Keväinen Pariisi, 4 päivää 22.-25.4.2022

Lähde keväiseen Pariisiin nauttimaan kaupungin nähtävyyksistä ja tunnelmasta!

Matkalla vieraillaan maailman kuuluisimman impressionistin Claude Monet´n puutarhassa ja kotitalossa sekä Louis Vuitton -keskuksessa. Matkan kruunaa ”April in Paris” -illallisristeily Seinellä, jossa tunnelmaa luovat Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen, säestäjänä Minttu Lehtokangas.     

 

 

Asiantuntijan matkassa 

Koriseva Arja

Koriseva Arja, viihdetaiteilija

Kaikkien aikojen tangokuningatar, kiintotähti ja viihdetaiteilija Arja Koriseva on viihdyttänyt kuuntelijoitaan jo yli 30 vuotta. ...

Lehtonen Hannu

Lehtonen Hannu, laulaja, diplomisaksofonisti

Hurmaavaääninen baritoni, suurten tunteiden tulkki, Hannu Lehtonen on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin. ...

Lintukangas Minna

Lintukangas Minna, pianisti

Minna Lintukangas valmistui Keski-Suomen konservatoriosta pianonsoiton opettajaksi vuonna 2000 ja suoritti jatkotutkinnon 2002. Lintukangas on monipuolinen pianisti, joka on toimin ...

Suonperä Kaarina

Suonperä Kaarina, asiantuntijaopas

Kamarineuvos ja tapakouluttaja, joka painottaa tapoja, kohteliaisuutta ja huomaavaista käytöstä ihmisten kanssakäymisessä, sillä ”hyvä ja l ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • Finnairin reittilennot
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelmassa mainitut ateriat ja kuljetukset
  • Seinen illallisristeily, kolme ruokalajia, aperitiivi ja viiniä ruoan kanssa
  • asiantuntijaoppaan palvelut ja opastukset kohteessa

 1 246 €

1. päivä, 22.4.
Kaupunkikiertoajelu
Aamulento Pariisiin, jossa opas on ryhmää vastassa. Kaupunkikiertoajelun aikana tutustutaan Pariisin tunnetuimpiin nähtävyyksiin rajoitukset huomioonottaen, lounas kaupungilla. Majoittuminen hotelliin. (L)

2. päivä 23.4.
April in Paris -illlallisristeily Seinellä
Vapaapäivä omatoimiseen Pariisiin tutustumiseen. Päivän päätteeksi risteillään Seinellä ryhmän omalla laivalla ja nautitaan kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen. Valon kaupungin syttyessä pimenevään iltaan tunnelmaa luovat Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen, säestäjänä Minna Lintukangas. (A,P)

3. päivä 24.4.
Givernyn kylä ja Claude Monet`n kotitalo, lisämaksullinen retki                                                      
Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa omatoimiseen tutustumiseen tai lisämaksullinen retki Givernyyn.  Bussikuljetus kauniiseen Normandiaan, jossa pysähdytään Givernyn kylään ja Claude Monet`n taloon. Impressionisti Claude Monet asui Givernyssä vuodesta 1883. Hän rakennutti kotiinsa ihastuttavan japanilaisen vesipuutarhan, jota voi vielä tänäkin päivänä ihastella. Täällä hän maalasi kaikkein kuuluisimpia maalauksiaan, kuten Vesililjat-sarjan ja Sillan, joihin hän käytti mallina omaa puutarhaansa. Lumoava puutarha on todella tutustumisen arvoinen. Lounas Givernyssä. (A)

4. päivä 25.5.
Louis Vuitton Fondation
Aamupäivä vapaa. Puolen päivän jälkeen lähdetään tutustumaan Louis Vuitton -museoon. Fondation Louis Vuitton on Pariisissa sijaitseva nykytaiteen museo ja kulttuurikeskus, joka avattiin vuonna 2014 Bois de Boulognen puistoon. 3 600 lasipaneelista koostuva, huomiota herättävä museorakennus on arkkitehti Frank Gehryn suunnittelema, ja se on saanut inspiraationsa tuulessa pullistelevista purjeista. Kierroksen jälkeen myöhäinen lounas ja kuljetus lentokentälle kotimatkaa varten. Iltalento Suomeen. (A,L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentotiedot (sitoumuksetta)
Helsinki – Pariisi 09.25 – 11.30 Finnair
Pariisi – Helsinki 19.00 – 22.55 Finnair


Hotelli
Novotel Paris La Défense Hotelli sijaitsee Pariisissa La Défensen business-kaupunginosassa. Huoneissa tee/kahvinkeitin, ilmainen Wifi-yhteys, TV, hiustenkuivaaja ja tallelokero. Metrolinja 1 vie muutamassa minuutissa Pariisiin nähtävyyksille.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 300 €
• Givernyn retki sis. lounas 120 €

 


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 2
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Muut lisätiedot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.