KHL-matka Pietariin 29.-31.1.2020

Lähde Jutin ja Sadun mukana seuraamaan KHL-kiekkoa Pietariin!

Matka taittuu mukavasti Allegro-junalla, ja SKA:n kotiareenalla nautitaan kiihkeästä ottelusta Avangard Omskia vastaan. Ehditään myös vierailla vodkamuseossa.

Matkaisäntänä toimii jääkiekon kaksinkertainen maailmanmestari Timo ”Juti” Jutila, emäntänä Jutin vaimo Satu Jutila.

Asiantuntijan matkassa 

Jutila Timo

Jutila Timo, matkaisäntä

Timo Jutila on jääkiekon kaksinkertainen maailmanmestari vuosilta 1995 (joukkueen kapteeni) ja 2011 (joukkueenjohtaja). ...

Jutila Satu

Jutila Satu, matkaemäntä

Satu Jutila on Timo Jutilan vaimo ja toimii matkoilla matkaemäntänä. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• Helsinki-Pietari-Helsinki junamatka 2. luokassa, tarvittaessa myös liityntäkuljetus Tampere-Lahti-Tampere
• majoitus kahden hengen huoneessa  
• ottelulippu hyvältä paikalta
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retki
• Venäjän ryhmäviisumi Suomen kansalaiselle
• matkaisännän ja -emännän palvelut koko matkan ajan

698 €


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 29.1.
Allegrolla Pietariin
Allegro lähtee Helsingistä klo 15.00 kohti Pietaria. Liityntäkuljetuksella Tampereelta tulevat matkustajat nousevat junaan Lahdessa klo 15.47. Pietariin saavuttua on paikallisopas ryhmää vastassa, kuljetus hotelli Dostoevskyyn, majoittuminen. Ilta vapaa. Yksi Pohjois-Euroopan vilkkaimmista ravintolakaduista, Ul. Rubinsteina on lähellä, joten vaihtoehtoja omatoimiseen ruokailuun on runsaasti.

2. päivä 30.1.
Jutin luento, ottelu Jääpalatsissa
Aamiainen hotellissa. Siirrytään kuuntelemaan Jutin luentoa ja analysointia illan ottelusta. Ennen ottelua vieraillaan Pietarin vodkamuseossa. Yhteisen lounaan jälkeen siirrytään SKA:n kotiareenalle Ledovoy Dvoretsiin nauttimaan ottelun kiihkeästä tunnelmasta. Ottelun jälkeen kuljetus hotellille. (A,L)

3. päivä 31.1.
Kotimatka
Aamiaisen jälkeen kuljetus juna-asemalle, josta Allegro lähtee klo 11.30. Lahteen saavutaan klo 13.09, josta jatkokuljetus tilausajobussilla Tampereelle. Saapuminen Tampereelle noin klo 15.30. Helsinkiin Allegro saapuu klo 13.57. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Majoitus
Hotel Dostoevsky****, Pietari.
Sijainti lyhyen kävelymatkan päässä Nevski Prospektilta ja ravintolakatu Ul. Rubinsteinalta. Rakennus on vuodelta 1837 ja avattiin kunnostettuna 2003. Huoneissa suihku, tv, puhelin, internetyhteys, minibaari. Ravintola, baari, kuntokeskus, sauna. Kauppakeskuksen elintarvikemyymälä avoinna 24 h.


Lisämaksusta
• yhden hengen huone 85 €

Juna-aikataulu       meno     paluu   
Helsinki 15.00 13.57
Tikkurila 15.13 13.43
Lahti* 15.47 13.09
Kouvola 16.13 12.43
Vainikkala 17.00 11.57
Viipuri 18.22 12.34
Pietari Finljandski 19.27 11.30

*Lisämaksuton liityntäkuljetus Tampere-Lahti-Tampere saatavissa


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 2
Varausmaksu 250 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59 - 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 44 - 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
- 30 - 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 20.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Venäjän henkilökohtainen viisumi/ryhmäviisumi ja matkustajavakuutus on pakollinen.
Puhelimitse/sähköpostitse tehtyihin varauksiin lähetämme viisumianomuskaavakkeen ja toimintaohjeet varausvahvistuksen mukana. Mikäli teette varauksen internetsivujemme kautta, saatte ohjeet täältä: www.lomalinja.fi/viisumiohjeet Viisumin hankintaan tarvittavat dokumentit on toimitettava ohjeiden mukaan viimeistään 4 viikkoa ennen matkaa.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.