HelsinkiMissio: Enneagrammia Assisissa 25.-30.9.2018

Rooma (1 yö) - Assisi (4 yötä)

Rakasta vastaantulijaasi.
9 tapaa suhtautua lähimmäiseen "kuin itseensä".

Suosittu seminaari toteutetaan nyt 10. kerran, kuuman keskikesän sijasta pohjoisen Italian ihanteellisimpana ajankohtana.

Enneagrammi on itsetuntemuksen väline, yhtä aikaa moderni ja vanha. Seminaari alkaa enneagrammin yleisesittelyllä, joten sen ennakkotuntemus ei ole välttämätön. Kurssille ilmoittautuville lähetetään enneagrammitesti etukäteen.

Itse seminaari alkaa johdantoluennolla 26.9. klo 18. Päivittäinen ohjelma koostuu luennoista, paneeleista ja vuorovaikutuksesta. Seminaariohjelman lisäksi iltapäivisin mahdollisuus tutustua Franciscus Assisilaisen elämään ja kristikunnan kiehtovimpiin pyhiinvaelluspaikkoihin. Asiantuntevista opastuksista vastaa Pirjo Kantala. Muutamana iltana kokoonnutaan luostarin puutarhaan viettämään yhteistä iltaa. Kouluttajina Olli ja Leila Valtonen, aamu- ja iltatuokioiden musiikista vastaavat Inna ja Juha Vintturi.

Asiantuntijan matkassa 

Kantala Pirjo

Kantala Pirjo, tuomaspappi

Teologian lisensiaatti, jonka erityisalana on kirkkohistoria. Pirjolla on myös useiden vuosien kokemus matkanjohtamisesta. ...

Valtonen Olli

Valtonen Olli, kouluttaja

Toiminnanjohtaja, HelsinkiMissio ...

Valtonen Leila

Valtonen Leila, kouluttaja

teologi, enneagrammikouluttaja, psykoterapeutti ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket
• seminaari luostarissa (keskiviikko-sunnuntai)
• matkanjohtaja Pirjo Kantalan palvelut koko matkan ajan

1 638 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 25.9.
Rooman kiertoajelu
Aamulento Helsingistä Roomaan, jossa paikallisopas ryhmää vastassa. Ajetaan Rooman keskustaan kiertoajelulle ja vieraillaan San Clementen kirkossa, yhteinen lounas. Majoittuminen luostarihotelliin lähelle Vatikaania. Lisämaksusta illallinen lähiravintolassa. (L)

2. päivä, 26.9.
Assisi
Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa omatoimiseen tutustumiseen tai Pirjo Kantalan opastama käynti Vatikaanissa (maksu paikan päällä). Huoneiden luovutus, ajo Assisiin (noin 2h) ja majoittuminen luostariin. Illalla aloitetaan seminaari enneagrammin yleisesittelyllä, joten aihepiirin ennakkotuntemusta ei tarvita. Illallinen luostarissa. (A, P)

3.-5. päivä, 27.-29.9.
Enneagrammiseminaari
Kurssipäivien aikana on luentoja, keskusteluja ja paneelihaastatteluja. Kurssipäivien jälkeen tehdään tutustumisretkiä Franciscus Assisilaisen kotikaupunkiin Pirjo Kantalan opastuksella. Ohjelmaan sisältyy myös muutama yhteinen illanvietto luostarin terassilla, josta avautuu näkymä alas laaksoon. (TH)

6. päivä, 30.9.
kotimatka
Aamiainen ja kurssin viimeinen seminaariosuus. Lounaan ja huoneidenluovutuksen jälkeen kuljetus takaisin Rooman lentokentälle, iltalento Helsinkiin. (A, L)

Lisätietoja antaa tarvittaessa Pirjo Kantala, puh. 040 5111989 tai pirjo.kantala@helsinkimissio.fi.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lennot (sitoumuksetta)
Helsinki - Rooma 07.50 - 10.15 Finnair
Rooma - Helsinki 19.45 - 00.05+1 Finnair


Majoitus
Casa per Ferie Santa Maria alle Fornaci, Rooma Luostarimajoitus lähellä Vatikaania ja Pietarinkirkkoa pienen aukion varrella. Yksinkertaiset huoneet, joissa laattalattia, perusmukavuudet, kylpyhuone, ilmastointi ja wifi.
Casa Di Accoglienza Maria Immacolata, Assisi Luostari sijaitsee upealla paikalla lähellä Pyhän Fransikuksen basilikaa, Assisin keskustassa. Luostarissa on 25 huonetta, joissa yhteensä 44 vuodepaikkaa. Siisteissä, mutta vaatimattomissa huoneissa on perusmukavuudet, kylpyhuone sekä ilmastointi.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 150 €
• illallinen Roomassa 25.9. 50 €

Menu:
merelliset alkupalat
antipasti misti mare
*
rapurisottoa ja gnokkeja simpukoiden kera
risotto agli scampi e gnocchetti sardi alle vongole
*
sorbetti
*
uunissa valmistettua kalaa (eri kalatyyppejä) ja tuoreita vihanneksia
arrosto misto pesce e pinzimonio
*
talon kakkua ja hedelmiä
dolce della casa e frutta mista all’Imperiale

Ruokajuomat: sisältyvät eli min. vesi, talon puna- tai valkoviini, kahvit.

Huom. Ryhmämenu edellyttää min. 10 osallistujaa.


Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.

 


Muut lisätiedot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.
Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.formin.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.