Keväinen Pariisi ja Versailles** 23.-26.4.2020*

Lähde keväiseen Pariisiin nauttimaan kaupungin nähtävyyksistä ja tunnelmasta! Matkan aikana vieraillaan myös Aurinkokuninkaan rakennuttamassa Versaillesin linnassa, joka huokuu entisaikojen ylellisyyttä. Etiketti on lähtöisin täältä, ja Kaarina Suonperä kertoo siitä enemmän. Lisämaksusta mahdollisuus tutustua Louvren tai Orsayn taidemuseoon sekä Orangerien museoon opastetulla kierroksella. 

Matkan kruunaa illallisristeily "April in Paris" Seinellä, missä tunnelmaa luovat tangokuningatar Arja Koriseva ja hurmaava baritoni Hannu Lehtonen, säestäjänä Minna Lintukangas.

**Majoituspaikkana Novotel La Defense, aikainen aamulento mennessä, iltapäivälento palatessa

TUTUSTU myös vaihtoehtoiseen ohjelmaan Keväinen Pariisi ja Versailles 23.-26.4., hotellina Mercure Montmartre

Asiantuntijan matkassa 

Koriseva Arja

Koriseva Arja, viihdetaiteilija

Kaikkien aikojen tangokuningatar, kiintotähti ja viihdetaiteilija Arja Koriseva on viihdyttänyt kuuntelijoitaan jo yli 30 vuotta. ...

Lehtonen Hannu

Lehtonen Hannu, laulaja, diplomisaksofonisti

Hurmaavaääninen baritoni, suurten tunteiden tulkki, Hannu Lehtonen on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin. ...

Lintukangas Minna

Lintukangas Minna, pianisti

Minna Lintukangas valmistui Keski-Suomen konservatoriosta pianonsoiton opettajaksi vuonna 2000 ja suoritti jatkotutkinnon 2002. Lintukangas on monipuolinen pianisti, joka on toimin ...

Suonperä Kaarina

Suonperä Kaarina, asiantuntijaopas

Kamarineuvos ja tapakouluttaja, joka painottaa tapoja, kohteliaisuutta ja huomaavaista käytöstä ihmisten kanssakäymisessä, sillä ”hyvä ja l ...

Lefebvre Sirje

Lefebvre Sirje, Asiantuntijaopas

Eestissä syntynyt Sirje on aloittanut opastustyöt aikanaan Leningradissa ja Tallinnassa. Muutti Ranskaan vuonna 1989 ja on toiminut virallisena oppaana jo melkein 30 vuot ...

Boncoeur Helena

Boncoeur Helena, asiantuntijaopas

Helena on aito suomalainen ja pariisilainen jo vuodesta 1988, jolloin hän saapui opiskelemaan ranskaa ja italiaa Sorbonnen yliopistoon ja taidehistoriaa École du Louvre ...

Lukijamatka

Taloustaito

Taloustaito

Taloustaito on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä ja Suomen suurin talousaikakauslehti, joka käsittelee monipuolisesti kodin ja perheen raha-asioita.  ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa, hotelli Novotel La Defense
  • ohjelmassa mainitut ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut
  • Seinen illallisristeily sis. konsertin
  • asiantuntijaoppaan palvelut ja opastukset kohteessa

1 158 €

*KEVÄTTARJOUS -50 eur/hlö
Tarjous voimassa 14.-26.2.2020, varaukset alennuskoodilla KEVAT.
Koskee vain uusia varauksia, paikkoja rajoitetusti.


Ilmastokompensoi matkasi

www.hopefund.fi/kompensoimatkasi

• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 23.4.
Pariisin nähtävyyksiä, illallinen Montparnassen tornissa*
Aamulento Pariisiin, missä paikallisopas ryhmää vastassa. Lähdetään suoraan kiertoajelulle, jonka aikana nähdään kaupungin kuuluisimpia nähtävyyksiä. Lounas ja majoittuminen. Illalla mahdollisuus nauttia lisämaksullinen illallinen Montparnassen tornissa, joka on yksi harvoja pilvenpiirtäjiä Pariisissa. Ulospäin torni ei ole kovinkaan kaunis, mutta panoraamanäkymä 56. kerroksen näköalaravintolasta tai 59. kerroksen kattoterassilta on vertaansa vailla. Alle levittäytyvä valon kaupunki ja  Eiffel-torni luovat upean tunnelman iltaan. (L)

*Ennakkotiedosta poiketen Eiffel-tornin ravintola ei ole avoinna vielä matkan aikana. Illallinen siirretty Montparnasseen.

2. päivä 24.4.
Versailles, Punainen Mylly
Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan maailman kuuluisimpaan linnaan, jonka Aurinkokuningas rakennutti Pariisin ulkopuolelle. Linnassa on yli 2000 huonetta, joista kuuluisin on upea peilisali, jossa solmittiin ensimmäisen maailmansodan päättävä Versaillesin rauhansopimus. Valtavassa puutarhassa on yli 600 taiteellista suihkulähdettä ja se on koristeltu tuhansilla kukkaistutuksilla, pensailla ja puilla. Lounas päivän aikana. Illalla mahdollisuus lisämaksulliseen esitykseen Pariisin kuuluisassa Punaisessa Myllyssä. (A,L)

3. päivä 25.4.
Taiteiden kaupunki, illallisristeily "April in Paris"*

Aamiainen ja vapaa-aikaa omatoimiseen ohjelmaan. Lisämaksusta mahdollisuus tutustua aamulla Louvren taidemuseoon, josta löytää mm. Mona-Lisan ja Milon Venuksen, mutta myös puoli miljoonaa muuta taideaarretta. Iltapäivällä lisämaksusta Orsayn taidemuseo ja sen ikoniset impressionistiteokset tai vaihtoehtoisesti mahdollisuus tutustua Orangerien museoon ja koko seinän täyttäviin Claude Monet’n lummemaalauksiin! Päivän päätteeksi risteillään Seinellä ja nautitaan kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen. Valon kaupungin syttyessä pimenevään iltaan tunnelmaa luovat Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen, säestäjänä Minna Lintukangas.  (A,P)

*Museokierrokset: Louvre klo 9, Orsay ja Orangerie klo 12. Kuljetuksen lähtöaika hotellilta vahvistetaan erikseen.

4.päivä 26.4.
Vapaa-aikaa
Aamiainen. Aamupäivällä on vielä mahdollisuus tutustua omatoimisesti La Defensen kaupunginosaan tai Pariisin nähtävyyksiin. Läheisen kauppakeskuksen lisäksi hotellista pääsee kätevästi yhdellä metrolinjalla mm. Champs Elyseelle tai latinalaiskortteleihin. Kuljetus lentokentälle ja iltapäivälento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Pariisi  07.35 – 09.40 Finnair
Pariisi – Helsinki  15.10 – 19.00 Finnair


Majoitus
Novotel La Defense ****
Keskitasoinen hotelli La Défensen kaupunginosassa. Huoneissa tee-/kahvinkeitin, ilmainen WiFi, TV, hiustenkuivaaja, minibaari ja tallelokero. Metrolinja 1 vie nopeasti Pariisin nähtävyyksille.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 325 €
• Montparnassen illallinen, kolme ruokalajia, ruokajuomat ja kuljetukset 125 €
• opastettu Louvren retki, sis. menokuljetus 65 €
• opastettu Orsayn retki, sis. menokuljetus 65 €
• opastettu Orangerie retki, sis. menokuljetus 45 €
• Punainen Mylly - hinta tiedusteltaessa

Lisämaksullisten retkien minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. 


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi.
EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.