Historian myyttejä ja joulun tunnelmaa Haikon kartanossa 16.-17.12.2020

Lähde kanssamme nauttimaan joulunajan tunnelmasta Haikon kartanoon!

Matkan aikana kuullaan historioitsija Teemu Keskisarjan uusimmista tutkimuksista, kun hän avaa luennollaan Suomen historian musertavimpia myyttejä. Tunnelmaa ja valoa iltaan tuo Sellaista elämä on -konsertti, esiintyjinä upeaääninen baritoni Hannu Lehtonen sekä pianisti-kapellimestari Seppo Hovi. Seuraavana aamuna yhteistilaisuudessa Hannu Lehtosen ja Seppo Hovin Joulun Tarina -konsertti sekä Kauneimpia Joululauluja.

TIEDOTE 23.11.2020: Lähtö 3.-4.12.2020 siirretty ajankohtaan 16.-17.12.2020 yleisötilaisuuksia koskevien rajoitusten vuoksi. Ohjelma päivitetty.

 

Asiantuntijan matkassa 

Keskisarja Teemu

Keskisarja Teemu, asiantuntijaopas

FT Teemu Keskisarja on Suomen ja Pohjoismaiden historian dosentti Helsingin yliopistossa. Keskisarja on tutkinut muun muassa arkielämän historian taitekohtia ja suomalais ...

Lehtonen Hannu

Lehtonen Hannu, laulaja, diplomisaksofonisti

Hurmaavaääninen baritoni, suurten tunteiden tulkki, Hannu Lehtonen on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin. ...

Hovi Seppo

Hovi Seppo, pianisti-kapellimestari

Seppo Hovi on ollut jo pitkään suomalaisen viihteen keulahahmoja. Seppo Hovi on myös vieraillut kapellimestarina monissa nimekkäissä orkestereissa, joiden ...

Lukijamatka

Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti

Ajankohtainen ja puolueeton Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaanja maailman tapahtumat luotettavasti. Maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja maapalloistuneen ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• valinnan mukaan bussikuljetukset Haikkoon ja takaisin eri puolilta Suomea tai matka ilman kuljetuksia
• majoittuminen kahden hengen standardi- tai superior-huoneessa
• ohjelmassa mainitut ruokailut (kahvi ja kartanon leivos, kolmen ruokalajin illallinen, aamiainen)
• Teemu Keskisarjan luento
• Hannu Lehtosen ja Seppo Hovin kaksi konserttia sekä Kauneimpia Joululauluja

198 €/hlö standardihuone ilman kuljetusta
233 €/hlö standardihuone sis. kuljetuksen

239 €/hlö superiorhuone ilman kuljetusta
274 €/hlö superiorhuone sis. kuljetuksen

259 €/hlö classichuone (kartanon puolella) ilman kuljetusta
294 €/hlö classichuone sis. kuljetuksen


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 16.12.
Lisämaksulliset bussikuljetukset Haikkoon. Majoittuminen Haikon kartanoon, huoneet ovat valmiina klo 15 mennessä. Teemu Keskisarjan luento "Suomen historian musertavimmat myytit" hotellin kokoustilassa. Keskisarja kertoo uusista tutkimuksistaan menneisyyden pimeällä puolella. Ennen luentoa tarjolla kartanon leivos ja kahvi/tee. Vapaa-aikaa ennen yhteistä jouluillallista, joka nautitaan pöytiin tarjoiltuna. Illan päättää Hannu Lehtosen ja Seppo Hovin upea konsertti "Sellaista elämä on". (kahvi+leivos, P)

2. päivä 4.12.
Aamiaisen jälkeen siirrytään hotellin kokoustilaan nauttimaan Hannu Lehtosen ja Seppo Hovin  Joulun Tarina -konsertista sekä Kauneimmista Joululauluista. Huoneiden luovutus klo 12 mennessä. Lisämaksulliset paluukuljetukset. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Majoitus
Haikon Kartano
Tyylikäs hotelli Porvoossa, vain 7 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä kauniissa kartanopuistossa meren rannalla. Hotelli koostuu kahdesta eri hotellirakennuksesta: modernista kylpylähotellista ja historiallisesta kartanohotellista. Ryhmän huoneet ovat kylpylähotellin puolella. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja tohvelit, minibaari, taulutelevisio ja maksuton langaton internet-yhteys. Kaikki huoneet ja hotellin muut sisätilat ovat savuttomia. Ilmainen parkkipaikka, paikkoja rajoitetusti. Hotelli ei ole täysin esteetön. Tilojen välillä on muutamia portaita/askelmia, ulkotiloissa osin epätasaista maastoa.
Standardihuone Perusvarusteltu kylpyhuone suihkulla, lähellä kylpyläpalveluita. Vaihteleva värimaailma ja sisustustekstiilit, koko noin 17 m2.
Superiorhuone Ilmastoitu hotellihuone kahdelle, lähellä kylpyläpalveluita. Vaihteleva sisustus ja värimaailma, koko noin 21 m2.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 60 eur

Kuljetukset
Valitse oheisista reiteistä sopiva.

REITTI 0
EI KULJETUSTA
15.00 Porvoo, Haikon kartano

REITTI 1
13.30 Helsinki, Kiasman turistipysäkki
14.30 Porvoo, Haikon kartano

Bussireittien minimiosallistujamäärä 30. Pidätämme oikeuden vaihtaa reititystä tai peruuttaa reitin, mikäli lähtijämäärä ei täyty.


Erityishuomiot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 4
Varausmaksu 100 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu 100 e/hlö
- 59-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Muut lisätiedot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 100.