Kesäinen Krakova 9.-11.7.2019

Krakova (2 yötä) - Wielickan suolakaivos (retki) - Auschwitz-Birkenau keskitysleirimuseo (retki)

Krakovan vanhakaupunki on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä ja hurmaa helposti kävijänsä, sillä entisestä pääkaupungista löytyy monitasoista kulttuuria ja historiaa. Tutustutaan myös vaikuttavaan Auschwitz-Birkenauhun ja upeaan Wieliczkan suolakaivokseen.

Asiantuntijan matkassa 

Dendura Elźbieta

Dendura Elźbieta , asiantuntijaopas

Puolalainen opas Elźbieta Dendura asui vuosia Suomessa. Nyt hän työskentelee oppaana Krakovassa ja kertoo suomalaisille turisteille kotimaastaan ja kotikaupunkinsa histo ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat, bussikuljetukset, sisäänpääsymaksut ja opastukset
• suomea puhuvan asiantuntijaoppaan palvelu

698 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 9.7.
Krakova Kuninkaanlinnan alue Wavelin kukkulalla, vanhakaupunki
Finnairin suora lento aamulla Helsingistä Krakovaan. Kuljetus keskustaan ja opastettu kävelykierros Krakovan vanhassakaupungissa. Majoittuminen hotelliin, jonka jälkeen vapaata aikaa ennen yhteistä illallista hotellin ravintolassa. (P)

2. päivä, 10.7.
Auschwitz-Birkenau keskitysleirimuseo
Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä tutustumiskäynti vaikuttavaan Auschwitzin keskitysleirin museoon. Museoalue on 175 hehtaaria ja alueella on vielä 45 muurattua parakkia ja 22 puuparakkia.  Iltapäivällä Krakovaan palattua vapaata, illalla yhteinen illallinen Miod i Wino -ravintolassa. Ruokailun aikana folklore-esitys. Ravintolaan on matkaa 350 metriä hotellista. (A, P)

3. päivä, 11.7.
Upea Wieliczkan suolakaivosmuseo
Aamiaisen jälkeen lähtö Krakovasta kuuluisaan Wieliczkan suolakaivosmuseon maanalaiseen maailmaan. Suolakaivos on Unescon maailmanperintölistalla. Käydään Pyhän Kingan kappelissa, jonka kristallikruunut ja alttaritaulut on tehty suolasta, näkymä parvekkeelta alas saliin on mykistävä. Paluu Krakovaan, ajo lentokentälle, josta lento Helsinkiin lähtee illalla. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Krakova 08.40 - 09.40 Finnair
Krakova - Helsinki 22.10 - 01.05 +1 Finnair

 

 


Mercure Old Town****
Uusi hyvätasoinen hotelli Krakovan ydinkeskustassa, lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin.
Hyvätasoiset, modernit huoneet, joissa kylpyhuoneet. Ilmainen WiFi.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 140 € 


Matkaehdot

PERUUTUSEHTO 1
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 10.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.
Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.