Iltapäivällä tutustutaan vielä Villa Kérylosiin, joka on rakennettu 1900-luvun alkupuolella ja tunnetaan erityisesti vaikuttavasta kreikkalaistyylisestä arkkitehtuuristaan. Kuljetus lentokentälle, josta lento Suomeen. (A,L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta) 
28.9. Helsinki - Nizza 08.05 - 10.25 Finnair
1.10. Nizza - Helsinki 19.45 - 23.35 Finnair


Majoitus
Univers Hotel ****, 3 yötä
Hotelli sijaitsee Nizzan keskustassa, lähellä Galeries Lafayetten tavarataloa ja Nizzan ostoskatua. Rannalle on vain noin 5 minuutin kävelymatka ja Nizzan vanhaankaupunkiin kävelee muutamassa minuutissa. Kaikissa huoneissa on suihku tai kylpyamme, hiustenkuivain, ilmastointi, TV, wifi.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 220 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.