Jääkiekon MM-kisat Slovakiassa - Kosice 9.-12.5.2019

Budapest - Kosice - Mihalovce (3yötä) - Budapest 

Lähde Jutin ja Sadun mukana seuraamaan jääkiekon MM-kisojen alkusarjaa Slovakiaan! Matkan aikana nähdään ottelut Suomi-Kanada ja Slovakia-Suomi hyviltä paikoilta Steel Areenalla ja nautitaan kisakaupungin tunnelmasta.

Asiantuntijan matkassa 

Jutila Timo

Jutila Timo, matkaisäntä

Timo Jutila on jääkiekon kaksinkertainen maailmanmestari vuosilta 1995 (joukkueen kapteeni) ja 2011 (joukkueenjohtaja). ...

Jutila Satu

Jutila Satu, matkaemäntä

Satu Jutila on Timo Jutilan vaimo ja toimii matkoilla matkaemäntänä. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Finnairin suorat lennot Helsinki-Budapest-Helsinki turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ruokailut (3 x aamiainen, 1 x päivällinen, 1 x lounas )
• kaupunkikiertoajelu Budapestissa suomenkielisellä opastuksella
• otteluliput 10.5. ja 11.5. hyviltä paikoilta
• matkaisännän ja –emännän palvelut koko matkan ajan

1 586 €

 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 9.5.
Budapest - Michalovce
Finnairin suora lento Helsingistä Budapestiin, missä kuljettaja on ryhmää vastassa. Siirtyminen suoraan yhteiselle illalliselle, jonka jälkeen noin neljän ja puolen tunnin ajomatka Michalovceen. Majoittuminen keskustahotelliin ja yöpyminen. (P)

2. päivä 10.5.
Suomi-Kanada
Aamiaisen jälkeen Jutin johdanto illan tunnelmaan. Iltapäivällä noin 1,5 h bussikuljetus Kosiceen lähelle kisa-aluetta ja yhteinen lounas. Illan Suomi-Kanada ottelua seurataan hyviltä paikoilta Steel Areenalla. Ottelun jälkeen paluukuljetus hotellille. (A,L)

3. päivä 11.5.
Slovakia-Suomi
Aamiaisen jälkeen Jutin johdanto illan peliin ja hieman vapaa-aikaa Michalovcessa. Iltapäivällä siirtyminen Kosiceen, missä aikaa omatoimiseen lounaaseen ja kisatunnelmasta nauttimiseen. Illan ottelu Slovakia-Suomi alkaa klo 20.15. Ottelun jälkeen paluukuljetus hotellille. (A)

4.päivä 12.5.
Michalovce - Budapest
Aamiaisen jälkeen luovutetaan huoneet ja ajetaan takaisin Budapestiin (kesto noin 4,5 h). Lyhyen kaupunkikierroksen jälkeen aikaa omatoimiseen tutustumiseen ja viimeisiin tuliaisostoksiin. Myöhään iltapäivällä siirtyminen lentokentälle ja Finnairin suora iltalento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Budapest 16.45 - 18.05 Finnair
Budapest - Helsinki 19.00 - 22.20 Finnair


Hotelli Mousson 9.-12.5. 3 yötä
Keskitasoinen hotelli keskeisellä sijainnilla Michalovcen keskustassa. Siistit kahden hengen huoneet, joissa minibaari, tallelokero, kylpyhuone, jossa wc ja suihku.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 150 €


Matkaehdot

TÄMÄN MATKAN ERITYISMAKSUEHDOT
Muutos tai peruutus astuu voimaan ensimmäisenä arkipäivänä (klo 09:30-16:30), kun Lomalinja vastaanottaa tiedon. Ryhmälle tai urheilumatkalle varatut matkapaketit kuuluvat erityisehtoisiin ja erityisluonteisiin matkoihin, joissa peruutuskulut määräytyvät palveluntuottajien poikkeuksellisten määräysten mukaisesti. Näitä ovat esimerkiksi hotellien ja kuljetusyhtiöiden varaus- ja myyntiehdot sekä lisäpalveluiden, kuten lentokenttäkuljetuksien poikkeukselliset muutos- ja peruutuskulut. Useimmat palveluntuottajat eivät salli takaisinmaksua peruutustilanteissa tai takaisinmaksu voi olla rajoitettua. Nämä säännöt ovat huomattavasti Yleisiä matkapakettiehtoja tiukemmat (YME). Pääsylippuvaraukset ovat aina heti sitovia ja peruutuskulut ovat 100%. Olympialaiset, MM-kisat ja suuret urheilu- ym. tapahtumat vaativat aina ennakkomaksun, joka sisältää jo kaikki majoituskustannukset ja erikoisliput. Tällöin peruutustapauksissa joudumme veloittamaan kaikki todelliset kulut vaikka tapahtumaan olisi aikaa yli yksi (1) vuosi.

Erityisehdot:
matkan maksu kokonaisuudessaan 7 vrk matkan varauksen jälkeen. Matkustajan nimeä voi muuttaa kuluitta viimeistään 35 vrk ennen matkan alkua. Myöhemmin tehdystä nimenmuutoksesta peritään muutoskuluina vähintään 100 € sekä mahdolliset muiden toimijoiden perimät kulut.

Tähän matkaan sovelletaan erityisehtoja:
- peruutus loppumaksun jälkeen, viimeistään 60 vrk ennen matkaa, kulu 50% matkan hinnasta
- peruutus vähemmän kuin 60 vrk ennen matkaa, kulu 95 % matkan hinnasta

Kyseessä on tilausryhmä ja paketin hinta edellyttää vähintään 50 henkilön ryhmää. 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).