Keväinen Pariisi 11.-14.4. ja 18.-21.4.2019

Lähde keväiseen Pariisiin nauttimaan kaupungin upeista nähtävyyksistä ja tunnelmasta! Matkalla vieraillaan myös maailman kuuluisimman impressionistin Claude Monet´n ihastuttavassa puutarhassa ja kotitalossa Givernyssä.

Asiantuntijan matkassa 

Massiah Pirkko

Massiah Pirkko, Asiantuntijaopas

Vuosikymmeniä Ranskassa asunut virallinen opas, joka on perehtynyt erityisesti taidehistoriaan ja ranskalaiseen kulttuuriin. ...

Rajander Leila

Rajander Leila, Asiantuntijaopas

Ranskan valtion virallinen opas, kielten opettaja, tulkki ja kääntäjä. ...

Lukijamatka

Oma aika

Oma aika

Oma Aika on lehti aikuiselle! Oma aika tarjoaa laadukasta ja kiinnostavaa luettavaa, koskettavia tarinoita, opastaa elämän haasteissa ja vie elämyksiin ympäri m ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelmassa mainitut ateriat ja retket
  • asiantuntijaoppaan palvelut ja opastukset kohteessa

 1 026 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 11.4., 18.4.
Pariisin nähtävyyksiä
Aamulento Pariisiin, missä opas ryhmää vastassa. Kiertoajelulla nautitaan keväisestä Pariisista ja syödään yhteinen lounas. Majoittuminen hotelliin noin klo 17, ilta vapaa. (L)

2. päivä 12.4., 19.4.
Givernyn kylä ja Claude Monet´n kotitalo
Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti kaunista Normandiaa. Impressionisti Claude Monet asui Givernyssä vuodesta 1883 ja rakennutti kotiinsa ihastuttavan japanilaisen vesipuutarhan, joka on voimissaan vielä tänäkin päivänä. Vieraillaan talossa ja puutarhassa, jota Monet käytti mallinaan kuuluisimmissa maalauksissaan, kuten Vesililjat-sarja ja Silta. Lumoava puutarha on todella tutustumisen arvoinen. Lounas Givernyssä ja paluu hotelliin noin kello 17.00. (A,L)

3. päivä 13.4., 20.4.
Louvren aarteita

Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa kaupungin nähtävyyksistä nauttimiseen tai lisämaksullinen retki Louvreen, jonka tunnetuin teos on Leonardo da Vincin Mona Lisa. Retki sisältää kuljetuksen hotellilta, opastetun kierroksen Louvressa (alkaa klo 09.00) sekä tutustumisen kävellen Tuillerien puistoon ja Madeleinen aukion herkkukauppoihin. Paluu hotellille omatoimisesti. (A)

4. päivä 14.4., 21.4.
Taiteilijoiden Montmartre

Aamiainen ja huoneiden luovutus. Puolen päivän aikaan kuljetus Montmartren kaupunginosaan, missä yhteinen kolmen ruokalajin lounas. Mahdollisuus tutustua upeaan Sacre Coeurin kirkkoon ja seurata kuuluisan taiteilija-aukion Place du Tertren taiteilijoita maalaamassa tai kävellä alueella omatoimisesti. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle ja iltalento Helsinkiin. (A,L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Pariisi 09.25 – 11.30 Finnair
Pariisi – Helsinki 19.00 - 22.55 Finnair


Majoitus
Mercure Montmartre ****
Hyvätasoinen hotelli lähellä Punaista Myllyä (100m) ja Montmartrea (1,2km). Huoneissa TV, tallelokero, ilmastointi, minibaari, hiustenkuivaaja ja Wifi. Hotellissa on ravintola ja kuntosali. Lähin metroasema Place de Clichy.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 350 €
• Louvren retki 65 €Matkaehdot

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille, sillä kohteessa kävellään melko paljon.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.